Đukić najavio ofanzivu, ali koji će sastav izabrati pored brojnih problema?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.05.2018.
21:19
Izvor: Sportske.net

S jedne strane, imaće znatno sužen izbor, ali i dalje ima više opcija za koje bi mogao da se odluči.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

S obzirom da su trku za titulu sa Crvenom zvezdom poodavno izgubili, ekipi Partizana je sutrašnji revanš meč polufinala Kupa protiv Čukaričkog ''utakmica sezone'', bar kada je domaća scena u pitanju.

U najavi utakmice, trener Partizana Miroslav Đukić poručio je da će njegov tim od prvog minuta zaigrati ofanzivno, uz sprečavanje kontri rivala, ali problem je što neće moći da računa na nekolicinu standardnih prvotimaca.

Van konkurencije za sastav tima u sutrašnjem meču biće Marko Jevtović, Marko Janković, Bojan Ostojić, golman Vladimir Stojković i mladi Luka Cucin.

Ako se tome doda da su se na probleme sa lakšim povredama žalili i Zoran Tošić i Armin Đerlek, da je Leandre Tavamba već izvesno vreme odsutan, Đukićevi problemi postaju još veći.

Dobra vest za njega u svemu tome je što se Tavamba polako vraća u ritam treninga i sutra ga treba očekivati na terenu, ali nije izvesno da li od prvog minuta, ili tek u nastavku ako crno-belima ne krene dobro.

Ono što je sigurno, golman Marko Jovičić čuvaće mrežu crno-belih, a kvartet u defanzivi bi trebalo da čine Vulićević, N R Miletić, Marković i Antonov. Ipak, ne bi trebalo da iznenadi ako tu dođe do određenih pomeranja, moguće je da se Đukić odluči i za iskusnog Milana Mitrovića na mestu štopera.

U veznom redu je Tošić iz pomenutih razloga pod upitnikom, a posle dobre partije u meču sa Napretkom, može se očekivati da kapiten Saša Ilić ponovo zaigra od prvog minuta.

U napadu deluje da je Ožegović siguran, a možda mu se pridruži i mladi Đorđe Jovanović, ako Tavamba ne bude spreman.

U prilogu su dve potencijalne opcije, svakako da ih ima još. Na Đukiću je da od raspoloživih snaga izabere onu najjaču...
-
sastav
-
sastav

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srpska dijaspora
Wednesday, 09.05.2018
09:21

Jovičić - Antonov, Marković, Mitrović, Miletić N. R. - Zdjelar, Pantić - Suma, Tošić - Ožegović, IvanovićnTo je ono što bih ja volio a mislim da će Đukić izvesti ovu postavu :nJovičić - Antonov, Marković, Miletić N. R., Vulićević - Zdjelar, Pantić - Ilić, Ivanović, Tošić - Ožegović...

avatar
ObradONE
Wednesday, 09.05.2018
09:20

Hah... JER mi smo PARTIZAN i idemo po protivnika... :) :) :) :)

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
08:51

4-2-3-1: Popovic- Vulicevic, Markovic, Mitrovic, Antonov- Zdjelar, Pantic- Tosic, Ilic (Suma), Ivanovic- Jovanovic, a ovaj sastav komotno moze da bude i 4-1-2-1-2: Zdjelar- Tosic, Ilic (Suma), Pantic- Jovanovic, Ivanovic.

avatar
RG VILI
Wednesday, 09.05.2018
04:55

Nema nista od nas sa djukicem

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 08.05.2018
22:36

Pre ću ja grebati JLo nego što će ovaj igrati ofanzivno