Đura objasnio - Partizan je sa njim na čelu imao ''istorijske rezultate''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić ponovo se oglasio u medijima, a u vezi sa predstojećom Izbornom skupštinom kluba iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo i objavljivali prethodnih dana, dugogodišnji predsednik Partizana Dragan Đurić aktivno podržava kandidaturu Nenada Bjekovića za budućeg predsednika crno-belih.

Đurić je sve glasnije protiv aktuelnog rukovodstva na čelu sa Ivanom Ćurkovićem i ima brojne primedbe na rad svojih naslednika u Humskoj.

U izjavi koju prenosi ''Kurir'', Dragan Đurić podseća i kakve rezultate je on postizao sa Partizanom, uz poređenje sa današnjim aktuelnim trenutkom kluba.

''Dok sam ja bio predsednik, pravili smo istorijske rezultate, a ovi sadašnji prave istorijske negativne rezultate!

Uvećavaju dug, lažno prikazuju finansijsko stanje u klubu, dozvoljavaju igračima da bez obeštećenja napuste klub, dok oni koji budu prodati odu za minimalan iznos. To je strašno i oni moraju da odu''
, jasan je Đurić.

Ipak, i pored medijskih najava da bi u slučaju pobede opozicije mogao da se vrati u klupsko rukovodstvo Partizana, Đurić još jednom uverava da tu nameru nema, već samo želi da pomogne da aktuelna uprava ode sa svijih pozicija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Thursday, 07.04.2016
13:55

Istorisjki rezultat Partizana je finale KEŠ 1966, a Đurić je ostavio istorijske dugove i jedino u čemu se slažem sa njim je i da preostali članovi bivše uprave, a aktuelne Radne grupe napuste klub.

avatar
Poznavalac
Thursday, 07.04.2016
13:40

kada je i jedan djura u pravu onda je to znak da smo dotakli dno-dna!od ovog trenutno gore ne moze i vazura,vucelic,iliev su ispunili misiju..

avatar
Thursday, 07.04.2016
13:31

Bas sam potrefio sam kad da promenim avatar, citam vam misli:-D dragane djuricu (namerno malim, a da je moglo manje, islo bi tako), za ono sto si (u)radio svetinji, bices nagradjen i adekvatno i istorijski, za anale, samo budi bez brige!