Đurđević zahvalan Muslinu, ali ne zaboravlja Nikolića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.03.2017.
17:38
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Napadač Partizana dobio je u četvrtak poziv u 'A' selekciju i zbog toga izrazio zahvalnost Slavoljubu Muslinu, ali i treneru crno-belih.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je u četvrtak spisak igrača na koje računa za predstojeću kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svetsko prvenstvo koju "Orlovi" igraju protiv Gruzije u Tbilisiju.

Može se reći da je Muslin korigovao spisak i da je doneo nekoliko zanimljivih odluka, a svakako da najveće osveženje predstavlja ime napadača Partizana Uroša Đurđevića.

"Ispunio mi se san, pošto nema veće časti nego nositi dres najbolje selekcije, a ja ću imati tu priliku. Nisam očekivao poziv selektora Muslina, ali činjenica je da sam igrao dobro u šampionatu. Debi za Srbiju će mi mnogo značiti na samopouzdanju" kazao je Đurđević a prenosi "Blic".

Kapiten mlade reprezentacije Srbije zaslužio je poziv u "A" selekciju sjajnim igrama u dresu Partizana za koji je do sada postigao 12 prvenstvenih golova.

"Hvala selektoru na pozivu, ali veliku zahvalnost dugujem i treneru Partizana Marku Nikoliću zbog kojeg sam došao u Humsku. Falio mi je kontinuitet utakmica, a to sam kod njega dobio" rekao Đurđević.

Prvotimac crno-belih ne sumnja da Srbija može do plasmana na planetarnu smotru u Rusiji, a poručuje da će on kao pojedinac dati svoj maksimum u dresu sa državnim grbom.

"Verujem da možemo na Svetsko prvenstvo u Rusiju, a nadam se da ću golovima pomoći da se ova želja nacije ostvari" zaključio je Đurđević.

Reprezentacija Srbije trenutno zauzima drugu poziciju u kvalifikacionoj Grupi D sa osam osvojenih bodova, dva manje u odnosu na prvoplasiranu Republiku Irsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 09.03.2017
23:09

Zasluženo, Đurđević je pravi primer profesionalca, trebao bi biti uzor svim mladim igračima, pogotovo napadačima što se tiče pristupa utakmicama. Komentar je u skladu sa uslovima korišćenja.

avatar
Milan Mihajlovic
Thursday, 09.03.2017
22:54

A mene zanima je l pozvan SMS u repku?

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 09.03.2017
23:34
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 09.03.2017
21:13

Nadam se da ce te i buduci selektor zvati.

avatar
Komreolne
Thursday, 09.03.2017
19:18

Desna noga,glava leva ne postoji

avatar
NeWave86
Thursday, 09.03.2017
20:09

Kad imas veliko srce i velike one dve loptice medj nogama leva noga ti i ne treba ;)

avatar
Komreolne
Friday, 10.03.2017
11:51

I ja imam veliko srce ali ne znam igram fudbal