Đukić pred Voždovac uputio poruku Stojketu

Autor: Beta Beta
utorak 28.11.2017.
14:07
Izvor: Beta

Hoće li poslušati ovaj savet?

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da će njegovi fudbaleri učiniti sve da pobede Voždovac i revanširaju se tom klubu za poraz u prvom delu Super lige.

"Sve ćemo učiniti da pobedimo i revanširamo se za poraz od njih u prvoj utakmici. Poštujemo ih, ali nam treba dobar rezultat da ostanemo u trci. Čeka nas veoma jak rival", rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Partizan će, posle plasmana u šesnaestinu finala Lige Evorpa i potom remija sa Spartakom u srpskom prvenstvu, gostovati Voždovcu u Super ligi.

"Ako želimo da pobedimo Voždovac, moramo da izjednačimo njihov intenzitet. Ako to ne budemo uradili, nemamo šta da tražimo u toj utakmici", kazao je Đukić.

On je Voždovac apostrofirao kao tim protiv kog, uz Crvenu zvezdu, Spartak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički i Napredak, "ne sme da bude opuštanja ni u jednom momentu".

Marko Jevtović, Ognjen Ožegović i Nemanja Miletić su se oporavili od povreda i Đukić se nada da će moći da računa na njih, dok su povređeni Miroslav Vulićević i Marko Janković.

"Janković je dobio dosta bolan udarac u kuk i nećemo moći da računamo na njega na ovoj utakmici, ali se nadam da će biti spreman posle nje", rekao je Đukić.

Posebna tema u Partizanu je golman Vladimir Stojković, za koga se ne zna da li će u zimskom prelaznom roku ostati u klubu iz Humske.

"Svi koji volimo Partizan savetujemo Stojkoviću da ostane jer je važna karika na terenu i van njega. Igrači se osećaju sigurnije sa njim, brani u vrhunskoj formi i Partizan će sve učiniti da on ostane jer je deo nas. Pokušaćemo sve, ali videćemo koliko je to realno", rekao je Đukić.

Foto: Sportske.net/Darko Mitrović
Stojkovic Humska

On je komentarisao "rat saopštenjima" Partizana i Crvene zvezde.

"Moramo da se borimo da suđenje bude što kvalitetnije, što manje stvari da se dešava za 'zelenim stolom' i da bude što manje diskusija, da najviše pričamo na terenu", rekao je Đukić.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije igraće se u sredu od 16.00 na Voždovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Wednesday, 29.11.2017
01:51

Opet kosmari sa Kljajicem, po svaku cenu ga treba zadrzati.

avatar
Toto Salvatore Riina
Tuesday, 28.11.2017
17:21
avatar
zlogi
Tuesday, 28.11.2017
16:12

Steta sto nije ostao Nikolic, sa ovim timom bi izdominirao kako grupu, tako i nasu super ligu. Djukic je bas prosecan trener :/

avatar
Jovan Petrovic_fb
Wednesday, 29.11.2017
01:49

Kojim timom? On nije ni prosle godine izdomirao kad smo imali 2 ubedljivo najbolja igraca na ovim prostorima. Da Vozdovac nije kiksnuo popio bi otkaz.

avatar
chaki
Tuesday, 28.11.2017
15:50

Problem je u tome sto tvoja ekipa ne prica na terenu, igra nula ali zato je uvek neko drugi kriv i gledate druge sta rade

avatar
Povratak kralja 66
Tuesday, 28.11.2017
17:51

A šta rade drugi? Treba svi da zažmurimo na ono čime se Zvezda bavi i šta sve radi? Neće moći, zaboravite to.

avatar
chaki
Tuesday, 28.11.2017
23:07

Alo stručnjace nijednu utakmicu niste izgubili bodove zbog sudije ali ste zato mnoge dobili zbog sudije, zato bolje da cutite

avatar
Che NS
Tuesday, 28.11.2017
20:34

A drugi gledaju iskljucivo svoja posla?!

avatar
DR DRE
Tuesday, 28.11.2017
15:17

Stojkovic- Miletic, Ostojic, Mitrovic, Antonov- Tosic, Radin, Everton, Pantic- Tavamba (-) Ozegovic. Nema dileme da jedino ovaj sastav i moze da istrci.

avatar
magister
Wednesday, 29.11.2017
00:11

Pa ima još varijanti, ali sam dao plus.Taj sastam je objektivno dobar. Podsetite me, koji od oni mladih, što ste ih jednom naveli, mogu da igraju polutku - krilo, recimo umesto Jankovića? Beše neki Kokir? Nisam ga gledao. I kao, ne treba Sulejmani. Gluposti. Velika greška je puštanje Nece Mihajlovića. Sa Antonovim, npr, bi procvetao. Kao što je odigrao fantastičnu sezonu sa Bogosavcem. Ima problem u odbrani, ali i tek napunio 21. Pun energije, odličan u građenju igre, iznošenju lopte i zaslužan za veliki broj kontri i sjajnih situacija koje je Neca koristio. Tošić je prilično svilen, UVEK ide na faul, a ne na nastavak akcije, UVEK sa desnog krila prema sredini, ali ima i vrhunske poteze, slobodnjake, centaršuteve, šuteve iz tog zalomnjivanja, kad je na do 20m od gola.

avatar
magister
Friday, 01.12.2017
02:01

Ma znam da niste vi, i vi ste pisali da bi bilo dobro da dođe. Ali iznenađujuće veliki broj njih piše da nam ne treba!?

avatar
DR DRE
Wednesday, 29.11.2017
12:52

Sve to sto radi Tosic, jos vise radi i Jankovic mada nekada i prijatno iznenadi. Na Kokira sigurno mislite, ali on je bolji po levoj strani na kojoj imamo i Alena Stevanovica. Ja sigurno nisam napisao da nam ne treba Sulejmani, a taj koji to pise, treba da se zapita da li uopste navija za Partizan.

avatar
magister
Wednesday, 29.11.2017
00:13

Ispravka grešaka: sastav, ne sastam, onih, ne oni, i ono je moja analiza Bogosavca, njega smo pustili. Necu smo bar dobro naplatili.