Đurovski: "Čestitke igračima, znali su rezultat u Nišu"

Autor: Beta Beta
sreda 17.05.2017.
23:02
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski čestitao je svojim fudbalerima što su "smogli snage" da budu koncentrisani do kraja današnje utakmice sa Javorom, iako su znali da Partizan pobedjuje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je pobedila Javor sa 3:0 u pretposlednjem kolu Super lige i biće joj potrebna pobeda protiv Radničkog u poslednjem kolu, kao i poraz Partizana od Mladosti.

"Smogli smo snage da budemo koncentrisani do kraja, iako smo čuli da je Partizan pobedio. Idemo do kraja, imamo još jednu utakmicu protiv Radničkog", rekao je Đurovski novinarima posle utakmice u Ivanjici.

Boško Đurovski je čestitao svojim fudbalerima, kao i igračima Javora za utakmicu u Ivanjici.

"Javor nam je u prvih pola sata zadavao mnogo problema. Od isključenja i penala smo dominirali i na kraju zasluženo pobedili", kazao je trener crveno-belih.

Ono što se nije svidelo Bošku Đurovskom u duelu sa Javor Matisom jeste činjenica da je Zvezda sva tri gola postigla nakon pregida.

"Moram da kažem da sam očekivao koji gol iz igre više. Zvezdu mora da krasi dobra završnica iz igre. Ovako, dali smo tri gola iz prekida i to je činjenica koja me ne raduje" istakao je Đurovski.

Trener Crvene zvezde je naveo da je sledeći cilj pobeda protiv Radničkog u poslednjem prvenstvenom kolu i da se ekipa što bolje spremi za finale Kupa protiv Partizana.

Trener Javora Srđan Vasiljević čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"Zadovoljan sam igrom u doredjenim momentima i čestitam momcima na odnosima i zadacima koje su ispunili. Zvezda je zasluženo pobedila i želim joj sve najbolje u narednom periodu", rekao je Vasiljević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 18.05.2017
00:23

Odnekud mi je poznat ovaj sako?!

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 19.05.2017
13:37

tražo je o nikolića da mu pozajmi svoje odelo,on mu je rekao da bi mu dao ali ne može jer ima sam ovo jedno.

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 17.05.2017
23:58

Kakve veze ima to sto su igraci i strucni stab znali rezultat u Nisu?nSvakom imalo normalnom je jasno da trenutno Partizan igra najlepsi fudbal na ovim prostorima i da ce zsluzeno biti prvi. Zar zbog toga Zvezda ne bi trebala da odigra utakmicu zadnjeg kola? Fudbal je posao, i svako bi u tom poslu trebao da radi kako najbolje ume i zna, a ne da obraca paznju sta se radi u komsiluku.

avatar
Thursday, 18.05.2017
07:00

Nije to hteo da kaze. Covek je rekao da je ekipa igrala dobro i pored toga sto je tri kola pre kraja izgubila prvo mesto i titulu. Prizeljkivali su iz Zvezde kiks partizana u Nisu ali je Partizan dobro odigrao i pobedio. Kada si u takvoj situaciji a igraci pod velikim emotivnim praznjenjem za ocekivati je da kiksnu. To je hteo da kaze. Pored toga ovaj Bosko Djurovski je meni skroz ok covek, bez nekih glupavih i suvisnih izjava.

avatar
Zoran Vignjevic
Thursday, 18.05.2017
11:33

Niko ne spominje nikakvo namestanje, vec je rec o psihologiji i tome da li ce igraci igrati u grcu ili ne ...