Đukić objasnio zašto je Rudar bio za izbegavanje

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.06.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Prvi utisak je da je Partizan dobro prošao na žrebu za prvo kolo kvalifikacija za LE, ali trener Miroslav Đukić tvrdi da je Rudar bio za izbegavanje.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Vicešampion Srbije dobio je nešto posle podneva rivala protiv kojeg će početi evropsku odiseju u sezoni 2018/19.

Kao i prošlog leta Partizan će odmeriti snage sa predstavnikom Crne Gore. Ovoga puta crno-beli su za rivala dobili Rudar iz Pljevalja.

"Neće nam biti lako, znamo na da ovom prostoru nema loših ekipa. Dobro ćemo se upoznati, sličan je mentalitet. Nemam trenutnodovoljno informacija da bi mogao nešto preciznije da vam kažem o protivniku. Tek ćemo skautirati Rudar i saznati više o njemu", rekao je trener Partizana nakon žreba, a prenosi "Mondo".

Kada su napravljene podgrupe navijači su potencirali da bi bilo dobro izbeći Honved i Milsami ali je Miroslav Đukić mišljenja da je Rudar bio za izbegavanje.

"To su protivnici koje želite da izbegnete, koji zbog rivaliteta uvek žele više da pokažu protiv vas. U svakom slučaju, očekuje nas težak meč, ali mi smo sigurno favorit i probaćemo da uradimo što treba", dodao je strateg Partizana.

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Rudara i Partizana igra se 12. jula u Crnoj Gori, a revanš je na programu sedam dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 20.06.2018
14:05

a sta ce tek da kaze za sledece kolo kada prodjemo!?

avatar
ZoranZ.
Wednesday, 20.06.2018
13:48

Ne prestajem da se smejem ovom coveku i ovoj izjavi...ha,ha,ha...Pa, da li je ovaj svoj..?? MA, urenebesno...5-6 ekipa u CRNOGORSKOM prvenstvu je za izbegavanje, ali zato da mozemo da se dokachimo sa Aresenalom ili Realom videli bi oni pravi PArtizan...ha,ha,ha...ko je ovog doveo u Partizan , majko mila... Ovo mor da se proglasi izjavom godine...!

avatar
grobar07
Wednesday, 20.06.2018
13:31

i ja ne mogu više da ga slušam

avatar
noname
Wednesday, 20.06.2018
13:03

u ovoj rundi nema kukanja, sta ces onda u EU takmicenjima ako cinculiras od prve runde?!

avatar
Младић
Wednesday, 20.06.2018
13:00

А њима су сви противници за избегавање,они на жреб иду са надом да не извуку никога.Да су извукли претпоследњу екипу из Сан Марина опет не би ваљало.Овај Ђукић ми се сад већ смучио са својим изјавама,увек неке бледе изјаве,ни тамо ни вамо,а таква нам је и игра.Боље нек шаље асистента на конференције,њега више нико не слуша.