Đukić odahnuo, sa njima Partizan može da dobije u Plzenju!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.02.2018.
20:46
Izvor: Sportske.net

Suspenzija Milana Mitrovića za revanš u Plzenju predstavlja problem ali se stiče utisak da će Miroslav Đukić imati bolju kadrovsku sliku naredne nedelje.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Činjenica je da će isključenje koje je Milan Mitrović zaradio u prvom meču sa Viktorijom predstavljati problem za crno-bele, ali dan nakon meča može da se konstatuje da nije sve tako crno.

Miroslav Đukić za prvi meč nije mogao da računa na Bojana Ostojića, Sašu Zdjelara, Nemanju G. Miletića i Ognjena Ožegovića, a izgleda da će sva četvorica biti spremni za revanš.


Levi bek Nemanja Miletić sigurno će biti u konkurenciji za tim jer je odradio suspenziju i on će uz Svetozara Markovića biti rezervna opcija za poziciju štopera u slučaju da stručni štab proceni da je rano da se Bojan Ostojić vrati na teren.

Dobra vest je da se iskusni defanzivac oporavlja od povrede i da će se u ponedeljak priključiti treninzima prvog tima, ali brine to što će imati samo tri dana da uhvati ritam, a poznato je da je propustio kompletan drugi deo priprema.

Nakon utakmice iz Partizana stižu najave da će Saša Zdjelar i Ognjen Ožegović biti spremni za revanš i to je još jedna vest koja može da raduje navijače.

Dani pred nama pokazaće da li će rekovalescenti biti spremni da daju maksimum u revanšu sa Viktorijom i od toga zavisi kako će izgledati startna postava u meču koji je na programu 22. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Saturday, 17.02.2018
11:54

smejurija od treneranjegove izjave treba zapisati kao da se vracaju mesi ili ronaldo ccc

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 17.02.2018
10:15

Ako Miletic bude igrao, znaci nek ide sve u tri sargarepe

avatar
ercov
Saturday, 17.02.2018
03:01

Sve ove price samo su pokusaj pomeranja u stranu ociglednih propusta Djukiceve porazavajuce predstave u prvom mecu. On je kao i uvek posle utakmice zadovoljan igrom i predstavom svoga tima a to sto je igra i krajnji rezultat zabrinjavajuc, niko to ni da pomene niti da se o tim problemima posteno prodiskutuje. Prica uvek o nekoj dominaciji a svi smo bili svedoci da je igru postavio defanzivno i kukavicki, napadajuci protivnika sa dva igraca u nekim polukontrama. Izvesti Sumu a zadrzati indisponirane Jankovica i Tosica je gest trenera koji nema pobednicke ambicije vec igra na sigurnu nulu pa ako se slucajno postigne gol onda je dostigao maksimum . Ko se nada u revansu necemu boljem sa ovakvim timom i ovakvim trenerom onda se stvarno u fudbal ni malo ne razume.

avatar
Milorad
Saturday, 17.02.2018
01:57

Bez euforije i potcenjivanja. Suma ne sme igrati u revansu,umesto njega Ivanovic od pocetka. Onda ozegovic napred sa tawambom. Zdjelar na sredinu a jevtovica prekomandovati umesto mitrovica,ili antonov.... Znaci Ivanovic,Zdjelar i ozegovic a suma na klupi. To je to...

avatar
Milos Radovic
Friday, 16.02.2018
23:50

Prolazimo dalje 100%

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 16.02.2018
21:54

Ožegović daje gol za osminu finala!

avatar
Milos90
Friday, 16.02.2018
23:17

Znacice im puno, moze da pretrci one matorce