Đurđević najavio gol u finalu Kupa, da li i oproštajni u Partizanovom dresu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.05.2017.
19:06
Izvor: Sportske.net, glassrpske.com

Uz Leonarda najbolji strelac Partizana i Superlige ima veliki motiv da u subotu u Humskoj zatrese mrežu Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tandem Đurđević-Leonardo obeležio je proteklu sezonu u Superligi, i jedan i drugi su postigli po 24 pogotka, ali Đurđević tu ne želi da se zaustavi, već će učiniti sve da pruži golgeterski doprinos i u finalu Kupa protiv Crvene zvezde u subotu u Humskoj.

U prethodnom duelu sa ''večitim rivalom'', na početku superligaškog plej-ofa, Uroš Đurđević se nije upisao u strelce, iako je Partizan savladao Zvezdu na Marakani sa 3:1. Imao je jednu stopostotnu priliku kada se našao oči u oči sa Manojlovićem, ali je golman Zvezde tada zaustavio njegov udarac. To može da mu bude i motiv više pred predstojeći duel sa crveno-belima.

''Ostao nam je još jedan korak, još jedan cilj koji smo zacrtali, a to je dupla kruna. Derbi kao i svaki derbi, za to ne treba dodatni motiv, jer je to posebna utakmica. Sigurno će biti dobra atmosfera, igra se na našem stadionu, očekujem istu podršku kao i protiv Mladosti.  Nadam da ću na tom meču završiti svoj golgeterski niz ove sezone'', poručio je Đurđević u izjavi za ''Glas Srpske''.

On je još jednom naglasio da je povratkom u srpski fudbal, odnosno dolaskom u Partizan napravio sjajan potez prošlog leta, ali mnogi se sada pitaju da li će se ovog leta opet otisnuti u inostranstvo, posle izvanredne sezone.

''Još nisam razmišljao o idućem koraku. Ima još finale Kupa, pa onda idem na Evropsko prvenstvo. Ima vremena za to'',
istakao je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 23.05.2017
21:33

Neće on niđe :-D Ni Đuka ni Leo ni Evi niti bilo ko drugi. Oni ostaju za Evropu a zamene će se dovesti već ovog leta iz razloga što će Leo i Đuka otići najverovatnije u Januaru 2018 god. tako da će njihove zamene doći već ovog leta kako bi bili spremni a potrebnu minutažu će dobiti sigurno u prvenstvu kako bi najbolji igrači bili spremni za Evropske utakmice. Suma, Škuletić, Zdjelar, Maraš, Marko Jovanović, Meleg, dva Južnoamerikanca tipa Leonardo i Everton plus Danko Lazović, Zoran Tošić i Vladimir Stojković i još Dejan Dražić i Srđan Babić.

avatar
Tuesday, 23.05.2017
21:21

i kako posle da neki klub iz Srbije igra Evropu kad stalno prodaju svoje najbolje igrace. umesto da se svim silama potrude da zadrze Leonarda i DJurdjevica oni samo cekaju priliku da zarade

avatar
Tuesday, 23.05.2017
20:50

Ništa nije najavio samo se nada, a sportski je nadati se. Neka bude i rezultat kao protiv Mladosti.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 24.05.2017
12:49

Ako se pokaže na EP, mislim da ćemo ga baš teško zadržati, jer će sigurno u tom slučaju stići neka nepristojna ponuda od barem 5+ miliona €, mada ja bi ga prodavao barem za 8.

avatar
Vesely
Tuesday, 23.05.2017
19:56

Samo se pišu vesti o prodaji Leonarda i Đurđevića... To je jasan pokazatelj da su bili ubedljivo najbolji fudbaleri u ligi... Da je Zvezda zalužila titulu, (kao što dr Terza tvrdi) danas bi se najviše govorilo o velikom interesovanju klubova za Boaćija i Pingponga (kako god se zvao).

avatar
Milan89
Tuesday, 23.05.2017
20:24

To samo govori koliko partizan zavisi od dva igraca kad oni odu... Iliev nece za deset zivota ubosti stranca kao sto je Leonardo

avatar
R E V O L T
Tuesday, 23.05.2017
19:36

https://www.youtube.com/watch?v=zfGQXTexqe4 Neka svako ima pravo na po jedan klip dnevno, ovo/ovaj je moj:-D

avatar
LoleRava
Thursday, 25.05.2017
16:35

Revolte ja znam sta pisem a tebi ako se ne svidja nemoj da citas,jos pokusavas da me ubedis kako on prica istinu i kako ste te pare preko 'sponzora' trebali da dobijete svakako,plus kako cete da vratite preko poreza od prodaje igraca,ej pa koja je to prica,sta je l treba u to da verujem,smesno je sto necete da priznate da nije bilo drzave i politike ne bi ste igrali evropu,a to sto vi hocete da predstavite drugacije to je druga prica,pritom sta kao mi u poslednjih 10 godina smo najbolji u Srbiji pa treba da nam se daju pare,sreca pa fudbal postoji samo poslednjih 15 godina posmo vama.Sto nama nisu dali pare za licencu???Vama su iskesirali iz mesta uz pomoc Vucica i FSS,i treba da vam pomognu,ne samo vama nego bilo kome,ali nemoj mi te price,mi smo sve sami to nam sleduje i te fore koje uporno plasirate ovde.

avatar
R E V O L T
Friday, 26.05.2017
10:34

Lole, oprosti mi zbog ovoga, vidim da imas nesto da mi kazes, zao mi je sto nije proslo. Necu te vise napadati, ipak je ovo samo sport. Sve najbolje...

avatar
R E V O L T
Thursday, 25.05.2017
17:03

I nije da mi se samo ne svidja to sto pises, poprilicno mi je i tuzno ovo sto citam:-( Ne opravdava te cak ni ako nisi upoznat sa nekim stvarima, konkretno, sa desavanjima oko reprograma u Partizanu.

avatar
R E V O L T
Thursday, 25.05.2017
17:00

I ti onda posle mene pitas nesto, kao ne mozes da verujes sta pisem i slicno. Reci mi na vreme da se zezas jer ako se ne zezas, ovo je uzas...

avatar
Je\'l Realno
Tuesday, 23.05.2017
19:17

Dzabe ih selite nece oni do avgusta nigde! Leo Djuka i Evi!

avatar
R E V O L T
Tuesday, 23.05.2017
19:25

* do septembra:-D

avatar
R E V O L T
Tuesday, 23.05.2017
19:14

Zaboravili ste i da ga je grujic zaustavio u izglednoj poziciji, moglo je to da bude veoma opasno po zvezdu, a dogodilo se isto u prvom poluvremenu -to sto je rekao znaci i bukvalno ono sto je rekao, a rekao je ove sezone:-) P.S. Naravno, ono zaustavljanje od gore podrazumeva da je izmislio faul, sram da ga bude...

avatar
Petar Petar
Tuesday, 23.05.2017
19:29

Ej, a resili da nam prodaju pola tima pre finala, pa to ti je... Slicni fazoni kao u polusezoni.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 23.05.2017
19:53

Ostojic, Everton, Leonardo i Djurdjevic moraju da ostanu, svi ostali i mogu da odu u slucaju prave ponude.

avatar
LoleRava
Tuesday, 23.05.2017
19:39

Bas bih voleo da mi to okacis,posto koliko se secam svaki put je bio faul ,zato sto koristi ruke,a uvek se buni nesto.Ne rece sram da ga bude za oprosten crveni,ne a :)