Đurđević: "Da pauzu dočekamo u dobrom raspoloženju"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.03.2015.
17:19
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević veruje da će njegovi izabranici prepoznati trenutak i maksimalnim požrtvovanjem i zalaganjem uspeti da ostvare trijumf pred pauzu u šampionatu koja će uslediti od ponedeljka.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda nastavljaju takmičenje u Jelen Superligi duelom sa čačanskim Borcem koji je na programu u nedelju od 14 časova i 30 minuta. Dva kluba imaju bogatu tradiciju međusobnih susreta koja ukazuje na to da Borac ne za za pobedu na Karaburmi.

"Izuzetno poštujemo ekipu Borca iz Čačka koja se pojačala u zimskom prelaznom roku i izbalansirala tim. Imaju iskusnog trenera koji je dobar taktičar, ekipa predstavlja spoj mladosti i iskustva, tako da nas sigurno očekuje jako teška utakmica" rekao je trener "Romantičara" Dejan Đurđević.

OFK Beograd ulazi u nedeljni meč kao petoplasirana ekipa na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok se Borac grčevito bori za opstanak. Prvi međusobni susret dva kluba u tekućoj sezoni završen je remijem rezultatom 1:1.

"Potpuno smo fokusirani na utakmicu koja nas očekuje. Ostalo je još mnogo utakmica do kraja, međutim, svaki bod u ovom takmičenju je jako važan, pogotovu kada igramo kod kuće" ističe Švaba Đurđević.

Nakon što za vikend budu odigrane utakmice 20. kola Jelen Superlige uslediće pauza u šampionatu zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EP 2016 pa trener OFK Beograda smatra da je pravi trenutak da se ostvari pozitivan rezultat.

"Mi smo pred reprezentativnu pauzu u prvom delu prvenstva bili jako raspoloženi, a mislim da su momci jako svesni važnosti trenutka i da ćemo uz veliku energiju, zalaganje, trud i maksimalno požrtvovanje doći do bodova" zaključio je Đurđević.

Utakmica 20. kola između OFK Beograda i Borca zakazana je za nedelju, 22. mart, sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke