Đukić pred Ivanjicu - Na koga (ne) može da računa?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.11.2017.
12:15
Izvor: Sportske.net

I dok navijači jedva čekaju četvrtak i duel sa Jang bojsom, crno-bele u nedelju očekuje još jedan veoma važan prvenstveni duel.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U 17. kolu Superlige, Partizan u nedelju od 13 časova gostuje Javor Matisu u Ivanjici, a tim povodom danas se novinarima obratio šef stručnog štaba crno-belih Miroslav Đukić.

''Zaista, očekuje nas teška utakmica, kao i uvek'', nasmejao se na početku Đukić imajući u vidu ovaj njegov već uobičajeni uvod i nastavio:

''Ivanjica je teško, komplikovano gostovanje, protiv ekipe koja igra dobro, ima dobar kontranapad, moraćemo mnogo da se potrudimo ako hoćemo pobedu'', naglasio je trener Partizana.

U odnosu na Kup utakmicu protiv Rada, Đukić će imati veći izbor igrača, ali na neke od njih ipak neće moći da računa.

''Kadrovska situacija je dobra, jedino ne možemo da računamo na Evertona koji ima kartone. Ćirković je počeo da trenira sa ekipom, ali nije još spreman, Stojke se vratio, Pantić isto...

Suma je spreman, konkuriše, videćemo šta ćemo odlučiti, ali je spreman da nam pomogne.

I Vulićević i Miletić su spremni, videćemo da li će igrati, ili ne, ali ići će sa nama na put'',
istakao je Đukić.

Četiri dana posle Ivanjice, crno-bele očekuje utakmica godine, protiv Jang bojsa u Ligi Evrope. Ipak, Đukić danas nije želeo o Švajcarcima.

''Ne pominjemo Jang bojs, nama je prioritet Javor, samo se fokusiramo na sledećeg protivnika.

Ne znam da li će igrati sa 4 ili 5 fudbalera nazad. Oni akumuliraju dosta igrača nazad, ali to rade organizovano. To je ekipa koja teško prima golove, ali i ekipa koja hoće da igra, da drži loptu, da ima posed, tako da će nam biti zaista teško. Moraćemo da radimo dobro u svim fazama, ne samo u napadu, da probijemo tu njihovu odbranu''
, zaključio je Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke