''Đumi'' i dalje u izolaciji, ali više nije trener Radničkog!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.11.2020.
23:48
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle pobede nad Partizanom sve se poremetilo...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Iskusni stručnjak Milan ''Đumi'' Đuričić nije više trener niškog Radničkog, prenele su večeras ''Novosti''.

On je prošlog meseca preuzeo ekipu Radničkog posle odlaska Radoslava Bataka, sjajno je startovao, a Nišlije su pod Đuričićevim vođstvom savladale i Partizan sa 1:0 na ''Čairu''.

Međutim, posle te utakmice koronavirus se uvukao u redove Radničkog, zaražen je bio krilni fidbaler Nenad Gavrić, potom šef struke Milan Đuričić, a nešto kasnije i veći deo stručnog štaba.

Od tada je Radnički ušao u seriju poraza, ispao je i iz Kupa, pa je i pre potpunog oporavka članova stručnog štaba odlučeno da se potraži novo rešenje na mestu trenera.

''Već duži period moji saradnici i ja smo odsustni sa terena zbog problema sa virusom KOVID-19, Činjenica je da još 10 dana moramo biti u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom.

Nažalost, KOVID-19 je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi Kovidom odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesec dana nismo ni radili.

Zahvaljujemo se svima u FK Radnički na saradnji i iskreno nam je žao što je jedan dobar početak uništen Kovidom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu'', istakao je Đuričić, a prenose ''Novosti''.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke