Đukić - Ovu trojicu klinaca gledaćemo od prvog minuta!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.03.2018.
11:03
Izvor: Sportske.net

Nakon gostovanja Javor Matisu pojavio se još jedan kadrovski problem tako da će trener Partizana morati da se okrene nekim drugim solucijama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije vratio se na pobednički kolosek tako da ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje duel sa Radnikom na svom terenu.

Problem za stručni štab predstavljaju povrede standardnih prvotimaca ali se na mečevima sa Čukaričkim i Javor Matisom pokazalo da Bojana Ostojića, Milana Mitrovića i Zorana Tošića ima ko da odmeni.

Štoper Svetozar Marković i vezista Armin Đerlek ostavili su sjajan utisak na poslednja dva meča, a sve su prilike da će im Miroslav Đukić dati šansu da od prvog minuta igraju i protiv Radnika.

Njima će se u startnoj postavi pridružiti i desni bek Luka Cucin koji će odmeniti povređenog Miroslava Vulićevića. Zamenik kapitena napustio je teren u 60. minutu duela sa Javor Matisom, a kako Cucin tada nije bio u protokolu na teren je poslat Slobodan Urošević koji je zauzeo štopersku poziciju, dok je Nemanja Miletić meč završio kao desni bek.

Na današnjoj konferenciji za medije Đukić bi trebalo da otkrije ko sve ostaje van protokola za duel sa Radnikom, a kako sada stoje stvari trener Partizana na teren bi mogao da izvede sledeću jedanaestoricu.

Partizan: Stojković - Cucin, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić - Zdjelar, Pantić, Đerlek, Janković - Tavamba, Ožegović;

Utakmica 28. kola između Partizana i surduličkog Radnika igra se u nedelju od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Sunday, 18.03.2018
00:26

Ja sam zvezdas i s vremena na vreme virnem i kod vas u dvoriste pa moram da konstantujem jedno - vama je krenulo bolje tj izasli ste iz krize od kako su vam se povredile ili ne igraju glavne zvezde, Tosic, Jankovic pa i Suma..mislim da je i kod nas slican problem. Ubis enas te 'zvezde'. Da deca dobijaju sansu (kad bi mogli pored silnih pesica, jankovica i sl) mislim da bi bilo kvalitetnijeg fudbala, bar u nasoj kvazi ligi. Sportski pozdrav.

avatar
magister
Saturday, 17.03.2018
15:31

Partizan je uvek najveće uspehe postizao kad su osnovu tima činili njegovi igrači. Ipak, već sam to primetio, poslednjih godina nam škripi svuda. Ali na sreću uvek ima pojedinaca. Marković pokazuje ne samo talenat nego i zrelost, dok kod Cucina ovo drugo sigurno nedostaje, a na mahove pokazuje znake talenta. Međutim, ako triput uzastopce, umesto lažnjaka, napuca blok protivničkog beka, onda i talenat postaje upitan. Đerlek je po načinu igre najbliži Saletu, htriji je i okretniji, nestabilniji, a iznenadna duhovita rešenja, driblinge, šut iz šesnaest, pokazuje kao nagoveštaje, pa imamo pravo da se nadamo. Sale je na jednoj od prvih utakmica asistirao Isailoviću protiv Kroacije (sada Dinama), tako da će Đerlek još morati da se potrudi, ali za sada nam se svima dopada i nadamo se...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
19:56

Odlicno poredjenje. Jeste da je Sale jos uvek aktivan igrac:-D, ali, i dalje odlicno. Samo razmisljam da li mali mozda malo podseca i na Ciru (ako nista drugo, zato sto ume i da povuce loptu), bilo bi dobro da je tako...

avatar
Saša Ilić
Saturday, 17.03.2018
14:09

Ja mislim da se sa Đerlekom malo preteruje, ja nisam video ništa posebno i mnogo greši kod dodavanja ali možda trema i loši tereni čine svoje.Po meni je Birmančević bolji igrač ali je i stariji dosta od Đerleka.Najbitnije je da mu Đukić pronađe poziciju a to je iza napadača.Ivanović treba da igra krilo ili veznog a ne napadača.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
19:56

Ma, kako da ne, Birmancevic bolji od Djerleka. U pravu si za Ivanovica i krilo.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
12:28

Popovic/Trnic- Cucin (otisao je Grbovic, izgleda da (ni) od njega nece biti nix), Markovic (Vlalukin, Perisic- i ovaj je puk'o), Bosnjak/Vjestica, ?- Jovic, Nisic- Djerlek, Pantic (Vujanic), Kokir (Jovanovic)- Jovanovic (Novic). I mali Kukolj mi se ucinio zanimljivim, kazu upuceni(ji) da i kod mladjeg (Filipa) Cermelja ima stofa.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
12:10

Nije Miletic zavrsio kao desni bek nego Markovic (cak ne bih rekao ni da su se smenjivali), a drugi Miletic je bio levi bek jer je Djukic ocenio da je prodorniji od Urketa zbog svojih fizickih, motorickih i aerodinamickih:-) sposobnosti. Djerlek bas i nije blistao u Ivanjici, a ovo je jedna od (jako) retkih sansi koje ce Cucin dobiti u preostalom delu sampionata ako smo ozbiljan klub. Naravno, druga prica ce biti ako je iskoristi, ali, sumnjam u to...