Đukiću se ispunila želja, Partizan još jači!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.06.2018.
14:45
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Partizan danas angažovao i četvrto pojačanje u tekućem prelaznom roku.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Posle napadačkog tandema Nikolić-Rikardo, zatim desnog beka Gabrijela Enakea, crno-beli su od danas jači i za španskog štopera Marka Valijentea.

Ovaj 31-godišnji momak stiže iz belgijskog Eupena, na instistiranje trenera Miroslava Đukića koji se u kvalitete Valijentea uverio tokom rada u Španiji.

Španac u Humsku dolazi kao slobodan igrač, a ugovor sa crno-belima potpisao je na dve godine. Ekipi će se priključiti u sredu oko podneva na pripremama u slovenačkom Ptuju.

Podsetimo, radi se o igraču koji je ponikao u čuvenoj Barseloninoj ''La Masiji'', i to u slavnoj generaciji Mesija, Fabregasa,  Pikea, golmana Viktora Valdesa, kojima je bio kapiten u mlađim kategorijama, ali se na Kamp Nou nije zadržao u seniorskoj konkurenciji.

Đukića je upoznao u Valjadolidu, gde su zajedno sarađivali i gde je Valijente proveo najveći deo svoje karijere, od 2010. do 2015. godine, kada se preselio u izraelski Makabi Haifu.

Prošle sezone u dresu Eupena, u Belgiji, odigrao je 33 utakmice, postigao jedan gol, a videćemo da li je njegovim dolaskom stavljena tačka na Partizanova pojačanja ovog leta, s obzirom da se najavljivao dolazak i još jednog krilnog igrača, poput Zakarića, ili, što bi navijači crno-belih najviše voleli, povratak Brazilca Leonarda.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 26.06.2018
15:52

Dolazilo je puno stranaca iz razlicitih zemalja , ali ovo je mislim prvi Spanac posle sto godina u n asoj zemlji....ajde da vidimo da nije padvicar i glumac kao njegovi iz barse.

avatar
Marko023
Tuesday, 26.06.2018
15:03

Uvaljati Jankovica nekome, kao i Tosica jer je OPET povredjen.Dovesti jos Zakarica I Leonarda pa da zatvaramo pijacu. Naravno resiti se Tawambe, Ozegovica I oba Miletica.I Kljajica takodje jer se i on vratio sa pozajmice a ovaj ga juce ubacio protiv Honveda. Moj Becej je usao u Prvu ligu pa bi ga mogli poslati ovde kao rezervnog golmana :)

avatar
AlexPFC
Tuesday, 26.06.2018
17:16

Bambi izuzetno liči na Bob Roka a po svemu ostalom je najsrodniji Jeremiji. U stanju je da se povredi čak i dok spava. Upravo zbog tih čestih povreda je i dalje kod nas. Slažem se da moramo pod hitno prodati Tavambu i Ožegovića. Posebno Ožegovića! Juče protiv Honveda nije bio u stanju da postigne gol iz situacije oči u oči sa golmanom a malo pre toga promašio je loptu u izglednoj šansi. Miletić sa kosom nakon svega 5 minuta na terenu umalo da postigne autogol. Sve same kamikaze u odbrani i padobranci u napadu :)

avatar
Marko023
Tuesday, 26.06.2018
20:26

Ako ih ne uvaljamo onda zakovati za klupu, pa nek igraju kup utakmice. Ili da se nadamo da ce se neko zeznuti pa ih kupiti. Ali to je malo verovatno.

avatar
Петар Чалић
Tuesday, 26.06.2018
18:44

Једино да задрже ћелавог Милетића и Ђ.Јовановића.
Добар је ћелави само се понекад погуби....па ко се неби погубио поред Остојића 😂. Касније се то и поправило са Марковићем.
Али кад га иде онда је доста добар.

avatar
Grobaris Totalitare
Tuesday, 26.06.2018
14:51
avatar
Al(a)din
Tuesday, 26.06.2018
14:48

Svaka cast, mada da Partizan i Ronalda dovede, Djukicu ne moze toliko pomoci

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 26.06.2018
14:55

Jos Zakaric i jedna jaca bomba pa da mozemo da pariramo zvezdi u potpunosti.I da se uvede var

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 26.06.2018
16:46

U oravu si.Sudijina je konacna

avatar
Al(a)din
Tuesday, 26.06.2018
16:30

Veruj mi, dzaba je uvodjenje VAR-a, kada uvek na kraju odlucuje sudija sta ce se desiti. Sudija moze odluciti i ne pogledati Var, kao i Brih