Đukić sve zadovoljniji, Jagodić govorio o sitnicama

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 14.03.2018.
15:43
Izvor: Sportske.net

Miroslav Đukić je zadovoljan nakon najnovije pobede Partizana, a nije nezadovoljan bio njegov rival na današnjoj utakmici, Vlado Jagodić.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ocenu današnje utakmice dali su i Miroslav Đukić i Vlado Jagodić, šefovi struka Partizana i Javora.

Partizan je dobio meč sa 2:0 danas u Ivanjici, Đukić je bio zadovoljan.

"Bilo je teško, težak je teren, imali smo neke šanse, inicijativu, ali nismo uspeli da damo gol. Kada smo to uradili, sve je bilo mnogo lakše i tečnije", rekao je Miroslav Đukić.

Šta je imao da kaže trener Jagodić?

"Čestitam mojim igračima, ali i Partizanu na pobedi. Ovo je utakmica koju jedna sitnica odluči. Dozvolili smo ono što smo znali gde je Partizan jak, a to je centaršut na drugu stativu, nismo dobro reagovali.

Jedan gol je prelomio utakmicu, protiv Partizana je to teško nadoknaditi. Odmah je usledio i drugi gol i inicijativa koju smo imali nije bila dovoljna za nešto više. Ja mojim momcima čestitam i na toj inicijativi. Nije sramota ispasti od Partizana, dobro smo delovali sat vremena", rekao je Vlado Jagodić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Wednesday, 14.03.2018
18:57

Kao sto sam i pre utakmice napisao, izostanak Mitrovica,Ostojica, Sume i Tosica nije hendikep po ekipi Partizana vec suprotno, samo je njihovim izostankom pojacana ekipa. Jos samo da se u prvi tim nadje mesta za Vakulka i onda mozemo da pricamo da smo solidni, kazem solidni jer smo bez pravog spica jos uvek daleko od jakog Partizana.