Đukić otišao, problemi ostali - Partizan već na ''minus pet''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.08.2018.
20:54
Izvor: Sportske.net

Novi kiks Partizana u domaćem šampionatu, nije pomogla ni promena na klupi, niti debi ''Lole'' Smiljanića...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U utakmici trećeg kola Superlige, Partizan je večeras pred oko pet hiljada gledalaca na stadionu u Humskoj remizirao sa ekipom lučanske Mladosti bez golova, 0:0.

Tako su crno-beli već posle tri odigrana kola u ozbiljnom bodovnom minusu u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu. Crveno-beli imaju maksimalnih devet, a crno-beli samo četiri osvojena boda.

Ovaj meč je za crno-bele stigao u svojevrsnom prelaznom periodu, posle smene trenera Miroslava Đukića, a pred stupanje na dužnost njegovog naslednika Zorana Mirkovića.

Ekipu je večeras vodio Žarko Lazetić, koji je nastaviti da radi u stručnom štabu Partizana kao pomoćni trener, a povratnički debi u crno-belom dresu imao je Milan ''Lola'' Smiljanić, koji je ostavio solidan utisak večeras.

Crno-beli su od samog početka meča imali terensku inicijativu, gosti su se opredelili za čvrstu odbranu i eventualne kontre, ako im se za to ukaže prilika.

Ali, znatno veći posed lopte crno-beli po ko zna koji put nisu uspevali da iskoriste na pravi način, jer opet nisu imali rešenja u završnicama akcija.

Tokom prvog poluvremena nije ni bilo nekih stopostotnih prilika, ali bili su obećavajuči pokušaji Rikarda iskosa sa leve strane, pa Jankovića iz slobodnog udarca, Sume sa ivice kaznenog prostora...

Sve to bez željenog rezultata za domaći tim, a ovaj deo igre obeležila je i jedna spornba situacija kada je Tumbasević nagazio na stopalo Rikarda Gomeša u kaznenom prostoru Lučanaca.

Slična slika i u nastavku meča. Partizan i dalje napada, ali Mladost se uspešno brani.

Gosti su doduše, pripretili u 57. minutu, kada je Predrag Pavlovićšutirao sa ivice kaznenog prostora. Lopta završava pored leve stative Kljajićevog gola.

Žarko Lazetić je potom pokušao i izmenama da učini nešto više, a rezervista Đorđe Ivanović koji je zamenio Sumu, sa 18 metara dobro šutira, ali lopta je prohujala iznad prečke.

Ipak, kako se meč bližio kraju, pritisak crno-belih je jenjavao i pored ulazaka Ožegovića, Saše Ilića u igru...

Lučanci su ostvarili svoj cilj u Humskoj, a Partizanu ostaju velike brige pred gostovanje u Danskoj protiv Nordsjelanda, u četvrtak u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

PARTIZAN: Kljajić, Nemanja R. Miletić, Marković, Valijente, Nemanja G. Miletić, Smiljanić, Pantić, Janković (od 79. Ilić), Suma (od 60. Ivanović), Đerlek (od 66. Ožegović), Gomeš.

MLADOST: Rosić, Milošević, Pejović, Šatara, Pešić, Andrić, Tumbasević, Radivojević (od 80. P. Jovanović), L. Jovanović (od 66. Dimić), Pavlović, Odita.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

101 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 06.08.2018
08:56

Lola neka osvoji titulu ove godine, ako ga nije sramota, mislim, ako moze. :)

avatar
indosrbija
Monday, 06.08.2018
08:20

Sve se vraca sve se placa...pa sad zbog onih sest maznutih titula dvanaest godina necete biti sampioni.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 06.08.2018
17:32

To je to pravo lice...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Tuesday, 07.08.2018
14:22

Kome smo mi maznuli te titule?

avatar
indosrbija
Monday, 06.08.2018
23:16

Ja to govorim od prvog dana i to je istina.to bih govorio i da je bilo obrnuto

avatar
Delije Sever 021
Monday, 06.08.2018
00:28

Nije Zvezda mera ovog Partizana,tako da tih - 5 nisu bitni,partizan ove godine mora da se nadigrava sa Cukom,Radnickim i Surdulicom za mesto pri vrhu tabele.Zvezda je trenutno druga dimenzija za Partizan i sto se tice kvaliteta,i sto se tice organizacije i sveukupno,realno.

avatar
MOE28
Monday, 06.08.2018
13:26

Toliko ste organizovani da radnici u klubu platu dobijaju tek kada klub ostvari neki veci transfer. Evo ako meni ne verujes, odes lepo do stadiona i pitas radnike.. od ekonoma do cistacica pa sve do trenera mladjih kategorija. Toliko ste organizovani da prosto sve cveta u klubu. Pobedili ste Suduvu, Radnicki, Vranje, Spartaks iz Jurmale i Vozdovac i smatrate da ste presli igricu. Opustite se, mislim da ce upravo Salcburg da vam pokaze gde ste. A ako njih ne prodjete jer smatram da ste od Trnave bolji, onda mislim da treba da se pokrijete usima.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 08.08.2018
01:34

Pa Ilic igra samo zahvaljuci korumpiranoj upravi, igrace on i do 50 ne brini samo ako hoce

avatar
Man united
Wednesday, 08.08.2018
00:50

Да се покријемо ушима ако не прођем Салцбург??? Да ли ти уопште знаш која је то екипа. Ја не могу да верујем шта причаш.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 06.08.2018
17:28

Samo neka se fer potuku sa njima,i da ispadnemo mi trenera i uprqvu mecemo terati ni u snu,veci budzet,tim koji je prosle godine izbacio Borusiju,unezverio Lacio i jedva ispao u polufinalu le u produzetku zasluzuje puno postovanje...tako i da izgubimo nemamo se sto pokrivati usima,trebalo bi se pokriti ako nam igra protiv njih lici makar 20 posto na vasu igru sa traktoraijem. Ako dobijaju plate kad se ostvare transferi odlicno,prodali smo Pesica za 4,5m naseg malog u valensiju za 2.2m Frimponga za 300k,onog Sabanovog unuka za 800k i jos sijaset nekih nebitnih likova i tu su negde i procenti ugradjeni tako da ce biti plata svima. A vi ste prodali Jovanovica koji bi bar nekad dao gol naspram drveca koja forsirate Rikardinja i Ozega Omera za bednih 450k,pa to vam je samo za deo Sumine plate a za radnike-nema.

avatar
magister
Monday, 06.08.2018
00:09

Šta treba da se dogodi da trio V ode?

avatar
MOE28
Sunday, 05.08.2018
23:43

Zar stvarno mislite da ako ode trener koji je lose vodio ekipu da ce se igra promeniti za jedan dan? Vi stvarno mislite da ti igraci nece i dalje igrati kako su naucili kod Djukica i da im ne treba period adaptacije na promenu trenera i sve sto ide uz to? Da, otici ce Djukic i odjednom ce zaigrati kao Barselona. Ekipa je poljuljana i treba joj vremena.. A mozda i jednostavno nisu dovoljno dobri.. vreme ce pokazati.

avatar
Osijek 51
Sunday, 05.08.2018
21:53

Vec godinu dana u svojim komentarima tvrdim da su Ilijev i Vazura vece zlo od Djukica, prvi u sšportskom, a drugi u financijskom smislu. Sada tvrdi da su Suma, Tosic, Ilic, Rikardo i Ozegovic zreli za invalidsku penziju, kako ih nije sramota da izadju na teren...

avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Sunday, 05.08.2018
21:39

samo partizanu odgovara podela bodova :D

avatar
Raky_b
Sunday, 05.08.2018
21:35

Znaci protiv nula...a cela liga nam igra bunkere, bar protiv Partizana.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 06.08.2018
00:48

Jao ne mogu da verujem da jos aludiras na neko poklanjanje podova Zvezdi.... pa brat bratu, dva puta smo bolji od vas. realno

avatar
MOE28
Thursday, 09.08.2018
18:42

Ne nego vidim da ne kapiras poentu komentara pa da ti dam do znanja da nemam snage :)

avatar
MOE28
Wednesday, 08.08.2018
17:03

Pise se 'ne hrani' a ne 'nehrani'.

avatar
Raky_b
Tuesday, 07.08.2018
21:34

Kakvo aludiranje spominjes!?
Pa cinjenica je da protiv Partizana svi igraju bunker, a protiv Zvezde idu otvoreno, neki i sa omladincima (ali to nije tema mog komentara...)

avatar
MOE28
Monday, 06.08.2018
15:28

Ne, ne uporedjujem Bufona i Ilica po karijeri i fudbalskom umecu vec dajem do znanja da jedan fudbaler od 40 godina moze da igra 15 minuta naseg fudbala. Ajde malo promuckajte glavom pre koemntarisanja...

avatar
magister
Sunday, 05.08.2018
21:29

Šta ovaj tim Partizana ima, a šta nema? Ima dovoljan broj igrača, uglavnom kvalitetnih, za skoro sve pozicije, ima sve uslove - na papiru, od uslova za pripreme i trening, do novca, dovoljan broj trenera i pomoćnog osoblja, respektabilnu školu fudbala. Ali, ima i nametnutu upravu, koja nije prirodni lider kluba i tima. Nema realistički i u skladu sa sastavom, ali i potrebama u takmičenjima, profilisan koncept igre. Igrači su nesigurni, nedovoljno su koncentrisani u ključnim situacijama, desetak ishitrenih šuteva u blok ili traljavih. Glavni golgeter ne da gol ni kad je sam ispred golmana. Kapiten i dobar tehničar, dođe u šansu, a onda promaši loptu, ili šutira traljavo, ili plasira... Od pet dubinskih u prostor, koje bi se mogle pretvoriti u šansu ili gol, bar četiri su ili prejake ili preslabe ili suviše ka golmanu, pa ih preseče ili beže u aut. Zato su dodavanja između štopera, na sopstvenoj polovini - tačna. Janković, ima brzinu, dribling, loptu, šut, centaršut... ali njegova je igra totalno neproduktivna. Neko misli slab. Pa takvi su Navas, Bernardo Silva... ma gomila odličnih igrača. Ali, oni idu ka golu, onu se bore za poziciju, telom, bez obzira na fizičku konstituciju, koriste brzinu, spretnost (što sve ima Janković), oni se izbore za poziciju, pa šutiraju, asistiraju, centriraju... a Janković? On čeka blizinu ili bilo kakav kontakt sa protivnikom - da padne, a ako trče paralelno - zasećiće prema svom golu ili ići u širinu. Naravno, protivnici ga puste da to uradi, a to deluje kao da je nekog isfintirao. U stvari, protivnik zauzima poziciju i brzi napad propada. Ivanović? Igra konkretno i to je u redu, ali često dribla preširoko, a to olakšava odbranu, umesto da uvek ide u igrača, malo mu izmakne pa ga onda prođe i telom i brzinom. Većina igrača kad se nađe u polušansi - ne vidi ništa oko sebe, kao da zažmuri i zapne iz sve snage. U meso. A lažnjakom, koji znaju da naprave, ali na sredini terena, bi napravili prostor, imali da dodaju nekom ko se otkrio ili da šutnu u deo mreže koji ne mogu da blokiraju. Većina golova poslenja dva dana, i Zvezdini, su šutevi u uglove, ne naročito jaki. Ali retko ko šutira u blok. A Partizan, samo tako i šutira. U zoni šuta je normalno da se dribluje, uleće u prazan prostor i dobije tačan pas, da se centrira i naleće na loptu, da se lažnjacima napravi prostor za šut ili asistenciju ili centaršut. Svega toga u ovom Partizanovom timu gotovo da nema. Jedan od najvećih nedostataka Đukića je upravo - nenapredovanje igrača. Umesto da je Jankovića samo to trenirao, da ne pada i da po svaku cenu ide napred, u čoveka, prema golu, da je Ivanovića učio ne proba više telom, ramenima, kukovima, manje nogama, da je igrače učio da se u zoni šuta deluje s najvećom koncentracijom, a ne k'o muve bez glave... Ali, nametnutoj upravi, možda sve ovo i jeste cilj i zadatak. Mi ćemo do kraja godine biti daleko od Zvezde u fudbalu, koliko smo bili prošle godine u košarci. Svi znamo kako je do toga došlo, ali, to je realnost sada.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:35

ma druze,mogao si igru partizana lakse opisati jednom recju-OCAJ

avatar
Čeki
Monday, 06.08.2018
02:43

Ja samo ne znam sto krivite uoravu da je nametnuta da bi vas unazadila kad su Vuletic i Vazura osvedoceni Paritzanovci, kao i Iliev. Plus, Vazura je tu pre svih skoro iz uprave bio. Sad sto mnogi gledaju svoju korist, to je drugo.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 05.08.2018
21:23

Nista odmah da se zakaze vanredni 'Partizanov vesnik',strucni konsultant uz Pantica da bude Lola i specijalni gosti da budu svi iz vodece garniture kosarkaske i fudbalske sekcije sns garniture pa da cirkus bude kompletan,krivac mora da bude negde tamo :)

avatar
Realan_PFC
Sunday, 05.08.2018
21:21

manite se sudjenjea, manite se kradja, realnost je da mi neznamo da napravimo akciju za go ........... samo se mulja okolo, gurnu loptu do rikarda koji igra kao sidras u vatrpolu i rukometu, okruzen uvek trojicom, nekoristi taj visak da proigra nekog

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 05.08.2018
21:20

U sustini je odlicna stvar ovaj sistem takmicenja jer bi Zvezda bila sampion jos u Novembru da se igra po starom...

avatar
bagra
Sunday, 05.08.2018
21:18

Izgubili titulu u trecem kolu. Bravo momci!

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:37

ma jok.Dele se bodovi. A i mi igramo prvenstvo sa drugim i trecim timom, dok je prvi u Evropi,kiksnucemo i mi negde.

avatar
indosrbija
Monday, 06.08.2018
08:21
avatar
kizito
Sunday, 05.08.2018
21:18

Sigurno je Partizan nesto ostecen

avatar
Kori Volden
Sunday, 05.08.2018
21:17

Ako ove sezone ne budemo na bar plus 20, smatracu to velikim neuspehom.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:38

Sa deobom bodova ili bez? :D

avatar
lopta
Sunday, 05.08.2018
21:14

Igrali ko uvek nista drugacije. Nadamse da nece batu posle 2 utakmice terati napolje

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Sunday, 05.08.2018
21:14

Ivice,Djukic ti ostavio dobro spremnu i uigranu ekipu i otisao.To je ono o cemu pricamo,trebao je da ode na kraju prosle sezone i tacka.Nego bolje ikad nego nikad.Ivice,zvezda je mnogo bliza tituli nego mi a to sada i vidis jer nisi ranije vukao poteze koje treba.Neko se tridio da stigne zvezdu a neko (Djukic),da opet zvezda pobegne po broju titula.Lose ste i Vi radili i sada se sve naplacuje.Nadamo se da ce Bata da digne tim i krene sa pobedama.

avatar
Michael
Sunday, 05.08.2018
21:12

Nagradno pitanje ... koliko bi za zvezdu veceras bilo dosudjenih penala u istim situacijama?

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:41

Zvezdi ne bi trebao ni jedan jer imamo gol razliku 18:1 u 7 odigranih utakmica,od toga je jedan gol dati iz penala ,17 (SEDAMNAEST) golova dato je iz igre....s druge strane vi iz igre gol ne mozete dati iz prostog razloga-jer igru nemate. DOSLI TUZNI DANI ZA NASI PARTIZANI .

avatar
Broj1a
Monday, 06.08.2018
00:06

Delije, nažalost su to najveći uspesi ove političke garniture, da veštački srozaju Partizan u fudbalu i košarci, a isto tako veštački - uzdignu Zvezdu. Iskreno, više volim da je tako nego suprotno. Gadio bih se takvih trijumfa, da bi prevagu donesu iz kabineta.

avatar
NeWave86
Sunday, 05.08.2018
21:11

I treba, svi da nas kantaju i da ispadnemo iz Evrope. Dva prelazna roka dovode se krsevi od igraca, juri se samo za dzabe nesto pa makar to bili i alkosi propali... Tako se ne radi ni u opstinskoj ligi.

avatar
Nenad Šmigić
Sunday, 05.08.2018
21:07

ljudi,budimo realni,koja ekipa u Evropi jos ima u timu 40 godisnjaka ?! neozbiljno...svaka Ilicu cast ali,brate,dosta je !!!

avatar
MOE28
Sunday, 05.08.2018
23:45

Ako je Bufon do juce mogao da bude prvi golman Juventusa zasto Sasa Ilic ne bi mogao da odigra 15 minuta domaceg fudbala koji je 17 vasiona ispod italijanskog i evropskog generalno???

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 09.08.2018
01:21

Haha bravo momcino jel ima jos nesto, mozda nisam stavio tacku na kraj recenice i zadovoljio ukuse vrlo skolovane elite koja komentarise na sportskima... uvek su mi interesantni oni koji kad ih saceras u cosak i nemaju argument onda se hvataju za pravopisne greske. Pozdrav

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 08.08.2018
04:36

Sramota bre, sta ne pusti nekog klinca da igra i da se razvija a nehrani svoju sujetu jer ne zna gde ce sa sobom.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 06.08.2018
07:46

Zato sto Bufon ne igra, to je jako prosta stvar... I generalno zato sto je casa Ilic cak i u najboljim danima bio samo ok igrac za evropske okvire...

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 06.08.2018
00:51

Usporedjujes Bufona i Ilica?!

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 05.08.2018
21:07

Nije hilo video le 1.500 gledalaca, me znam odakle podatak od priblizno 5.000.

avatar
Marko023
Sunday, 05.08.2018
21:06

Ceka Baticu tezak posao. Ima dosta toga da se ispravlja. Misljenja sam da to ne mora sve u hodu i na vrat na nos. Svakako od titule nema nista kao ni od ulaska u LE.Prema tome covek bi trebalo da pocne iz pocetaka da selektira barem prvih 11.Da to iskristalise a ne kao kod ovog tunjavog iz Stitara da svaku utakmicu igra drugi tim. Neka mu ova sezona posluzi za upoznavanje i prilagodjavanje, pa sledece, kad oteramo I Ilijeva da se krene u ozbiljnu rekonstrukciju tima.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:43

Stitar video Miloja kako rotira,pa kontao moze to i on :)

avatar
bagra
Sunday, 05.08.2018
21:05

Nisu mi jasni ovi sto pricaju da smo pokradeni. Da li je neko gledao onu muku od utakmice, onaj jad i cemer sto igramo, ono nije fudbal. Uzas uzas uzas uzas uzas uzas uzas. Ilijev mora da da otkaz, jer zadnja 2 prelazna roka u sramota, prvo je lroslo leto i na polusezoni prodao 2, a na zimu i treceg kljucnog igraca, i doveo otpad najgori. Prodadose onog Jovanovica, pa onaj mali izmislio fudbal za ozegovica i kompaniju. Ovaj iz spartaka krs obican, crkao polse 20 minuta na terenu. Boze sacuvaj sta je ono, ni najgorem neprijatelju da ne pozelis.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:46

U potpunosti si realan i i skren i detaljno si opisao problem koji imate,amaterizam u dovodjenju igraca,pogresna selekcija,dovodjenje igraca za Dz,prodaja decka koji je sasvim solidan za smesnih 450.000 e. Nije problem i da su vam svirali i dva penala u ovom kolu...ali sta cemo sa sledecim ako osteane ovakva igra,pa sa onim tamo?Nije sve u penalima.Da su im pukli 2-3 komada na vreme,iz igre,niko o tome ne bi ni pricao,ovako svako kolo se kuka o kradji

avatar
Nenad Šmigić
Sunday, 05.08.2018
21:05

mislim da imate velike sanse za play off !!!

avatar
dragi
Sunday, 05.08.2018
21:02

Mi nemamo igrace koji ce praviti razliku jer te igrace smo prodali. Ovo je sve prosek , sredina tabele nam ne gine . Vreme je za odlazak celokupne uprave, ako su svesni sami ce otici !

avatar
Marija Maja Pajic
Sunday, 05.08.2018
21:01

cist dokaz da nije bio problem Djukic nego igraci.Obicni balvani.

avatar
trifun
Monday, 06.08.2018
07:54

E još i ti dosoli.Jedini komentar,da je bio dobar je onaj o igri Tošića i razlogu njegovog dolaska u Partizan.

avatar
Marija Maja Pajic
Monday, 06.08.2018
13:57

Ajde bre umukni. Ko vam je kriv sto ne mozete da pogledate istini u oci. Rasteraj te upravu kluba pa se onda necemu nadaj te. Doveli ove jadnike od igraca i ocekuje te rezultate. Pa vama ni Gvardiola i Murinjo zajedno ne bi pomogli sve dok imate ovakvu upravu koja ce da dovodi igrace na svoju ruku bez da pita trenera na kojim pozicijama trebaju igraci. Evo ti primer Suma, dati 1 650 000 za onakvu neznalicu to moze samo uprava partizana.Za te pare mogli ste da dovedete 5 mnogo mnogo boljih igraca od Sume tako da nisam ti ja kriva sto istina boli i sto uprava uvek trazi krivce u treneru a ne u svojim glavama i postupcima.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 05.08.2018
21:00

Jos jedan penal u drugom, ali, izgleda da za nas vazi pravilo - tri situacije za penal- penal:-D Gordan ce sad da ide sa korpom, a Zoran da cupa jaj(c)a:-D

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:48

cekaj da su vam i sudili dva penala (bio je jedan). Ok pobedili ste.A sta cemop sa prethodnim kolima,i tu ste trazili penale,a sta cemo sa narednim kolima,da li i tu treba po 2 -3 penala,pa koliko hocete penala do kraja prvenstva,120 ? Daj decko budi realan ne kukkumavci i ne narici,nemate igru,nemate ideje,ono je bilo bolno gledati i meni koji navijam za Zvezdu,mogu da zamilsim samo kako je vama.Pozdrav i sretno u pravljenju igre i tima i malo manje kuknjave,nece pomoci to.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 06.08.2018
00:13

Kaze se srecno. Lako je vama da igrate kad znate da su sudije uvek tu kada treba da se uskoci, samo da viknete upomoc i one odmah skacu.

avatar
Damir111
Sunday, 05.08.2018
21:00

Onaj koji ima oci zna da je sudija peder..

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:49

Onaj koji ima mozak ne bi kukao na sudiju,nego bi shvatio da nemate ni i od igre.

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 05.08.2018
20:58

Al ne sad ozbiljno nista ne moze preko noci,ocekujte i naredne utakmice ovakve.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
23:49

Super,ja bas uzivao u igri oba tima

avatar
VojvodjaninZR
Sunday, 05.08.2018
20:57

Bar smo efikasniji od Dinama iz Vranja.🙈

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 05.08.2018
20:57

Nedosuđena ruka na ivici šesnaesterca, nedosuđen penal nad Rikardom i prvi žuti za Tumbasevića kasnije je dobio drugi žuti i trebao crveni, nedosuđena i ruka u šesnaestercu Mladosti, nepokazan prvi žuti Pejoviću kad je srušio Jankovića ispred šesnaesterca, a drugi je dobio kasnije i još jedan nepokazan crveni karton. Znači 2 penala za Partizan i 2 crvena kartona za Mladost nije dosuđena od strane sudija - Lopovi!!!

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Sunday, 05.08.2018
20:59

Ahahahaga 6 crvenih i penala pa mozda pobedite 😂

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Sunday, 05.08.2018
21:01

TI SI BISER.. :-)

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 05.08.2018
20:56

Lazeticu odlazi 😂

avatar
Real Only
Sunday, 05.08.2018
20:55

Kradu nas trecu godinu za redom!!

avatar
boba89czv
Sunday, 05.08.2018
21:00

Ko god da vas krade, ne bi trebalo da rizikuje ćorku realno, jer nema potrebe da se krade ovako užasna ekipa...

avatar
Real Only
Monday, 06.08.2018
01:39

Ovako uzasna ekipa bi danas pobedila da je sviran ocigledan penal!

avatar
Marija Maja Pajic
Sunday, 05.08.2018
21:02

Krali ste vi 6 godina za redom pa nikom nista.