Đukić nije zabrinut posle novog remija: "Bićemo prvaci ako to zaslužimo"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 03.12.2017.
18:36
Izvor: Sportske.net

Šta trener kaže o svojim igračima nakon novog remija kod kuće i Stojkovićevom "kiksu" kod gola.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Miroslav Đukić ima samo reči hvale za Partizan, iako njegova ekipa nije uspela danas da pobedi Vojvodinu u derbiju kola.

"Mogu samo da čestitam mojoj ekipi jer je učinila sve da pobedimo utakmicu. Imali smo šansi, imali smo premoć, napadali, u svakom momentu smo hteli da pobedimo. Na kraju nismo uspeli, ali nastavljamo dalje, ovo je veoma dugačko prvenstvo. Ista mesta, isto odstojanje. Nastavljamo da radimo kao ekipa, ovo je proces", rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

Meč je završen 1:1, igralo se po snegu. U protokolu nije bilo Saše Ilića, koji ima probleme sa kolenom. Everton je takođe dobio udarac u koleno i morao je da izađe iz igre, dok je Tošić izašao početkom drugog poluvremena. On se u pauzi požalio na probleme s listom, a Đukić kaže da ga je izveo jer nije hteo da rizikuje.

Ovo je bio četvrti remi Partizana na svom terenu ove sezone, uz jedan poraz. Na kraju nije bilo skandiranja protiv Đukića, ali je činjenica da šampion Srbije ima slabije rezultate na svom terenu nego u gostima ove sezone.

"Jeste, to je tačno. Ali, po ovako teškom terenu sam zadovoljan igrom, imali smo taj posed, ekipa je uradila sve što je bilo u našoj moći da pobedimo. Nismo iskoristili šanse, ali samo mogu da im čestitam i da nastavimo dalje.

Ovo je dugačak proces, bićemo prvaci ako to zaslužimo, ako uspemo da ispravimo neke greške, da budemo efikasniji gore, tako da me ne brine ovaj nerešen rezultat, jer je pristup ekipe igri bio vrhunski. Po ovako teškom terenu napraviti toliko šansi protiv ovako ozbiljne ekipe nije ni malo lako
", rekao je Đukić.

On nije mogao da komentariše situaciju i mogući penal nad Miletićem, rekavši da je bio daleko.

Golman Vladimir Stojković je nebrojeno putao spasao Partizan, ali je večeras bio kriv kod gola.

"Mnogo puta nas je spasao, Stojke ima pravo na kredit. Veoma bitan igrač za nas i nema nikakvih problema. Mi smo ekipa i ne individualizujemo ni uspehe ni poraze", rekao je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Monday, 04.12.2017
16:47

Ercov, njemu to u glavi sigurno nije obaveza, upravi cak mozda i jeste cilj i zelja da odbranimo titulu mada sigurno ne neka preterana, ali njemu bas i nije- u tom pogledu (sto bi rekao Vuletic), mislim da mu je maltene ravno do Kosova...

avatar
ercov
Sunday, 03.12.2017
23:04

Prosle sezone sreca je bila da smo trenera veoma brzo promenili i onda poceli da igramo bolje, sve da pobedjujemo i na kraju zasluzeno osvojili duplu krunu. Ovoga puta sa Djukicem i ovakvim igrackim kadrom nemamo cemu boljem da se nadamo jer bodove gubimo bas kada ih je najpotrebnije osvajati. Djukic je hladan kao spricer jer osvajanje titule mu nije bilo postavljeno kao obaveza kada je bio doveden vec prolaz u Evropi. Vise srece no pameti pa mu je to poslo za rukom i tako su svi zadovoljni, uprava zbog financiskog oporavka a on zbog strucnog oporavka i mogucnosti da mu ipak neko u svetu fudbala ponudi jos neki trenerski ugovor, i zasto bi se covek nervirao sto mu tim igra los fudbal i sto Partizan sa njim nece odbraniti krvavo zaradjenu duplu krunu !?

avatar
DR DRE
Monday, 04.12.2017
12:00

Njemu to u glavi sigurno nije obaveza, upravi cak mozda i jeste cilj i zelja, ali njemu nisu * finansijskog

avatar
Sunday, 03.12.2017
21:26

da je igrala Zvezda utakmica bi bila prekinuta odmah posle vodstva, zbog vremenskih uslova... penal i crveni svakako u prvih 10 minita meca ...

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Monday, 04.12.2017
00:41

kao protiv surdulice 2 penala za pobedu?borac penal za pobedu koji ste promasili,zemun,itd itd haha komican si

avatar
Sunday, 03.12.2017
20:04

Gledao sam neki Đukićev intervju gde je rekao na čemu se zasniva naša taktika a to je da svi igraju odbranu i pokrivaju igrača a napred šta bude.Mislim da trener Partizana ne treba tako da razmišlja.Ja bih više voleo da na svakoj utakmici primimo po 2-3 gola al da uvek damo jedan više.Voleo bih da imamo za svakog protivnika neku taktiku kako da damo gol a ne da se branimo protiv svakog.I najviše bi me obradovalo za novu godinu da Jevtović nauči da trči,da to makar malo potseća na sportistu ovako je mnogo tužno gledati ga.

avatar
RG VILI
Sunday, 03.12.2017
19:44

Ljudi,pricajte sta hocete,Iz dana u dan,Djukic je sve vece razocarenje!

avatar
Zlato
Sunday, 03.12.2017
19:41

Necete biti jer ne zasluzujete.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 03.12.2017
19:40

Treci remi, a imamo i dva poraza. Vec smo 12 bodova izgubili kod kuce, ali, ko poznaje djukicev rad, ovo uopste ne bi trebalo da ga iznenadjuje. Samo ti hvali zvezdu i samo vi cutite u emisiji kad onaj pored vas laze!!!