Đukić potvrdio - Danas promocija, uskoro još jedan potpis!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.06.2018.
09:25
Izvor: Sportske.net

Crno-beli će danas predstaviti rumunskog internacionalca Gabrijela Enakea, a trener Miroslav Đukić obelodanio je da bi uskoro trebalo da bude realizovan još jedan transfer.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Treće letnje pojačanje vicešampiona Srbije biće rumunski internacionalac Gabrijel Enake koji će biti predstavljen javnosti na današnjoj konferenciji za medije.

Bivši fudbaler Astre, Steaue i Rubina iz Kazanja stiže u Humsku kao slobodan igrač kako bi pojačao konkurenciju na poziciji desnog beka.

Rumun će biti treće pojačanje za Partizan na letnjoj transfer pijaci, ali sigurno ne i poslednje, jer je pred potpisom ugovora i španski štoper Mark Valijente.

"Blizu je dolaska, ne bih govorio nešto više dok se sve ne završi", kazao je juče Miroslav Đukić.

Mark Valijente igra na poziciji štopera, fudbal je učio u La Masiji, a kasnije nastupao za Valjadolid, Makabi Haifu i Eupen.

Pošto i trener i sportski direktor Partizana najavljuju da bi Valijente mogao da se priključi ekipi do kraja nedelje, za očekivati je da upravo Španac bude četvrto pojačanje crno-belih.

Pošto je igrački kadar solidno popunjen reklo bi se da Partizanu za dvomeč sa Rudarom i nisu potrebna neka veća pojačanja, ali se svakako očekuje da do kraja prelaznog roka stigne još Goran Zakarić, dok bi šlag na torti predstavljao povratak miljenika navijača Leonarda da Silve Souze koji je slobodan u izboru nove sredine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 21.06.2018
09:30

Enakeu je 100% problem defanziva, onom stoperu godine i ne bas velika brzina, a obojici cinjenica da su stranci. Zakaric ima vec skoro 26 godina, a jos uvek igra u jednoj od slabijih liga u Evropi, kakva su im to pojacanja koja pritom nisu iz nase lige i koja (mozda i sva trojica) zauzimaju mesto za strance? Kad ce vise ti najavljivani odlasci, da li ce neko uopste otici za obestecenje?

avatar
Miloš1976
Thursday, 21.06.2018
12:40

Ako ćemo tako,Vulićeviću ni defanziva ni ofanziva nisu Bog zna šta,pa smo ga ovoliko dugo trpeli kao prvog desnog beka.A Valijente je nesumnjivo kvalitetan igrač,čim je završio La Masiju.Ne znam koliko ti ili ja možemo da budemo kompetentni da sudimo da li je (ne)dovoljno brz?Daleko bilo da branim buljka,ali hajde ni da mi ne cepidlačimo,a?Kao u basketu što ima likova koji su nezadovoljni Lukovićem,hteli bi neke zverine na petici.Pa hteo bih i ja,ali ne ide..

avatar
RIP KOBE
Thursday, 21.06.2018
13:55

prvo treba da krenu raskidi ugovora sinko

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 21.06.2018
13:40

Bas zato sto smo toliko trpeli i cekali novo resenje, nisam previse odusevljen, a ne vidim zbog cega ti ne bi mogao da procenis da li je neko brz ili ne, to moze i vrlo brzo i prilicno lako da se zakljuci...