Đukiću ne cvetaju ruže ali mu stiže dobra vest pred Radnički

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.02.2018.
09:27
Izvor: Sportske.net

Jako dobra vest i jedna briga manje za trenera crno-belih pred gostovanje niškom Radničkom.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Mnogo toga od početka prolećnog dela sezone ne štima u igri Partizan, a na sve probleme nadovezuju se i oni kadrovski koje Miroslav Đukić ima već neko vreme.

Trener Partizana u nedelju nije mogao da računa na Milana Mitrovića i Miroslava Vulićevića zbog povreda, tako da se može reći da je odlaganje utakmica 25. kola išlo na ruku crno-belima.

Ekipa je u utorak imala slobodan dan ali već danas nastavlja sa pripremama za duel sa Radničkim iz Niša koji je na programu već u subotu.

Dobra vest sačekala je Miroslava Đukića u SC "Partizan - Teleoptik" pošto je zamenik kapitena Miroslav Vulićević počeo da trenira.

Desni bek Partizana povredio je skočni zglob u prvoj utakmici sa lučanskom Mladosti tako da je revanš sa Viktorijom odigrao pod injekcijama.

U nedelju je bio pošteđen, situacija sa povredom se popravila i Vulićevića treba očekivati u konkurenciji za sastav tima na utakmici sa Radničkim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 28.02.2018
10:29

Da, ali, Mitrovic najverovatnije jos nece moci. Ako su resili da se odreknu titule (a ko moze da kaze da nisu), neka komotno forsiraju malog Cucina.

avatar
Realan_PFC
Wednesday, 28.02.2018
14:01

i svetozara markovica forsirati, pripremati njih dvojicu za sledecu sezonu ............. pa i mladom jovanovicu dati vecu minutazu

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 28.02.2018
14:48
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 28.02.2018
14:42

I Vakulku i Djerleku, mozda cak i Nisicu na nekim utakmicama...