Đukić spremio TOTALNU OFANZIVU! Ali bez Sume... (SASTAVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.03.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net

Ovako ofanzivnu formaciju Partizana još nismo videli od početka drugog dela sezone. Bar kada je startna postava u pitanju.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Crno-beli nemaju više šta da čekaju, ni da taktiziraju. Trebaju im golovi, pobede, a trener Miroslav Đukić je danas odlučio da protiv Rada izvede veoma ofanzivu postavu.

Među startere se vratio kapiten Saša Ilić, a na klupu se preselio Sejduba Suma, baš kao i štoper Milan Mitrović i vezista Milan Jevtovć. Udarna snaga crno-belih u ovom meču trebalo bi da bude napadački tandem Tavamba - Ožegović.

Treba još dodati i da Partizan danas nastupa bez zamenika kapitena Miroslava Vulićevića, čije je mesto zauzeo mladi Luka Cucin, kao i bez veziste Danila Pantića zbog povrede.

Kada je u pitanju ekipa Rada, tu je nekoliko bivših fudbalera Partizana, a na klupi je bivši strateg crno-belih Zoran Miinković.

Partizan: Stojković, Cucin, N R Miletić, Ostojić, N G Miletić, Zdjelar, Ilić, Tošić, Janković, Ožegović, Tavamba.

Klupa: Jovičić, Ivanović, Suma, Jevtović, Mitrović, Urošević, Đerlek.

Rad: Stevanović, Volkov, Perendija, Veselinović, Denić, Marinković, Lutovac, Vico, Alveš, Birmančević, Petrović.

Klupa: Marković, Karišić, Ljubinković, Šipčić, Bjedov, Ajković, Bainović
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djurdja
Wednesday, 07.03.2018
19:09

Slažem se sa Stanojevićem i magisterom da se najverovatnije ne vrši analiza utakmica.Najbolji dokaz gol Pavkova na prošloj utakmici.Kad se pogleda cela akcija na snimku koji traje minut i osam sekundi vidi se reakcija ćelavog Miletića koja je skandalozna a što je najgore takvih situacija sa istim igračem u glavnoj ulozi koliko hoćeš.Neko će reći kad pogleda taj snimak ,pa nije on direktno kriv za gol,ali kad se dobro pogleda nekoliko puta čovek ostaje bez reči,još kad se uzme u obzir da je ćelo plaćen 350 hiljada evra.Pogledajte molim vas taj snimak pa napišite vaše komentare.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 07.03.2018
16:56

Ne brinite grobari danas vam je zagarantovano 3 bod i to sa visokim rezultatom.... filijala je to jos iz vremena R. Stojica

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 07.03.2018
16:24

zamislite vi utakmicu Javor-Radnicki i kvotu na dvojku 1.19 pa kazite je li to realno?

avatar
Dalibor Stanojevic
Wednesday, 07.03.2018
16:24

Ajd da vidimo i to. Mene samo zanima dali iko u Partizanu analizira predhodnu utakmicu kao što su to radeli Nikolić i Stanojević. Ili se samo izvede drugačiji tim svaku utakmicu pa šta nam bog da. Partizan od dolazka Đukića ide silaznom putanjom iz utakmice u utakmicu. I ne može niko da nas ubedi da Đukić nije kriv jel ima loše igrače. Pa on godinu dana baulja, luta, menja taktiku, menja tim...pa njegova lična zamisao je bila da se u Plzenj krene odbrambenom taktikom sa jednim napadačem. Pogledaću danas uredno kranji rezultat i poštedeću sebe nerviranja bez potrebe.

avatar
dragan60895013
Wednesday, 07.03.2018
17:24

Tacno tako, pa on najbolja 3 igraca drzi na klupi (Mitrovic, Djerlak i Suma }. Koji bre Ozegovic, pa njemu trebaju 100 sansi za 1 gol, a Ostojic je vec za penziju !

avatar
magister
Wednesday, 07.03.2018
16:05

Kad vidim Tošića i Jankovića u sastavu, posle svih ovih utakmica, kad pomislim da će verovatno opet igrati Tošić desno - Janković levo, zapitam se, je li moguće da Đukić nije naknadno gledao utakmice i analizirao. Možemo mi i da pobedimo Rad danas (i nadam se tome), ali, ne komentarišem ništa drugo, čak ni sastav, samo se pitam, da li će ih barem premestiti? Ako ne, onda čovek zaista ima problem sa viđenjem onoga što se dešavalo, ne samo u svim ovim porazima, nego otkako je došao Tošić. Tošić je na par utakmica ušao s krila u sredinu i šutem (a la Roben) dao gol, kao i izveo nekoliko sjajnih slobodnjaka. Njegovo učešće u igri i je poražavajuće loše, usporava zaseca, vraća uglavnom nazad, bukvalno sprečava naše kontre, koje je na primer protiv Videotona maestralno sprovodio Janković, dok je igrao desno. Đukićuuuuuu, moraju se pregledati sve utakmice, beležiti u notes ili laptop (tablet) šta se vidi, možda da svaki član stručnog štaba izvede statistiku za pojedinog igrača. Pa onda analizirati, kad imaš podatke, a ne samo na osnovu utiska. Ja sam ovde, posle pljuvanja Jevtovića, analizirao njegove dve utakmice, beležeći sve, uklizavanja, presecanja, dodavanja na prvu, na dve, greške tačna, duge lopte, dodavanje najbližem, usporavanje protivničkog napada itd. Jevtović je izuzetno koristan igrač. Ali ofanzivu igra relativno slabo, neaktivan, ne otkriva se i ne nudi stalno, što igrač na toj poziciji mora, nema ideju da i on treba da preti, dobrim šutem sa do 22m (ne više), da popravi taj segment, vežba lažnjake, izbegavanje bloka, ustremljivanje s loptom u prazan prostor pa šut. E, tako treba trener da analizira svakog igrača, uoči vrline i mane i radi na popravljanju i osobina i forme.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 07.03.2018
18:32

menjao je ovaj put tosic je igrao vise levo. najveci kikser su je ostojic koji je jos jednom pokazao da nema mesta ni na tribinama.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 07.03.2018
16:03

mene zanima sto ilijeva nema na krilu i dukica u cetralno delu odbrane

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 07.03.2018
15:48

bas me interesuje gde ce igrati ilic danas i koliko ce odseceni biti jankovic i tosic

avatar
GrobariJug
Wednesday, 07.03.2018
15:54

Mene zanima dokle vise Miletic pored antonova i urosevica..

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 07.03.2018
18:30

guraju ga da se proda na leto a antonov je otpao izgleda skroz.

avatar
Wednesday, 07.03.2018
16:01

ma kakav Ilić...Mi hoćemo u evropu a imamo kapitena koji ne može da trči.Ja nzm jel neko iz Partizana gledao sinoć utakmicu PSGa...današnji fudbal se zasniva na trčanju.On je igrač manje na terenu.Umori se brzo i onda sve pada u vodu i taktika i sve.Ne može ni napred ni nazad.Kontru jednu ne može da istrči.