Đukić na izlaznim vratima - Kreću pregovori sa prvim kandidatom za novog trenera Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.05.2018.
17:26
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Aktuelni strateg crno-belih pokušaće da donese barem jedan trofej Partizanu u sezoni na izmaku ali to neće uticati na njegov status u klubu. Pregovori sa Đukićevim naslednikom trebalo bi da počnu ovih dana.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić lagano se sprema za pakovanje kofera i rastanak sa crno-belima pošto se stvari tokom drugog mandata u Humskoj nisu odvijale na željeni način.

Partizan je izgubio titulu, pitanje je hoće li uspeti da ostane u trci za trofej u nacionalnom kupu, a izgleda da prezimljavanje u Ligi Evrope neće biti dovoljno da Đukić odradi i drugu godinu ugovora sa crno-belima.

Kako se sezona primiče kraju klupsko rukovodstvo moraće da intenzivira pregovore sa potencijalnim kandidatima među kojima se jedno ime posebno izdvaja.

Pošto je Vladimir Ivić već započeo pregovore sa Makabijem iz Tel Aviva, Partizanu ostaje da se okrene jedinoj realnoj meti, a portal "Mozzart sport" prenosi saznanja da će razgovori sa Ilijom Stolicom započeti odmah nakon praznika.

Bivši fudbaler i član stručnog štaba FK Partizan "slobodan je strelac" nakon raskida ugovora sa Vojvodinom tako da je u poređenju sa Vladom Ivićem, Markom Nikolićem i Aleksandrom Stanojevićem najrealnija meta.

Svima je još uvek u sećanju prošlo leto kada je Ilija Stolica već bio viđen na klupi Partizana, ali se potom otvorila opcija da bude angažovan Miroslav Đukić tako da je bivši reprezentativac dobio prednost.

Sada je na klupskim čelnicima da pronađu model kako će okončati saradnju sa Đukićem jer je aktuelni trener u leto 2017. godine parafirao ugovor na dve godine.

Do kraja sezone Partizan će odigrati još najviše pet utakmica, a pre nego što se krene u rekonstrukciju tima moraće da bude rešeno pitanje novog šefa stručnog štaba jer je jasno da Miroslav Đukić posle svega neće ostati u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 03.05.2018
09:06

Pa sta kada niko normalan, ne bi dosao u Partizan, da radi sa ovakvom upravom, Pa moraju da nadju neke Stolice :)

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 03.05.2018
03:09

Није Ђукић крив што су продали три главна играча.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 03.05.2018
00:30

* manire, ne manira

avatar
Igor K.
Wednesday, 02.05.2018
23:10

Igrati 4-3-3. U napadu pored Ivanovića, Ožega i Bambija vratiti Ðurđevića ili Sulejmanija i tu peglati trojku. Potrebna je teška sredina za dominaciju u oba pravca pa sačuvati Daču i Zdjelara te dovući Raću ili Jojića i Docića. Probati i Ivanića ako se ukaže prilika. Levi bek - ofanziva - Bogosavac sazreo, platiti ga koliko treba, desni - vratiti Aksentijevića ili dovesti Aranđela iz Subotice i tražiti rešenje iz inostranstva pride. Centralne defanzivce Markovića, Miletića i Mitrovića pojačati nekim free povratnikom. Golmane imamo. Prodati i raspustiti restlo. I to je to.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 02.05.2018
23:44

Zasto Djurdjevica ili Sulejmanija kad ne igraju na istoj poziciji? Idealno bi bilo kad bi dosla obojica plus Petrovic i(li) Jojic. Svaka cast za Docica, to je dobar predlog, ali, zar ne mozes da se setis nekog boljeg od Aksentija?:-D

avatar
Igor K.
Thursday, 03.05.2018
16:48

Brate, nisam :) Nestašica bekova desno u RS. Aksentije za rotaciju. Što se napada tiče, daj bože i jedan da dođe, dovoljno je.

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 03.05.2018
10:55

Ti bi da ostavis krseve od igraca i njima pridruzis vec proverene krseve izvan Partizana.Sa krsem od trenera,eto ti sigurne zvezdine dominacije.Ne mora uopste da se pojacava

avatar
EDO
Wednesday, 02.05.2018
22:02

Samo Kizaaaa....Najlepsi smo fudbal igrali sa onakvom krs ekipom,uspeo je sto niko nije,da od g....a napravi pitu!!!

avatar
Igor K.
Wednesday, 02.05.2018
21:58

Došao sam da pročitam ovu vest nadajući se da je u pitanju Vlada Ivić. Ali avaj... sudbino... iz greške u grešku. Stolica nema kvalitet za Partizan. Stolica nema manire za trenera Partizana. Nama treba karakter, čvrsta ruka, harizma a ne neko ko svako malo kuka po konferencijama za štampu. Potreban je neko sa pedigreom, rezultatom, ne-defanzivnim pristupom. Stolicu, poput većine trenera u JSL i ispod, karakteriše igranje defanzivnog bloka na kontre preko dva izvučena krila (tzv. brzalica) što pali samo i samo u malim klubovima. Ako već nije moguće dovesti Ivića, tu su Rastavac, Veselinović pa i već zaboravljeni Ljuba Ristovski. Znači kriterijumi: rezultati, karakter, vizija, taktika, stav. Toliko. Pozdrav braćo.

avatar
Doki Daki
Wednesday, 02.05.2018
21:42

Da li je Stolica dobro rešenje, ne znam, vreme sve pokaže. Da li je odlazak Djukića dobro rešenje, sigurno jeste!

avatar
Brane Lala
Thursday, 03.05.2018
00:17

Da li je Stolica dobar? Vidi, dobar je ako u zadnjoj liniji obezbedite Marcela, Kielinija, Silvu i Dani Alvesa. A zadnje vezne Busketsa i Krosa. Jel Stolica zahteva minimum 20 dodavanja pre nego sto neko pomisli da posalje loptu preko pola.

avatar
noname
Wednesday, 02.05.2018
20:11

vrlo neozbiljno od strane uprave dovesti Stolicu. Jedino je sigurno da cee moci sa njim manipulisati kako hoce, nema on autoritet ni za upravu ni za igrace Partizana. Ivic, Antic, Stanoje ili sto rece neko Katanec, to bi bila resenja, ovo je samo skretanje paznje sa sopstvenih gresaka i nesposobnosti uprave i Ilijeva!

avatar
Osijek 51
Wednesday, 02.05.2018
19:44

Ako se ne moze naci covjek koji ima autoritet, rezultate i harizmu tipa Stanoja ili Marka , onda je bolje povjeriti posao mladom, perspektivnom , odanom partizanovcu. U Stolici nisam vidio kvalitet. Ko god da dodje , pa makar on bio i Venger , mora biti klauzula u ugovoru da bez igre i rezultata ne moze sastaviti dva petka u Partizanu. Dosta je visegodisnjih ugovora sa kojekakvim smusenjacima pa onda ne znate sto s njima.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 02.05.2018
19:12

Jedan od pismenijih trenera kod nas, ali, nema manira i lako i brzo pada u vatru, a danas bi takvi bili brzo potroseni mada ni inace nisu preporucljivi.

avatar
ercov
Wednesday, 02.05.2018
19:04

Samo da mu vidim ledja pa onda lepo da se otarasimo i Ilijeva. Na klupu moze da dodje bilo ko samo da je iz nase familije i garantujem da ce sigurno biti uspesniji od Djukica.

avatar
djordja
Wednesday, 02.05.2018
17:52

O boze dal je ovo istina..da slavim ovaj dan..jos od druge polovine juna 2017 cekam ovaj dan...da guba od covjeka bez energije i znanja ode u vjecnu tamu i brz zaborav

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 02.05.2018
23:40

Moze i u provaliju koju je onomad spominjao kad je pricao o Leonardu:-D

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 02.05.2018
17:33

Nisam nesto siguran da je Stolica toliko dobra opcija za Partizan.Osim one pobede nad zvezdom,sta ga to izdvaja i cini boljim trenerom od desetine drugih u nasoj ligi?Nekako donosimo zakljucke bez realnih parametara.Jednostavno ga neko proglasi za supermena i svi prihvate.Plus,covek nema medjunarodnog iskustva sto je veoma bitno

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Wednesday, 02.05.2018
22:54

Vi nas niste pobedili hehe