Đuričić potvrdio kontakt sa Zvezdom: "Povratak u Beograd jedna od opcija"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.12.2017.
10:06
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski internacionalac odlučio da progovori o pisanju medija i otkrije kako trenutno stoje stvari kada je njegov povratak u pitanju.

Epa/Thomas Eisenhuth
Epa/Thomas Eisenhuth

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pokazao je interesovanje za srpskog internacionalca Filipa Đuričića koji je deo karijere proveo na stadionu "Rajko Mitić".

Obrenovčanin će ove zime sasvim sigurno napustiti Sampdoriju, a u razgovoru za "Žurnal" priznao je da je razgovarao sa sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom.

"Nisam toliko blizu Zvezde kao što se piše. Pričao sam pre više od nedelju dana s Mitrom Mrkelom, sportskim direktorom crveno-belih. Ne isključujem nijednu opciju kada je u pitanju nastavak moje karijere, pa ni povratak u Beograd", iskren je Đuričić.

Ofanzivni vezista nije u planovima trenera Sampdorije i zbog toga se očekuje da već u januaru dobije odrešene ruke u izboru nove sredine. Đenovljani su spremni da ga puste bez obeštećenja. Činjenica koja u isto vreme predstavlja olakšavajuću i otežavajuću okolnost za crveno-bele.

"Zbog toga sam interesantan mnogim klubovima, tako i Zvezdi. Svako ima svoju računicu, i ja imam kombinacije koje se nadam da će da se ostvare", konstatuje Đuričić.

Valja podsetiti da je Filip Đuričić nedavno angažovao uglednu holandsku menadžersku agenciju što ukazuje na to da cilja povratak u Erediviziju u kojoj je svojevremeno pružao sjajne partije i nagovestio veliki potencijal.

Period proveden u Herenvenu bio je najplodonosniji za Đuričića koji se posle toga nije proslavio u Benfici, Anderlehtu, Sautemptonu, Majncu i Sampdoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar_83
Saturday, 23.12.2017
03:47

Drugim recima, ako me niko nece, tek tada cu doci u Zvezdu i onda ce da daje izjave kako mu se ostvario decacki san... Ma da, naslusao sam se takvih prica, pocev od Stankovica koji je pricao da ce da se oprosti poslednju godinu na Marakani pa nije, Vidicu, kome su puna usta Zvezde bila po novinama, a kada je na zalasku karijere mogao da dodje i pomogne, otisao je u Inter, da uzme jos koje milionce... Pantelic koji je pricao da mu je san da se vrati pa posle dao izjavu da ne zeli da zauzima mesto mladjima, a mi krs tim tada bili, koji crni mladji... Ni ovaj nije drugaciji. Nemaju oni morala, samo su im pare u glavi. Mislim, nemam problem sa tim sto su im vazne samo pare, ali neka onda prestanu da se foliraju i igraju na kartu patriotizma i ljubavi prema Zvezdi. Providini su.

avatar
Nemanja Duduk
Thursday, 21.12.2017
18:32

KATAI , LAZOVIC ,plus otkupiti Babica. Boaci da ostane i svima produziti ugovore. Jedino Srnica prodati. Ako hocemo LE da osvojimo a i plasman u polufinale LS dogodine!

avatar
MarkoSi
Thursday, 21.12.2017
20:25

Upravo tako,Katai i Lazović su bolje opcije od Djuričića. Dečko je pokazao kakav je ljigavac kada je odlazio,takvi mufljuzi i jesu za klupe Benfike,Sampdorije,Majnca i drugih evropskih trećerazrednih klubova. Ja bih lično video ledja Kangi cariniku.

avatar
Korner Pixi G00000L
Thursday, 21.12.2017
14:02

Pazi mali da se ti ne prekombinujes u svojim kombinacijama.

avatar
DeXy \'92
Thursday, 21.12.2017
14:39

Ajde sad majstore,srbija i srpska dijaspora tuguju! Majmune jedan

avatar
Petar_83
Saturday, 23.12.2017
03:49

aista zanimljivo kako jedan ovakav komentar sa uvredom moze da prodje a mojih bezbroj gde nikoga nisam vredjao samo iznosio cinjenice, nisu prosli. Svaka vast moderatori, samo nastavite tako. Izgleda da ni moderatori nisu imuni na mrznju prema Zvedzi i da svoje komplekse ne mogu da sakriju ni sa profesionalne strane.

avatar
Korner Pixi G00000L
Thursday, 21.12.2017
15:27

Da tako nesto napise jedan Zvezdas onda bi mu odmah nalog bio blokiran. Blago tebi kad ti je dozvoljeno da vredjas i provociras jer to zivot tvoj je.

avatar
LoleRava
Thursday, 21.12.2017
11:09

Bas neka da je nazovem 'mlaka' izjava,da ne kazem nesto drugo.Tuc muc,bla bla.Nijednog trenutka ne kaze da zeli da se vrati,da bi voleo....mozda nam i ne treba ovakav,ne znam,videcemo,vreme ce pokazati.