Đukić sa nekoliko promena, jedna bi mogla da bude od ključnog značaja!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.08.2018.
10:16
Izvor: Sportske.net

Teško je na osnovu prethodnih mečeva izvući konstantu i prognozirati koji tim će Miroslav Đukić suprotstaviti Trakaiju, ali se očekuje da ne ponovi grešku iz duela sa Radnikom.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Vicešampion Srbije večeras u Viljnusu igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanske ekipe Trakai.

Nakon prvog susreta crno-beli imaju minimalnu prednost, a ko je gledao utakmicu u Beogradu svestan je koliko je fudbalerima Partizana bilo teško da dođu do trijumfa.

U odnosu na prošlonedeljni duel na stadionu u Humskoj stvari su se donekle promenile kada je igrački kadar u pitanju, tako da je jasno da večerašnju utakmicu neće početi isti sastav.

Sigurna je promena na poziciji levog beka jer Zlatan Šehović zbog povrede zadobijene u prvoj utakmici nije ni otputovao za Viljnus i njega će odmeniti Nemanja G. Miletić.

Mnogi i danas očekuju da umesto Svetozara Markovića uz Marka Valijentea zaigra Nemanja R. Miletić, ali tu dilemu može da nam otkloni jedino Miroslav Đukić.

Vezni red će pretrpeti određene promene jer se očekuje da Miroslav Đukić večeras izvede dvojicu napadača od prvog minuta. U prvom meču to nije mogao jer je Ognjen Ožegović bio rovit, ali se u Viljnusu očekuje tandem Ožegović - Rikardo.

Zbog toga bi u veznom redu mesto u timu mogao da izgubi Đorđe Ivanović, a u tom slučaju liniju bi formirali Marko Janković (Sejduba Suma), Nebojša Kosović, Saša Zdjelar i Danilo Pantić.

Pretpostavka je da bi Miroslav Đukić mogao da izvede ovakvu startnu postavu:

Partizan sastav

Revanš susret 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Trakaija i Partizana igra se večeras od 18 časova. Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu RTS-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Radovanovic
Thursday, 02.08.2018
15:54

Rikardo napred iza njega Suma i Ivanović po bokovima Pantić i Janković zadnji vezni Samo Zdjelar i odbrana Miletic Marković Valijente i Enake.. Šta mislite o tome kad bi probali tu formaciju. Rikardo ima dvojicu iza njega i samo da mu dele lopte.

avatar
grobar07
Thursday, 02.08.2018
14:52

ništa neće biti u redu dok je ovaj trener. pojma o pojmu nema i to sm priznaje; "radim najbolje što umem"- u tome je problem, ne umeš ništa

avatar
svojnasvome
Thursday, 02.08.2018
11:48

Nikad, bar ne pamtim, nekvalitetniji i neuskladjeniji sastav partizana.....s brda zdola nabacano

avatar
Srpska dijaspora
Thursday, 02.08.2018
11:32

Ko pogodi Đukićevu postavu treba uplatiti loto listić, garantujem neki dobitak!

avatar
trifun
Thursday, 02.08.2018
20:07

Kad se vidimo imaš piće od mene.Dobro si me nasmejao posle ove sramote od utakmice .Hvala ti.

avatar
Srpska dijaspora
Thursday, 02.08.2018
21:34

Sad sam pročitao provjerenu vijest da neće više biti prilika za uplatu loto listića (iako ih ni do sad nije bilo jer se naš šef struke pobrinuo za to miksajući sastav neprestano) jer će sutra dobiti otkaz. Nadam se da to nije lažna uzbuna a u jednu ruku očekujem da ne može biti gore, pa i da su Limenog doveli. Đukiću hvala za sve do sad ali ne mogu više slušati kako "nema šta da zameri ekipi", kako "danas svi igraju fudbal", kako je "pred nama još jedna u nizu teških utakmica" (a prethodni rivali su bili Rudar Pljevlja, Radnik Surdulica, Trakai, a treba da igra sa napaćenim Dinamo Vranje). P.S. A što se pića tiče, kad budemo prošli u Ligu Evrope, poslije utakmice, kad dođem u Beograd iz Banjaluke i podržim naše! :)

avatar
Петар Чалић
Thursday, 02.08.2018
11:03

Кад би само избацио Ожеговића и ставио Суму иза Рикарда.......па онда Ивановић да остане а да не улази падавичар Јанковић, и све ће бити у реду.

avatar
trifun
Thursday, 02.08.2018
20:09

Eto izbacio ga je.Ne brini trokrilni orman zvani Rikardo kod dunstera Djukića uvek ima prednost u odnosu na Ožegovića.

avatar
Chuck Norris
Thursday, 02.08.2018
10:45

Sačuvaj nas Bože bolesti,gladi i Đukića...