Đukiću nije stigla ''ona'' poruka iz uprave!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.05.2018.
14:58
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jedna dilema otklonjena, čekamo rasplet druge...

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Iako je sezonu završio trofejno, osvajanjem Kupa Srbije sa Partizanom, a pre toga sa crno-belima stigao i u 1/16 finala Lige Evrope, sve su veće sumnje da li će Miroslav Đukić ostati na klupi Partizana do početka priprema za narednu sezonu.

Možda već danas budemo saznali definitivan rasplet, ali u svakom slučaju znaćemo ga najkasnije do kraja nedelje, kada čelnici Partizana budu doneli konačnu odluku o Đukićevom statusu.

Aktuelni šef struke crno-belih bio je tokom sezone često kritikovan, ''smenjivan'' po medijima, a jedan od takvih udara doživeo je i posle poraza u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog (4:2).

Pričalo se tada da mu je, navodno, u poluvremenu od nekoga iz uprave poslata poruka da zameni kapitena Miroslava Vulićevića.

Da se to ipak nije desilo, u izjavi za današnji ''Žurnal'' potvrdio je upravo iskusni defanzivac Partizana.

''Imao sam razgovor sa Đukićem, rekao mi je da on uopšte nije primio poruku.

Čak mi je kazao: 'Ispao bih veći u tvojim očima da jesam, ali nisam. Ne bih to učinio ni da sam je dobio. Inače, nisi ni bio najgori'.

Odgvorio sam: 'Šefe, nemojte da mislite pošto sam kapiten da ne smete da me zamenite, kako mi ne bi rušili autoritet. Slobodno to učinite, ako nisam dobar, tu sam za dobrobit Partizana''', prepričava Vulićević svoj razgovor sa šefom struke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke