Đukić 'precrtao' kvartet - Oni će ove zime tražiti novu sredinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.12.2017.
09:41
Izvor: Sportske.net

Najavio je trener Partizana "kontrolisan prelazni rok", ali se stiče utisak da pojedini igrači više nemaju čemu da se nadaju u Humskoj.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

U momentu kada se naveliko govori o tome ko su igrači na kojima bi Partizan mogao da zaradi i o tome koja bi pojačanja bila adekvatna, zaboravlja se da crno-beli na platnom spisku imaju mnogo igrača koji su potpuno izgubljeni sa radara.

Takav status trenutno u Humskoj ima kvartet koji je u jesenjem delu sezone zajedno upisao 17 nastupa u svim takmičenjima, uz napomenu da su poslednje utakmice odigrali još na startu tekuće sezone.

Radi se o golmanu Filipu Kljajiću, štoperu Lazaru Ćirkoviću, levom beku Mohamedu El Moniru i krilnom vezisti Alenu Stevanoviću.

Zanimljivo je da su svi pobrojani igrači ugovorima vezani za Partizan najmanje do kraja tekuće sezone što znači da niko ne izlazi iz ugovora ove zime.

Miroslav Đukić pomenutu četvoricu nema ni u podsvesti. Filip Kljajić je nakon kikseva na startu sezone izgubio čak i mesto na klupi. Sudbinu bivšeg golamana Rada deli i Lazar Ćirković, a situacija je nešto drugačija sa El Monirom i Stevanovićem.

Povremeni reprezentativac Srbije imao je ozbiljnih problema sa povredama, to je u mnogome uticalo na njegov status u Partizanu, ali se očekuje da on tokom zime lako nađe novi angažman.

Mohamed El Monir ima ugovor do kraja 2019. godine a slobodno se može reći da nije ni dobio pravu šansu. Nedavno je mnoge začudilo to što se našao na klupi u 156. "večitom" derbiju ali se čini da to neće značajnije uticati na njegov status i da će se već ove zime tražiti solucija za rastanak koja će zadovoljiti obe strane.

Podsećamo da Partizan u svom timu ima još nekoliko igrača o čijem će se statusu govoriti tokom zime poput Saše Marjanovića i Teofilusa Solomona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milorad
Wednesday, 20.12.2017
16:30

CirkovicnKljajicnMileticinOstojicnDjurickovicnMarijanovicnSumanJevtovic...Ova imena su sramota za jednog giganta kao sto je Partizan u prkos borbi protiv drzave koja nas unistava u zadnjih 5 godina u celokupnom SD Partizan. Zato dovedite 6/7 pravih igraca i rasterajte Narko dilere sa juzne tribine i da igramo fudbal. Ponovo nam zakljucavaju stadion,samim tim i ispadamo od ceha...

avatar
PLANETA MILAN
Wednesday, 20.12.2017
18:46

Zasto tako o Marjanovicu i Sumi? Cak ni Ostojic nije zasluzio takve reci.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 20.12.2017
15:19

jako mi je zao alena. ostali i treba da idu. dodao bih jos djurickovica na tu listu.

avatar
!?!?!?!?!?
Wednesday, 20.12.2017
12:50

El Monir je za Antonova i Miletića klasa.Ali,on se zove El Monir i to je to...žalosno,ali istinito.

avatar
PLANETA MILAN
Wednesday, 20.12.2017
18:45

Za Antonova nije, a za Miletica je klasa i po.

avatar
DR DRE
Wednesday, 20.12.2017
10:54
avatar
bokibole
Wednesday, 20.12.2017
13:09

nije samo smejurija,vec nazalost takvo stanje...napisali su samo 4 imena,mislim da ce ih ove zime otici mnogo vise!

avatar
PLANETA MILAN
Wednesday, 20.12.2017
18:45

Nisu naveli Nemanju Stevanovica. Djukic je neverovatno bezobrazan, nijednom nije isprobao Alena i uveo ga u igru, nijednom ga cak ni u protokol nije stavio. Vazno da su mu interesantni (njegov omiljeni izraz jos iz prvog mandata) Aksentijevic i Putincanin, ej...