Đukić ostao bez iskusnog igrača, ali još se čeka dogovor sa upravom Partizana

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2018.
10:56
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Jedan fudbaler manje na Partizanovim pripremama u Sloveniji.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Kako se i najavljivalo proteklih dana, iskusni štoper Partizana Bojan Ostojić nalazi se na pragu svog prvog inostranog angažmana u karijeri.

Za njega je ovog leta bilo interesovanja iz Turske i sa Kipra, a kako sada stvari stoje Kiprani su bili konkretniji.

Ostojić je uoči jučerašnje utakmice između Partizana i Rostova napustio bazu crno-belih u Ptuju i uputio se na Kipar, a kako prenosi ''Telegraf'', karijeru bi trebalo da nastavi u tamošnjem Enozisu, koji se plasirao u elitni rang takmičenja na Kipru.

Ipak, isti izvor navodi da Ostojić i Partizan još uvek imaju o čemu da pregovaraju, iako u Humskoj ne žele da svom igraču prave probleme oko novog angažmana.

Navodno, postoje izvesna dugovanja crno-belih prema 34-godišnjem štoperu, a jedna od opcija o kojima se razgovara je i ta da Ostojić po završetku karijere dobije angažman u Omladinskoj školi Partizana, a klub iz Humske bi mu pomogao i oko školovanja za trenersku licencu.

S obzirom da je Ostojić sa ljudima iz Partizana do sada imao korektne odnose, za očekivati je da se dogovor brzo postigne i da ovaj fudbaler nesmetano realizuje najavljeni transfer u Enozis.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Saturday, 30.06.2018
13:33

OUT: Stevanovic, Kljajic, Ostojic, Miletic (sa kosom), Subic, Vulicevic, Jevtovic, Tosic, Tawamba, Ozegovic.
IN: Valiente, Antonov, Enache, Coeff, Zdjelar, Zakaric, Nikolic, Gomes.
Novi ugovor: Popovic, Bosnjak, Kosovic, Nisic, Birmancevic, S. Jovanovic, Dj. Jovanovic. Pozajmice: Vlalukin, Salou, Vakulko, S. Jovanovic.
Prva postava: Stojkovic-Enace,Markovic,Valiente,Antonov-Zdjelar,Pantic-Zakaric,Suma-Ivanovic,Gomes .
Druga postava: Jovicic- Cucin,Miletic, Mitrovic/Bosnjak, Urosevic-Kosovic,Nisic-Jankovic,Djerlek-Nikolic,Jovanovic

avatar
Saša Ilić
Saturday, 30.06.2018
11:20

Potrebna je potpuna rekonstrukcija tima jer osim Pantića niko ne ne zaslužuje dres Partizana.Sve sam prosek za našu ligu da ne pričam o evropi.U odbrani može da ostane samo ćelavi Miletić kao treći štoper da upada kad treba,na sredini niko ništa ne igra osim Pantića.Ne znam kako će se snaći ova 2 nova napadača pa neću da sudim unapred.Ivanović sjajan igrača ali ga Đukić gura u napad i zato ništa ne igra dečko je rođen da igra krilo jer jak,brz ima šut ali golgeter.Očekivao sam ozbiljnu rekonstrukciju jer nam sledi opet opraštanje od titule posle petog kola ali u klubu rade amateri koji su zalutali u fudbal.Zdjelar nije za Partizan tu nam treba igrač koji će da kida, da bude brz da preore teren a Zdjelar to nije.Ono što sigurno znam je da neću biti razočaran jer znam koliko je ekipa limitirana.

avatar
bagra
Saturday, 30.06.2018
11:11

Samo neka ide, rupa jedna.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 30.06.2018
11:07

Ovo je neverovatno, pa mi prema svakom igraču imamo dugove...