Đukić ima recept, može li ovaj sastav Partizana do pobede?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.04.2018.
09:51
Izvor: Sportske.net

Miroslav Đukić nema previše izbora, njegova ekipa mora da pobedi u meču protiv Crvene zvezde ukoliko misli da osvoji šampionsku titulu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kako će Partizan nastupiti na 157. večitom derbiju?

Moraće da igra na pobedu, ali ne očekujemo totalnu ofanzivu od samog starta utakmice. Očekujemo da Miroslav Đukić primeni recept iz prvog ovosezonskog derbija kada je Partizan vrlo lako mogao i do pobede da je Ožegović iskoristio svoju priliku i da Boaći nije izjednačio u završnici duela.

Pobeda bi značila smanjenje razlike na tabeli na samo 3 boda, ali isti broj bodova na kraju sezone odgovara Crvenoj zvezdi, što znači da Partizan mora da osvoji 7 bodova više do kraja od svog rivala.

Ima li dileme Miroslav Đukić?

Verujemo da je jedina koju ima u odbrani, fantastično se pokazao mladi Svetozar Marković, dokazao svoj veliki potencijal i postoji izvesna mogućnost da upravo on počne umesto oporavljenog Mitrovića.

Đukić je poznat po tome što voli mladima da pruži šansu, videćemo da li će imati hrabrosti da baš to učini u ovom derbiju.

Ostalo je uglavnom poznato, Partizan bi trebalo da izađe u nekom standardnom sastavu sa Tavambom i Ožegovićem u napadu.

Evo naše očekivane formacije crno-belih:


Partizan

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 13.04.2018
16:48

vidim da se svi slazemo oko jedne stvari: jankovic aut-djerlek in!

avatar
Malo veliki covek
Friday, 13.04.2018
12:53

Djerlek mora da igra levo krilo. Tosic na desno, ostalo okej, bolje nemamo. Inace, svi pametni sto pisu da sa Jankovicem i Tosicem na krilima igramo kao bez krila, imam pitanje za vas...A KOJA TO DRUGA KRILA IMAMO OSIM DJERLEKA I NJIH DVOJICU?!

avatar
Saša Ilić
Friday, 13.04.2018
12:07

To je to,bolje nemamo od ovoga, samo još mislim da je ipak Mitrović iskusniji za ovu utakmicu u odnosu na Markovića i da bi on trebalo da igra.

avatar
magister
Friday, 13.04.2018
11:43

Ako ovaj tim izađe - rezultat već znam. Siguran poraz. Ne verujem da bsmo sa njima dvojicom na krilima dobili ni Crvenu Zvezdu iz MM Luga. Šta je uopšte ikad bila ideja sa takvom postavkom? Dva neprodorna krila, koja zaseku u nazad i vrate štoperu ili beku. Taj sastav zaista ne uliva poverenje, a i izbacio nas je iz Evrope. Kad želiš da izgubiš, a ti postavi taj sastav. Imaš alibi, oni su verovatno najplaćeniji ne računajući Sumu. Ako mora Tošić, onda makar Suma levo. Janković levo je igrač manje.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Friday, 13.04.2018
11:32

Tesko sa Jankovicem i Tosicem po krilima! Oni kada su u timu mi fakticki kao da ne igramo sa krilima, ne doprinose nista na tim pozicijama

avatar
ariton
Friday, 13.04.2018
11:19

Bez Sase tesko ali veoma tesko.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 13.04.2018
10:46

Samo da Bambija prodje stomacic i bice sve u redu...

avatar
Stefan Lazović
Friday, 13.04.2018
09:53