Đukić zadovoljan, evo šta treba popraviti

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.02.2018.
18:17
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić analizirao je današnju utakmicu sa Šahtjor Soligorskom i otkrio na čemu će se raditi do duela sa Viktorijom.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je u četvrtak poslednju kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone u dvomeč šesnaestine finala Lige Evrope sa Viktorijom iz Plzenja.

Partizan je slavio protiv Šahtjor Soligorska (2:1) golovima Leandrea Tavambe i Armina Đerleka. Trener Miroslav Đukić govorio je za srpske izveštače na Kipru posle utakmice i poručio da je bilo važno ostvariti pobedu u generalnoj probi.

"Veoma je bitna utakmica, generalka. Za nas je već počela sezona i ovo je bio ozbiljan meč. Drugačiji tip utakmice nego protiv Teplica. Šahtjor je ekipa koja nije mnogo pritiskala, ali je čekala da izađe u kontranapade. Nismo im to dozvolili. Ako bi trebalo da tražimo što treba da popravimo, onda je to realizacija. Da budemo efikasniji i konkretniji", rekao je Đukić.

On je ocenio da je njegov tim obavio jako dobar posao i otkrio čemu će se do duela sa Viktorijom posvetiti dodatna pažnja.

"Ako bi trebalo da tražimo što treba da popravimo, onda je to realizacija. Da budemo efikasniji i konkretniji", dodao je Đukić.

Miroslav Đukić je posle meča sa Šahtjorom otkrio šta je igračima rekao u svlačionici i na koji način ih je pripremio za ono što sledi.

"Danas sam im rekao da počinje Evropa, da je ovo danas utakmica u kojoj moraš da se predstaviš kao pobednička ekipa. Uspeli smo da pobedimo i da uđemo sa pobedničkim mentalitetom u Ligu Evrope", konstatovao je Đukić.

Navijače je zabrinulo to što u sastavu nije bilo najavljenog Saše Zdjelara.

"Preventivno smo odlučili da ne igra. Dobio je udarac na prošloj utakmici. Smetalo mu je pri šutiranju lopte. Rekli smo mu da ne igra ako oseti bol, nismo hteli da rizikujemo", rekao je trener Partizana.

Ekspedicija aktuelnog šampiona Srbije u petak se vraća u Beograd gde će se do sledećeg četvrtka pripremati za prvi meč 1/16 finala Lige Evrope sa Viktorijom iz Plzenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Saturday, 10.02.2018
09:40

Možeš raditi na realizaciji koliko hoćeš ali dok su ti u odbrani Miletići nema ništa od uspeha Partizana.