Đukić ponovo mešao karte, evo sa kojim timom napada "fenjeraša" (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.10.2017.
16:05
Izvor: Sportske.net

Poslednju utakmicu prve faze ligaškog dela domaćeg prvenstva fudbaleri Partizana igraju na gostovanju poslednjeplasiranoj ekipi Super lige Srbije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Četiri dana pred verovatno najvažniju utakmicu jesenjeg dela prvenstva fudbaleri Partizana gostuju ekipi čačanskog Borca u okviru 15. kola Super lige.

Partizan je uspeo da veže tri pobede u domaćem prvenstvu ali pred današnji duel u Čačku zaostaje sedam bodova za vodećom Zvezdom koja je ranije savladala Zemun.

Trener Miroslav Đukić ponovo je napravio nekoliko promena u startnoj postavi, pa će tako Bojan Ostojić ponovo igrati na štoperskoj poziciji, dok je Nemanja R. Miletić na desnom beku kako bi odmorio Miroslav Vulićević.

Everton Luiz je na klupi, a na centralnim pozicijama u veznom redu igraju Marko Jevtović i Danilo Pantić što je bio slučaj i pre četiri dana u Zemunu.

Umesto Leandrea Tavambe u špicu napada igra Ognjen Ožegović, a iza njega će biti udarnio trio Janković - Suma - Tošić. Na golu je treću utakmicu za redom Marko Jovičić.

Borac: Bajić, Obradović, Kostić, Dupovac, Otašević, Čađenović, Jovanović, Zoćević, Lima, Filipović, Knežević;

Klupa: Mišić, Marinković, Marković, Stamenić, Propadalo, Savić, Romanić;

Partizan: Jovičić - N. R. Miletić, Ostojić, Mitrović, N. G. Miletić - Jevtović, Pantić - Janković, Suma, Tošić - Ožegović;

Klupa: Kljajić, Tavamba, Đuričković, Ilić, Everton, Radin, Antonov;

Meč počinje u 17 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke