Đukić locirao Partizanov problem, to je ono što unosi nervozu u ekipu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.08.2018.
20:32
Izvor: Sportske.net

Večeras u Litvaniji je to ponovo došlo do izražaja.

Screenshot, Youtube/Danas Conference Center
Screenshot, Youtube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Partizan je ostvario cilj u Viljnusu protiv Trakaija, ali ponovo nije blistao u remiju rezultatom 1:1.

Na konferenciji za medije posle meča, šef struke crno-belih Miroslav Đukić je locirao glavne probleme koji su večeras mučili njegovu ekipu.

''Zadovoljan sam što smo prošli, znali smo da će biti veoma teško, pogotovo što smo odmah primili gol, morali smo da se otvorimo i da uđemo u problem, jer smo teško dolazili u šanse, na terenu na kojem nismo navikli da igramo.

Ali, uspeli smo da izjednačimo. Kada se činilo da će biti lakše, usledio je i taj crveni karton, opet je bilo teško, ali smo izborili plasman u sledeće kolo.

Mislim da smo imali više problema sa podlogom. Ne toliko u organizaciji, koliko u završnici, u tih 20 metara nismo uspevali da te akcije završimo šutevima.

Nismo uspeli da završimo te akcije, moramo da budemo mnogo konkretniji u toj završnici. Primili smo i gol u 10. minutu, neočekivano...'', objašnjava Đukić.

Rivala je pohvalio, a onda se ponovo osvrnuo na neefikasnost svog tima i naglasio od kojih igrača očekuje golove.

''Mi smo očekivali jednu organizovanu ekipu koja će čekati svoje šanse iz kontranapada. Znali smo da imaju dobrog trenera koji ih je dobro organizovao, nije ni lako napraviti šanse. Znali smo da će biti teško i problematično, tako je i bilo.

Svaka utakmica je priča za sebe i mislim da nam fali efikasnost u završnici, to je ono što unosi nervozu u ekipu. Kad ne daš gol, dolazi do nervoze i to negativno utiče na ekipu. Imamo posed, imamo loptu, ali to ne uspevamo da konkretizujemo u poslednjih 20 metara.

Sa pobedama i golovima dolazi i samopouzdanje i svaki igrač postaje drugačiji. Veoma je bitno da nam daje Suma golove, Mare, Ožeg, Rikardo, Đorđe... Veoma nam je bitno da se ti igrači povrate, jer ekipa koja živi od pobeda, mora da daje golove. Partizan mora da bude efikasniji da bi ostvario ciljeve'', zaključio je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Friday, 03.08.2018
12:06

Ako ove godine partizan udje u le ili osvoji titulu to ce biti najveci podvig ikada. Gledao sam juce ceo mec ono je sramotno

avatar
Peca Partizan
Friday, 03.08.2018
08:40
avatar
mm20
Friday, 03.08.2018
07:33

E, kasno si locirao..

avatar
Meepo
Friday, 03.08.2018
04:38

Sve si ti to lepo rekao DJukicu.... Jos si tu?!?

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 03.08.2018
03:07

Zamisljam sebe na Djukicevom mestu, sta bih mogao da kazem nakon ovakve utakmice, kako bi odgovorio na novinarska pitanja i uzasnu igru objasnio da ne izgleda bas tako lose i moram priznati da je Djuka vraski dobar

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 03.08.2018
00:01

Pa Đukiću, nisi ti neki analitičar pa da govoriš šta TREBA ekipi, to je čoveče tvoja ekipa, t si plaćen da to što treba i MORA sprovedeš u delo. Odlazi već jednom

avatar
MMK
Thursday, 02.08.2018
23:42

Sve mogu da progutam, ali da se zali na podlogu...

avatar
NAJVECI IKADA
Thursday, 02.08.2018
22:33

Pa i Klop da vam dodje nista se nece promeniti,da li shvatate to ?

avatar
Dale Cooper
Thursday, 02.08.2018
22:05

Pa moj Đukiću, ti kao da posmatraš tuđu, a ne svoju ekipu, pa pričaš tako kako pričaš... Sve neodređeno i bez trunke odgovornosti i plana za poboljšanje. Treba ovo, treba ono, a ništa konkretno da se uradi...

avatar
noname
Thursday, 02.08.2018
21:50

ovaj nema pojma ni da Je Djordje prodat, za mizeriju neku!

avatar
MMK
Thursday, 02.08.2018
23:40

Mislio je na Ivanovica

avatar
zdenkomen
Thursday, 02.08.2018
21:41

Kaže Đukić da je Partizan napadačka ekipa i da živi od pobeda. Pa što onda Đukiću Trakai u Beogradu dade sam sebi gol? Što ga ne dadoše tvoji napadači? Ja koliko vidim, vi živite na račun naroda a ne od pobeda.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Thursday, 02.08.2018
20:58

Đukiću lociraj sebe i eliminiši se! Odlazi!

avatar
Петар Чалић
Thursday, 02.08.2018
20:55

Проблем је што Сума нема са ким да игра па му досади😂

avatar
Srpska dijaspora
Thursday, 02.08.2018
20:51

Da rezimiramo učinak šefa struke i uprave Partizana ove sezone. Pobijedili smo moćni pljevaljski Rudar, šestoplasirani tim Crne Gore. Nadmoćni Trakai, koji je iza Suduve 23 poena u šampionatu u kom ima desetak ekipa (pazite koliko je teško imati 23 boda manje od neke ekipe) - a usput Zvezda je tu istu Suduvu zgazila sa 5:0, mi dobijamo na jedvite jade 2:1. U prvenstvu zato cvjetamo. U dvije utakmice sa surduličkim Radnikom i vranjanskim Dinamom uspjeli smo da damo 1 gol ali jedva i prosuli smo već 3 boda. Sa druge strane, uprava Partizana pravi sjajan posao prodajom bisera Partizana Đorđa Jovanovića za 400k-500k evra. Prodali smo Tawambu i Jevtovića za 1.7k evra (ako se ne varam). Antonov im je preslab lijevi bek za mogućnosti Uroševića i Miletića. Doveli smo napadača, tog rasnog Rikarda Gomeša, prvog strelca portugalske druge lige koji je jedan veliki balvan. Izdanak Barselonine škole fudbala se gubi po terenu i maši gol sa metra od gola. Jedino iole dobro pojačanje po meni je Enache, a ostalo je sve očaj. Naravno, Lola Smiljanić koji se u Izraelu nije mogao nametnuti. LJUDI, DOKLE OVAKO?! Da navijam za Zvezdu, rekao bih Đukiću ostani, ovako, mogu samo da se nadam da će osvanuti jutro kad ću pročitati oglasm "Đukić i Iliev podneli otkaze". Ali kako stvari stoje, čekam Godoa. Kako god, Partizan je moj klub i za njega navijam, ali stvari ne stoje dobro.

avatar
Raky_b
Friday, 03.08.2018
07:43

Cekaj, sad si nabrojao "pojacanja" koje je UPRAVA zajedno sa Ilijevim dovela, ali onda ti je zakljucak da je Djukic kriv.
Reci ti nama sta bi recimo Gvardiola mogao uraditi da ima takve igrace!?

avatar
Srpska dijaspora
Friday, 03.08.2018
10:33

Zaključak je da ni uprava (prevashodno Iliev kao sportski direktor), a ni Đukić (kao trener) ne rade dobro svoj posao. Sam Gvardiola da ima igrače koje ima Partizan sigurno da bi napravio puno više nego sam Đukić, ali druškane, godišnja plata Gvardiole je sigurno 10 puta veća nego plata svih igrača Partizana zajedno. Po meni, treba dovesti nekog čovjeka od autoriteta, promijeniti kondicionog trenera jer igrači crkavaju zadnjih 30 minuta i sigurno ne daju svoj maksimum kao što to Đukić govori. Šta će Bata Mirković donijeti Partizanu ne znam, ali kažem, da dođe Limeni, imaće više autoriteta od Đukića i napraviće pomak u igri. Moje mišljenje je da smo trenutno za klasu slabija ekipa od Zvezde i da ništa nismo bolji rivali od ekipa kao što su Radnički Niš, Čukarički, Spartak Subotica ili Vojvodina. PROMJENA MORA BITI ako ne želimo da nam cijela sezona ode u zaborav, a bolje je praviti promjene i sad nego nikad, a svakako da bi bilo bolje da su Đukiću dali otkaz još krajem prošle sezone.

avatar
Man.United99
Friday, 03.08.2018
08:40

Zvezdas sam ali u Evropi sam uvjek za nase klubove, i zato mislim dada se u Partizanu nesto mora podhitno mjenjati inace ce se osramotiti protiv danaca. Dobro si ukazao na probleme u nije mi jasno kako to nevide oni koji su u klubu

avatar
svojnasvome
Thursday, 02.08.2018
20:49

On nije normalan, stvarno mi je krivo sto takva fudbalska veličina ovako nesto dozvoljava sebi......ja moram reci da on prosto nije normalan i da prica takve gluposti da je to vec tragikomicno

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 02.08.2018
20:46

Ajde sto te nije sramota da sedis na klupu/stojis kraj terena i vodis ekipu Partizana, ali kako te nije sramota da dajes izjave? Covece, nekad si imao postovanje navijaca, sad si postao covek koga ne zelimo da povezemo sa Partizanom. Mozda ja ne mogu pricati za sve navijace, ali verujem da ce velika vecina da se slozi. Ne samo da nemas vise nikakvu podrsku od mene, ja te vise ne smatram partizanovcem. Sto se mene tice, nadam se da ces sto pre otici i nadam se da vise nijednu ekipu neces voditi, jer ovo je....dno...dna...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 02.08.2018
20:44

Spasioci Bata i Gordan!

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 02.08.2018
20:41

Najveći problem je to što nam je Đukić i dalje trener...

avatar
RIP KOBE
Thursday, 02.08.2018
20:39

dokle bre vise!?