Đukić napravio tri rokade, ali to nije najbolja vest! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.10.2017.
14:20
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Miroslav Đukić napravio je tri promene u odnosu na duel sa Rtnjem iz Boljevca, a raduje podatak da se u konkurenciji za tim ponovo nalazi jedan od najboljih pojedinaca crno-belih.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Šampion Srbije u okviru 13. kola Super lige gostuje ekipi Radnika u Surdulici i to će ujedno biti poslednja provera za Partizan pred novi evropski izazov.

Crno-beli nakon jučerašnjeg trijumfa Crvene zvezde moraju da osvoje tri boda kako bi zadržali korak za "večitim" rivalom iako u Surdulici neće imati lak posao.

Strateg gostujućeg tima Miroslav Đukić za današnji meč nije mogao da računa na duže povređene Nebojšu Kosovića i Marka Jankovića, dok je Zoran Tošić ponovo u protokolu ali na klupi za rezervne igrače!

Ako pravimo poređenje sa poslednjom utakmicom koju je Partizan odigrao Đukić je napravio tri promene pa su se tako u tim vratili golman Stojković i zamenik kapitena Vulićević, ali i mladi reprezentativac Danilo Pantić.

U startnoj postavi nema štopera Bojana Ostojića ali ni Teofilusa Solomona koji je takođe počeo meč u Boljevcu. Na klupi je ostao i rezervni golman Marko Jovičić.

Radnik: Čančarević, Mladenović, Ivanović, Pantelić, Purović, Kjereme, Radović, Gojković, Pejčić, Mićić, Tanasin;

Klupa: Vasiljević, Bulatović, Stanković, Pavlović, Žakula, Mijić, Marković;

Partizan:

Partizan sastav

Klupa: Jovičić, Tošić, Ilić, Ostojić, Radin, Antonov, Ožegović;

Leandre Tavamba će svakako biti najistureniji igrač, dok će Sejduba Suma delovati iza njegovih leđa što bi trebalo da mu bude prirodna pozicija nakon što se u tim vrate Marko Janković i Zoran Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLAYBOY
Sunday, 15.10.2017
14:29

cim vidim Jevtovica i Miletica (levog beka) u startnoj postavi odmah mi se ne gleda utakmica.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 15.10.2017
14:58

Nikad ih se necemo osloboditi:-D