Đukić: "Ne mislimo da je gotovo, Budućnost ima jak kolektiv''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.07.2017.
19:15
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana takođe je oprezan pred revanš sa Podgoričanima.

Sportske/Mihajlo Vidojević
Sportske/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

"Sutra može da presudi stav, stav ekipa. Moramo da izađemo sa pozitivnim stavom, kao da je 0:0 i da treba da pobedimo. Moramo da pokažemo pobednički menatalitet, ne možemo da branimo rezultat jer to bi bilo pogubno po nas. Čeka nas teška utakmica, idemo da tražimo pobedu. Svesni smo da nas čeka težak izazov'', rekao je Đukić, koji očekuje ofanzivniju igru Podgoričana.

"Sigurno da će Budućnost morati da se otvori malo više nego što je igrala u Beogradu. U prvom meču gosti su mogli da čekaju našu grešku i da čeka kontranapade, ali ovde će morati da se otvori mnogo više. Biće više prostora. Ni mi nećemo doći da se branimo, nismo došli da čuvamo rezuiltat. Moramo da igramo ofanzivno, da vodimo igru, da od prvog minuta protivnik shvati da će mu biti teško", istakao je Đukić.

On je potom pohvalio kolektiv Podgoričana, ali i njihov individualni kvalitet.

"Ima dosta individualnog kvaliteta. Najviše bih izrazio timsku igru, jer su pokazali da su ekipa koja radi dobro. U prvom poluvremenu smo imali muka da nađemo prostor i stvorimo šansu. U drugom poluvremenu je bilo bolje. Rekao bih da sutra treba istaći timsku igru Buducnosti", ističe Đukić.

On se za kraj osvnuo na potencijalnu startnu postavu.

"Sutra ćemo videti ko će početi. ko god da počne, imamo iza sebe 7 dana više rada, više samopouzdanja, ekipa raste iz dana u dan, sbakoga dana rastemo. Imamo dobar tim koji bi u budućnosti trebalo još bolje da igra. Što se tiče ofanzivnog dela, to je stvar samopouzdamka i uigravanja. Verujem da ćemo iz meča u meč biti sve bolji i bolji", zaključio je Đukić.

Revanš je na programu u utorak od 20.45, a naš reporter nalazi se na licu mesta, pa ostanite sa nama i pratite aktuelnosti iz Podgorice.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke