Đukić: "Lakše biti neće, svi sada dolaze da pobede evropski Partizan"

Autor: Beta Beta
subota 25.11.2017.
14:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukuć rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Spartaka u Super ligi Srbije želi da nastavi kontinuitet dobrih igara.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra subotički Spartak u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

"Baš teška utakmica pred nama, igramo protiv trenutno treće ekipe šampionata. To je odlična ekipa koja se nalazi u odličnom, pobedničkom momentu, a mi dolazimo posle evropske utakmice i znamo da su te utakmice duplo teže. Spremni smo, ekipa je svesna da je napravila veliku stvar i ne želimo da se kockamo, želimo da nastavimo kontinuitet dobrih igara", rekao je Đukić novinarima na Sportskom centru Teleoptik.

Partizan je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 42 boda, četiri manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Spartak treći sa 32.

Đukić je naveo da za sutrašnji meč neće moći da računa na Miroslava Vulićevića i centarhalfa Nemanju Miletića zbog lakših povreda, dok su ostali igrači spremni za utakmicu.

"Miletić će popodne odraditi magentnu rezonancu da vidimo koji je stepen povrede, ali mislimo da nije ništa ozbiljno jer je danas odradio deo zagrevanja. Smatramo da se radi o lakšoj povredi i da će biti odsutan samo sutra, isto važi i za Vulićevića", kazao je Đukić.

Partizan je u četvrtak pobedio švajcarski Jang bojs i plasirao se u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa je novinare zanimalo da li će crno-beli sada, nošeni tim uspehom, lakše stizati do pobeda u Super ligi.

"Lakše neće biti sigurno, može samo da bude teže. Svi su do sad dolazili da pobede šampionski Partizan, a sada dolaze da pobede i šampionski i evropski Partizan. Motivacija je još veća kod protivničkih igrača, ali i naša svetinja je još veća, branimo Partizan", rekao je Đukić.

"Rekao sam igračima da moraju da uđu maksimalno angažovano u utakmicu jer smo svesni da je Spartak ozbiljan protivnik koji nije slučajno na trećem mestu", dodao je Đukić.

On je naveo da je njegova ekipa pod pritiskom jer zaostaje za Zvezdom, ali da se dobro nosi sa tim.

"Veliki je pritisak kada ste stalno na ta četiri boda razlike, znate da nemate prava na grešku, ali mi se dobro nosimo sa tim i u svakom kolu pokušavamo da smanjimo razliku. Tako ćemo ući i u ovu utakmicu, da probamo da pobedimo i da vidimo šta će rival da uradi. Najbitnije je da mi odradimo sve kako treba, ne treba previše da se mislimo šta će uraditi Zvezda", rekao je Đukić.

Utakmica se igra sutra od 17.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 26.11.2017
12:02

Ako nema neke greske, protiv Dinama K suspenzija preti cetvorici nasih igraca- Everton, Tavamba, Nema Miletic i #51 (svi sad imaju po dva zuta kartona). Zuti kartoni se brisu tek nakon zavrsetka cetvrtfinala sto znaci da ce svako ko dobije to jest svako ko (vec) ima tri zuta kartona, nakon svakog narednog drugog zutog biti suspendovan, i to za sad vazi samo za Tosica.

avatar
rossastella
Sunday, 26.11.2017
01:23
avatar
poljskikupanjac
Saturday, 25.11.2017
16:30

koji bre evropski partizan dal ste vi normalni kao da ste prvaci evrope ovo je strasno

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 25.11.2017
15:14

Eto nama opet Radina na beku:-D Samo vi zadrzite Stojkovica i Evertona, cak bih pristao i da vise niko ne dodje pod uslovom da njih dvojica budu tu i na prolece!