Đurđević: "Bitna tri boda za nastavak serije"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.12.2016.
10:33
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Napadač Partizana Uroš Đurđević izneo je svoje utiske nakon jučerašnjeg trijumfa nad Javor Matisom i istakao da je najvažnije to da su crno-beli nastavili seriju nepobedivosti.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u nedelju je upisao trinaestu pobedu na poslednjih petnaest utakmica, a bitno je istaći i to da su na preostale dve crno-beli odigrali nerešeno čime su nastavili seriju nepobedivosti.

"Najbitnije je da smo uzeli tri boda i nastavili seriju nepobedivosti. Ekipa Javora je igrala otvoreno, nisu igrali kao ostale ekipe, nisu se branili. Veoma teška utakmica u kojoj je drugo poluvreme bilo bolje od prvog, ali najvažnije da smo uzeli nova tri boda" kazao je Uroš Đurđević.

Partizan je na domaćem terenu savladao Javor Matis rezultatom 2:0, a strelac vodećeg gola bio je upravo Uroš Đurđević. Bio je to šesti prvenstveni gol mladog reprezentativca Srbije od dolaska u Partizan.

"Važno za jednog napadača je da nastavi golgeterski niz. Proradio mi je golgeterski instikt i posle šuta Miletića sam lepo uklizao i doneo prvi pogodak za crno-bele. Lično mi veoma znači svaki pogodak, jer to naravno doprinosi samopouzdanju, ali i motiviše za nove pobede" dodao je Đurđević.

Crno-beli do kraja jesenjeg dela šampionata gostuju Čukaričkom, a u poslednjem takmičarskom susretu ove godine dočekaće subotički Spartak.

Tačno na polovini šampionata Partizan ima šest bodova manje od Crvene zvezde i ukoliko bi takva razlika ostala na snazi do kraja regularnog dela sezone crno-beli bi u plej-of ušli sa tri boda manje u odnosu na lidera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke