Đukić: "Spremni smo!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.02.2018.
21:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Miroslav Đukić je istakao da je njegova ekipa spremna za duel protiv Viktorije u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Sumirao je Miroslav Đukić utiske nakon priprema na Kipru, a Partizanov bilans je 3 pobede, 1 nerešena utakmica i 2 poraza.

Strateg crno-belih je veoma zadovoljan učinjenim do sada i smatra da je ekipa spremna za utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj.

"Ovde smo gde jesmo sa rezultatima zahvaljujući čvrstoj homogenoj ekipi i napredujemo iz dana u dan. Svaki pojedinac daje svoj doprinos, videli smo u 16 dana rada i druženja, nije bilo nijednog povišenog tona i problema, radilo se profesionalno. Ova ekipa ima velike mogućnosti. Mladi igrači su iskoristili šansu i teraju starije na boljitak", rekao je Miroslav Đukić, prenose "Novosti".

Trener Partizana je veoma zadovoljan pojačanjima koja su stigla u redove njegovog tima, a možda je Urošević taj koga je najviše nahvalio.

"Urošević je odigrao zaista odlično, on je u defanzivi dao čvrstinu. Igra u napadu mu je zaista dobra, sa odličnim centaršutem. Đorđe Ivanović se muči, nije navikao na ovakav način i intenzitet rada, ali on ima veliki potencijal i iz dana u dan ulazi u sistem. Vakulko je mlad, veoma talentovan. Videli smo i danas da ima potencijal, tehnički je doteran, sa dobrom fudbalskom vizijom. Napreduje iz dana u dan. Zdjelar je ozbiljan igrač, takmičar, stabilan, taktički dobro obučen, on polako već izrasta u lidera ekipe na terenu", ističe Đukić.

Rođeni Šapčanin je istakao da je ekipa sada bolje pripremljena nego jesenas.

"Mislim da smo spremni za Plzenj, imali smo adekvatne protivnike. Terali su nas na intenzitet na koji će nas terati Plzenj. Videli smo šta nas očekuje, ulazimo u dobroj formi u te utakmice. Najbitniji smo mi, a ne Plzenj. Mi ćemo ih analizirati, znamo kako igraju, ali nećemo se prilagođavati", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Menso
Sunday, 11.02.2018
12:08

Treba daleko više kretanja i otkrivanja u napadu i svi da učestvuju u odbrani

avatar
Saturday, 10.02.2018
12:33

Za sta si ti spreman, jadan ne bio, bolje vrati diplomu nego sto tu krekeces...

avatar
trifun
Saturday, 10.02.2018
09:34

Znači , misliš da ti je i ćelavi Miletić spreman?Ne bih rekao!