Đukić u epizodi - ''Sve je to normalno''

Autor: Darko Mitrović
subota 03.03.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net

Navijači sve nezadovoljniji, Đukić ne odstupa od svoje filozofije.

Beta/Branislav Božić/MO
Beta/Branislav Božić/MO

Povezane vesti

Partizan je danas doživeo još jedan težak udarac u drugom delu sezone. Verovatno ni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će crno-beli u prva tri ''prolećna'' kola ostvariti samo jednu pobedu, i to na jedvite jade u Lučanima, uz eliminaciju iz Evrope koja se u međuvremenu dogodila.

Odmah posle poraza u Nišu (1:0), trener Partizana Miroslav Đukić je izašao pred kamere ''TV Arena Sport'' i tom prilikom, već uobičajeno istakao da nema šta da zameri svojim igračima.

''Nije dobro kada izgubite, ali kažem, ekipa je napravila četiri-pet zrelih šansi, ali po ovom terenu nismo mogli više. Primili smo gol iz jednog šuta, zaista ne mogu da tražim više'', izjavio je Đukić.

Na molbu novinarke ''TV Arena Sport'' Dijane Čolović da prokomentariše skandiranja ''Đukiću, odlazi'' sa tribina, šef struke crno-belih je mirno reagovao.

''Normalno je da se skandira kada nema rezultata. Moj zadatak je da nastavim da radim sa ekipom, da izvučem maksimum i probam da otklonim problem'',
zaključio je Đukić.

 -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Saturday, 03.03.2018
19:58

Došli smo u situaciju da nam se Đukić otvoreno smeje u facu, da ne upotrebim neke ružne reči a prikladnije su mnogo! Ima jak ugovor i nema nameru da podnese ostavku već će sačekati otkaz i sav novac koji mu pripada. On je jedina osoba u Patizanu kojoj je bukvalno svejedno, jedinu komociju mu kvare ''dosadni'' novinari koji ga stalno nešto zapitkuju. nNjegov zaštitnik Ivica je potpuno počeo da gubi kontrolu nad situacijom. Veliko je pitanje da li je posle svega ovoga smena Đukića sama po sebi dovoljna? Iliev bi lako mogao da bude katapultiran zajedno sa njim.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 03.03.2018
19:46

Pa nije bas normalno da vicu: Djukicu odlazi! Ne samo da tu nema rezultata tu nema ama bas niceg lepog i dobrog, sto te raduje! Do duse nije samo Djukic koji treba da ode, ima njih tu ko me nije mesto u Partizanu

avatar
Man.United99
Saturday, 03.03.2018
19:45

Tacno je da ce se prepoloviti Zvezdina prednost sli i Radnicki ce prici Partizanu na samo 3 ili cak i manje bodova tako da bi ta borba mogla da bude i zanimljivija

avatar
Rados Markovic
Saturday, 03.03.2018
19:23

Djukicu mnogo bi nam pomogao kada bi otisao!!Hajde majke ti ispuni navijacima tu zelju molimo te!!!

avatar
Che NS
Saturday, 03.03.2018
19:13

Jeste tvoj posao da izvuces maksimum od igraca,a ocigledno ne radis dobro svoj posao. Svi prozivaju Sumu,zakacili se za njega,a on nije nista losiji od ostalih...cak je Tosicu stvorio odlicnu sansu koju je ovaj prokockao. Dakle,nije Suma losiji od ostalih,svi su ocajni,a za to je jedini i iskljucivi krivac trener,i sportski direktor koji ima (i dalje) bezuslovno poverenje u njega,iako je svima jasno da jednostavno nije nista dobro uradio!!! Igraci za razliku od trenera imaju moje poverenje....siguran sam da bi sa trenerom koji zna svoj posao svi pruzali daleko vise od trenutnog!!!

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 03.03.2018
18:55

Covek salta isti govor svaki mec :D Ne mogu vise da trazim :D

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 03.03.2018
19:50

Čovek nije ni svestan gde se nalazi. Jednostavno ne razume da je u klubu sa imenom i tradicijom, a ne tamo u nekom trećeligašu. U Partizanu se neuspeh ne prašta.

avatar
Libee
Saturday, 03.03.2018
18:52