Đukić: "Imamo problem sa realizacijom, a penala nije bilo"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 25.02.2018.
17:31
Izvor: Sportske.net

Trenera crno-belih muči to što ekipa ne koristi šanse. Za penal kaže da se sa terena videlo da ga nije bilo.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić priznao je da njegov tim ima problema sa realizacijom, ali je rekao da igračima ne može ništa da zameri u ekipnom delu posle remija sa Zemunom. Kaže da penala nije bilo.

"Ne možemo biti zadovoljni bodom. Imamo problem u realizaciji, stvaramo mnogo šansi, ali ne možemo da ih iskoristimo u poslednjoj četvrtini. Treba nam više centaršuteva, više šuteva, ne možemo da imamo samo solo akcije, nemoguće je ušetati se", rekao je Đukić.

Meč je završen 1:1, a Zemun je poveo golom iz penala.

"Videli smo da nije penal, nije bilo kontakta. Video sam to i na terenu kako baca noge unazad, vidi se da nije penal", u dahu odgovara Đukić.

Bilo je igrača koji su odigrali dobro, Zdjelar je na svom debiju u Super ligi postigao gol.

"Ne bih nikoga izdvajao, niti kritikovao posebno, reako sam da u ekipnom delu nemam zamerki. Dominirali smo, imali smo loptu, ali nismo znali šta da uradimo. Pravili smo mnogo šansi, ali ih nismo koristili. Moramo da budemo mnogo efektniji", rekao je Đukić.

Tokom cele sezone Partizan igra slabo kod kuće, gde se praktično i stvorio veliki zaostatak za Crvenom zvezdom.

"Domaći teren ili bilo gde. Imamo problem kada se protivnik povuče, nemamo prostora i mi tad ulazimo u problem. To je očigledno tokom cele sezone", rekao je Đukić.

Trener Zemuna Milan Milanović bio je, naravno, zadovoljan.

"Zadovoljan sam i rezultatom, a posebno igrom. Imali smo periode igre gde smo bili opasni, a sve vreme smo bili veoma sigruni pozadi, gde smo zatvorili Partizanove linije. Mogu i da žalim što nismo dali gol kod vođstva 1:0, ali opet, imali smo i sreće. Partizan je na kraju zaslužio taj gol", rekao je Milanović.

Zemun je pretrpeo velike promene u igračkom kadru, a proleće je počeo pobedom, da bi sada osvojio bod na jednom od dva najteža gostovanja u Super ligi.

"Zadovoljan sam. Ne mogu više da komentarišem. Dobro smo odradili pripreme, igrači koji su bili tu su bili vrlo angažovani i poslušni i to rezultira dobrim igrama", rekao je Milanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 26.02.2018
14:02

O kojim šansam govori Đukić.Ja ne videh odavno dobru ,izrađenu šansu na utakmici Partizana ili tačnije od kada je Đukić trener.Izgleda da Đuka pravi neki futuristički sistem u kome neće biti važno ko igra i ko koga menja,jer se fudbal neće igrati za golove ,već za saopštenja.Na dobrom je putu da taj cilj postigne.

avatar
trifun
Monday, 26.02.2018
08:45

Neško Milovanović nije hteo da se rukuje sa Djukićem posle utakmice.Kud ćeš veće sramote?

avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 26.02.2018
06:23

partizan je ostecen jer protiv Zemuna nije delio pravdu isti onaj sudija sto je bio u Lucanima.

avatar
Ša-la-la-la
Monday, 26.02.2018
00:40

Nemas ti pojma. Nemamo problem sa realizacijom jer i ne stvaramo sanse koje bi realizovali. Toliko jadno i ocajno igramo da prestajem da pratim fk Partizan sve dok si ti trener kluba...

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 25.02.2018
22:45

Covek nema primedbe na ekipnu postavku. Svaka cast. Kao veliki zvezdas,zelim ti Djuka da sa Partizanom produzis ugovor na jos makar 5 godina i da isti odradis do kraja.

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Sunday, 25.02.2018
20:25

NEVEROVATNO...NIGDE NA KOMENTARIMA GROBARA?? Ili NAVIJACA PARTIZANA..Zasluzili ste danasnji bod..ali opet srecom,u poslednjim sekundima sudijske nadoknade..Neka vam je srecno u borbi za 2 mesto sa Nislijama..

avatar
Obradovicvlad
Sunday, 25.02.2018
19:55

Smena pod hitno,nema vise sta da se ceka.Potrosio je sve kredite kod navijaca i treba videti sad kako stvari stoje da li hoce Marko Nikolic da se vrati na klupu,dati mu dobre uslove i da budemo mirni,mislim da ce se svaki navijac sloziti s tim.Druga varijanta ali bas ako nikako ne mozemo Marka da vratimo na klupu onda Ivic ili Stanoje neko od njih dvojice.

avatar
odjava
Sunday, 25.02.2018
19:09

imamo problem sa tobom od kad si dosao

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 25.02.2018
19:06

Djukicu, nemate vi samo problem sa realizacijom, vec sa kompletnom fudbalskom idejom. Nije opasno imati slabosti. Opasno je ne prepoznavati ih.

avatar
cole50
Sunday, 25.02.2018
18:52

problemi sa realizacijom?koliko sansi po utakmici pravimo?ko je odgovoran za takvo stanje?ODLAZI TRENER

avatar
Mino Rajola
Sunday, 25.02.2018
18:45

Opet u stotom minutu. Počeli su ozbiljno da se blamiraju.

avatar
Sunday, 25.02.2018
18:38

Ako je za nekoga trebao da bude dosudjen penal, to smo mi. Dva puta je oprosten drugi zuti nasem bivsem igracu, o cemu mi ovde pricamo? Uvek polovicne i parcijalne zalbe i uvek gospodski i umereno iako za direktnog rivala imas sve suprotno od toga, mozda je to hriscanski i aristokratski, ali, nema od toga hleba, zna se dobro kako se bori u blatu.

avatar
SvetskiSampion
Monday, 26.02.2018
03:50

Gospodin covek. Sta bi ti Duloa? Tim vam je krs ni Venger vam ne bi pomogao.

avatar
Monday, 26.02.2018
09:00

Produzi dalje...