Đukić: "Vratilo nam se za sve muke"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.05.2018.
22:23
Izvor: Sportske.net

Miroslav Đukić je blistao nakon meča protiv Čukaričkog i dramatične, ali zaslužene pobede.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Veoma zadovoljan nakon meča protiv Čukaričkog i pobede Partizana bio je Miroslav Đukić.

"Znali smo da će biti dramatično, ali ne toliko. Ekipi samo mogu da čestitam, skoncentrisano smo odigrali, iskoristili smo šanse, stigla je zaslužena premija za njihov trud", rekao je Miroslav Đukić na konferenciji za medije nakon utakmice.

Đukić je istakao da je njegova ekipa imala dosta problema ove sezone i da je konačno dobila ono što je zaslužila, učešće u finalu kupa, ali napominje i da još ništa nije gotovo.

"Ove godine su se moji igrači namučili, bili kritikovani, na kraju im se vratilo finale. Ništa nismo osvojili, u finalu treba da stavimo tačku na i."

Trebalo je samo "probiti" bedem, učinio je to Antonov, nakon tog gola je drugi "visio u vazduhu" po mišljenju trenera Đukića.

"Videli smo da je ekipa odlično pripremljena, da stvaramo šanse, znali smo da kada otvorimo utakmicu golom, videli bismo da je blizu pobeda. Prvi gol je bio ključni na današnjem meču. Oni su nastavljali da napadaju, da insistiraju i na kraju je protivnik morao da padne", rekao je Đukić.

Na kraju, sve je u znaku Saše Ilića.

"Saletova još jedna majstorija, pokazao je da je vrhunski pogotovo u tim utakmicama gde nema prostora. Čestitao bih celoj ekipi, ne samo njemu", rekao je Đukić.

Nije trener crno-belih želeo previše da se opterećuje skandiranjem sa tribina na samom kraju utakmice, rekao je da navijači imaju pravo da skandiraju šta žele jer su platili kartu, a na pitanje zašto je Pantić šutirao penal, odgovorio je: "Zašto ne bi?"

"Bambi je u Čačku promašio penal i nije više hteo da šutira", istakao je on.

Protiv Mladosti u finalu će biti izuzetno teško u Surdulici, zna to i Miroslav Đukić.

"Naučili smo lekciju protiv Čukaričkog, neće biti lako. Sve su utakmice bile teške protiv Mladosti", rekao je Miroslav Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
37Dadoo
Thursday, 10.05.2018
09:20

Djukicu kup ima da osvojis jer ipak sno mi najveci srpski klub u 21 veku.Navikli smo svake godine da osvajamo trofeje....A ti kad se ovo zavrsi znas sta ti je.....

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 10.05.2018
05:49

Bambi Tosic promasio zadnji penal i nije hteo da sutira vise. Koja legenda, pametnom dosta.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 10.05.2018
13:09

Krstajic objavljuje spisak (najkasnije) u ponedeljak.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
23:56

Gde je djuka, tu je muka, a vrlo cesto i teska bruka:-D

avatar
AlexPFC
Thursday, 10.05.2018
17:02

Ume ovaj da skokne i do druge lige, tako da je ovo sasvim ok :)

avatar
AlexPFC
Thursday, 10.05.2018
19:07

Znači kažem (barem x5) ja mahanju repom stvarno nemam šta da zamerim. Neko maše repom zbog sreće a neko da bi se otarasio dosadnih buva. Ova naša je zaslužila dobar forhend muholovkom :)

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 10.05.2018
17:39

Znaci, mi zapravo treba da masemo repom, to hoces sad da kazes:-D

avatar
djordja
Wednesday, 09.05.2018
22:52

sramoto od covjeka i trenera, vratilo se Panticu i Ivanovicu....koji i znaju i dusu daju...ti i Tavamba idite molim Vas, jer zasluzujete drugu ligu Letonije

avatar
Zeljko Trisic
Thursday, 10.05.2018
01:01

on neka ide ali Tavamba bi bio dobar da ostane, ili bar da dovedu nekog slicnog jer kad on igra udvajaju ga pa imamo visak, dobar je i kad nista ne pokaze, gradi se vuce igrace na sebe to je velika prednost

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 09.05.2018
22:46

Kakva majstorija, dao je gol sa 2 m u praznu mrežu, a pre toga promašio sa 2 i po takođe prazan gol. Majstorije su onaj Pantićev pas za Đerleka kod penala, Ivanovićevi driblinzi kojima im je bušio odbranu kad god bi dobio loptu, Belićeva odbrana kod Pantićevog šuta glavom.

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 09.05.2018
22:36

neverovatno koliko covek ne zeli da vidi realno stvari pa ove godine svaka utakmica odigrana na silu daj boze da vam Djukic bude dozivotni trener