Đurđić: ''Nezahvalno je biti u mojoj koži''

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.09.2016.
15:52
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Napadač Partizana najavio izlazak iz krize odličnom rolom u derbiju, ali navijači još uvek očekuju njegov golgeterski prvenac u crno-belom dresu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Nikola Đurđić je letos stigao u Partizan kao jedno od najvećih pojačanja, očekivalo se da će se problem efikasnosti rešiti njegovim dolaskom, uz asistencije Nemanje Mihajlovića poput onih iz prolećnog dela prošle sezone.

Ali, na žalost navijača Partizana, i jedan i drugi su podbacili u uvodnom delu sezone, Đurđić se potom preselio i na klupu za rezerve, pošto još uvek nije postigao nijedan gol za crno-bele, ali je asistencijom za Leonardov pogodak u 152. večitom derbiju najavio da konačno izlazi iz krize.

Na tu temu, Đurđić je govorio u ''Partizanovom vesniku'', na TV Partizan, gde je i sam izrazio nadu da će u nastavku sezone pružati bolje partije.

''Drago mi je bilo da sam učestvovao u tom golu, bilo mi je potrebno za samopouzdanje da učestvujem u asistencijama, golovima...

Nezahvalno je biti u mojoj koži, jer još nisam postigao gol, ali meni je glava uvek bila jača strana, imam taj karakter da se izvučem kada je najteže i pokažem zbog čega sam došao.

Ne plašim se novih izazova, ali sam i realan, znam gde sam i na čemu sam i jedva čekam svaku sledeću utakmicu, da nadogradim ovo što sam započeo u derbiju'',
poručio je Đurđić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 21.09.2016
18:50

Odlican pas i presing igrac to pokazuje i danas protiv Napretka!Radi posao na terenu videlo se sve to i na derbiju,treba skinuti pritisak sa njega i bio bi u kombinaciji sa Djurdjevicem odlican!

avatar
KO!
Wednesday, 21.09.2016
16:02

u tandemu sa djurdjevicem ce to sve bolje biti!

avatar
El Diablo
Wednesday, 21.09.2016
16:00

Mora i moze jos dosta toga da nam ponudi Djurdjic.Neka ponovi makar upola dobre partije kao kod mene na FM08,dok ga nisam prodao u inostranstvo za 3-4 miliona. :) On Arnautovic i Jovetic jedu malu decu u mom timu Partizana. :)

avatar
El Diablo
Wednesday, 21.09.2016
15:58

Ja ne znam sta se sa ovim deckom desava,resetao mreze u Norveskoj,Svedskoj,pa i Nemackoj,a u Partizanu igra kao da je ove sezone poceo da trenira fudbal.Jeste namestio Leu za pobedonosni gol u vecitom,ali to je malo za igraca koji je igrao u Nemackoj.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 21.09.2016
17:02

pa sta mislis zasto se vratio

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 21.09.2016
15:55

Mnogo bi bolje bilo kada ne bi morao (i imao iz cega) da se izvlacis:-) Nikola, ovo u subotu je bilo i lepo i nadasve korisno, ali moras da pocnes i da dajes!

avatar
KO!
Wednesday, 21.09.2016
16:02
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 21.09.2016
17:27

Neka se ugleda na Alena, rad, rad i samo rad, ali ne onaj sa Banjice:-D