Đukić: "Nema kalkulacija, idemo u napad"

Autor: Pavle Knežević
sreda 21.02.2018.
18:56
Izvor: Sportske.net

Trener srpskog šampiona najavljuje ofanzivu, Zdjelar ponavlja "mi smo Partizan".

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Miroslav Đukić ne želi da kalkuliše, a danas je najavio da će Partizan napasti Viktoriju u Plzenju,mada je svestan da je domaćin takođe ofanzivna ekipa.

"Svi su svesni važnosti utakmice koja nas čeka sutra, važnosti žive utakmice. Videli smo u prvih 90 minuta da nas čeka vrlo težak protivnik i ujednačena utakmica. Svesni smo da ne možemo da kalkulišemo, moramo da postignemo gol, moramo da idemo na pobedu. Oni su dobra ekipa, koja igra ofanzivno, a kod kuće ne zna da spekuliše i ide na pobedu, tako da nas čeka zanimljiv meč", rekao je Đukić novinarima u Plzenju.

U prvom meču bilo je 1:1, tako da šampion Srbije mora da postigne gol sutra, što verovatno donosi i ofanzivniju postavku Partizana.

"Sigurno, obe ekipe su veoma ofanzivne, pogotovo sada kada moramo da idemo na pobedu. Viktorija se neće zatvoriti, videćemo ofanzivnu utakmicu dve ekipe koje su navikle da idu na pobedu i imaju pobednički mentalitet. Očekujem sutra da vidimo lepo utakmicu i našu pobedu", rekao je Đukić.

Crno-beli su u prvom meču imali veći posed. Đukić sutra želi isto to, ali ne misli da će on biti presudan.

"U utakmici u Beogradu smo imali posed, želimo i ovde da imamo posed, da budemo konkretni i da to rezultira golovima. Sutra nas čeka kompletna utkamica, dobra, ofanzivna, sa mnogo kontranapada. Očekujem dobar meč dve dobre ekipe, koje su dobro postavljene", rekao je Đukić.

Sutra bi za Partizan mogao da debituje Saša Zdjelar.

"Jako bitna utakmica za nas, možda i najbitnija u poslednjih...ja imam 22 godine, sigurno najbitnija od tad. Mi nemamo šta da izgubimo. U prvoj smo dominirali tokom cele utakmice, oni su bili tvrdi. Nezasluženo smo dobili karton i povukli se. Mi sutra idemo na pobedu. Mi smo Partizan i moramo da pokažemo da smo bolji", rekao je Zdjelar.

On je prvi meč propustio zbog povrede, ali će biti u konkurenciji za sastav sutra, kao i Ožegović i Ostojić. Jedino se ne zna kakvo je zdravstveno stanje Vulićevića, ali to će se znati posle večerašnjeg treninga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milorad
Wednesday, 21.02.2018
20:11

Samo hrabro sutra! KAKVI BUDEMO SUTRA BICEMO DOVEKA...

avatar
Fiqlini
Wednesday, 21.02.2018
19:59

Da to je ono njegovo svi u napad a na terenu svu u odbranu