Đukić ne želi da gomila igrače, ima Lolu i Zdjelara

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2018.
16:27
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana potvrdio da transfer o kojem je danas počelo da se spekuliše - nerealan.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Iznenadni rastanak Nikole Drinčića i Čukaričkog, među delom navijača Partizana pobudio je želju da se iskusni vezista vrati u Humsku, ali kako smo i očekivali od samog početka, ta priča je nerealna.

To je na kraju današnje konferencije za medije potvrdio i trener crno-belih Miroslav Đukić.

On smatra da Partizan sada ima dovoljan broj igrača na poziciji defanzivnog veznog, posle nedavnog angažovanja Milana ''Lole'' Smiljanića.

''Kada imaš Lolu na toj poziciji, bilo bi to gomilanje igrača. Zato mislim da je u ovom trenutku nerealno očekivati Drinčića, iako se radi o odličnom igraču koji je mnogo dao Partizanu, ali imamo Lolu, Zdjelara, igrače sličnih karakteristika. Bilo bi to gomilanje'', poručio je Đukić.

Ako ste propustili, u prilogu pogledajte šta je još govorio trener crno-belih u današnjem susretu sa novinarima.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Sunday, 29.07.2018
08:24

“Kad imas Lolu na toj poziciji...”

Ovo je rekao kao da je u pitanju N’golo Kante ili Casemiro 🙄😂😂😂

avatar
Osijek 51
Saturday, 28.07.2018
21:42

Ilijev i Djukic se razumiju u skauting kao Marko Kraljevic u tenis. Njihove budalastine su olimpijskog formata...

avatar
Saša Ilić
Saturday, 28.07.2018
18:20

Jedva čekamo da vidimo pijanog Lolu.Uprava napolje!

avatar
Antonio Candreva87
Saturday, 28.07.2018
17:06

Pantica,Djerleka itd... koje redovno prilagodjava toj poziciji. .. u Partizanu je samo Vladi Stojkoviću pozicija poznata... sve druge je u stanju da istumba ovaj dripac iz Štitara

avatar
Beli
Saturday, 28.07.2018
16:48

Lolu imas? Ovim se dokazao koliko si slab trener moj Djukicu. Isto kao tetka neka... bez stava, koncepcije, harizme... a da nepricamo o autoritetu

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
16:34

Drincic je vise centralni vezni nego defanzivni, a i za centralnog veznog mu je kroz karijeru trebao veci radijus kretanja. Dovedite Kacara, sta to radite?!

avatar
magister
Saturday, 28.07.2018
20:27

Drinčić je nešto između zadnjeg i centralnog, pokrivao je u karijeri i jednu i drugu poziciju, možda i ne bi bio višak u Partizanu, ali ne bi bio ni neka investicija. Doduše, verovatno ni Kačar. Mada je i Kačar slobodan (ne Slobodan, on je sad političar) i verovatno bi i Kačaru i Partizanu njegov dolazak bio pozitivna stvar. Što se tiče gomilanja, Partizan je pod Đukićem odigrao više utakmica sa dva nego sa jednim zadnjim veznim. Ako je to jedan od sistema koji neguje, kako može biti previše imati 3 igrača za dva mesta u timu, kad za bekove imamo po 3 za po jedno mesto (Vulićević, Cucin, Enake - Miletić, Šehović, Urošević)? Takođe sam proverio, slobodan je i Danijel Aleksić, svojevremeno jedna od najvećih nada srpskog fudbala, a u Partizanu bi mogao ponovo da oživi. Ima 27, kroz dve godine 29, a za slučaj da eksplodira, mogao vrlo da se isplati i od sledeće prodaje.

avatar
magister
Sunday, 29.07.2018
00:49

Zašto to misliš? Pa Aleksić je igrač po mnogo čemu sličan upravo njemu. Uz dobar rad i otklanjanju nekih loših navika, a popravljanju onoga što je kod njega dobro, prodornost, dribling u trku, stalna okrenutost ka golu, on bi jako brzo mogao da postane igrač koji pravi razliku.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
23:40

Tacno tako, nesto izmedju, ali, nekako mi vise vuce na ono sto sam napisao. Nije ni Tadija slobodan:-D Iliev o igracima kao sto je Aleksic ni ne razmislja, u to sam siguran...