Đukić i zvanično nije trener, ovo je saopštenje Partizana

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.08.2018.
13:12
Izvor: Sportske.net

FK Partizan se oglasio saopštenjem nakon smene Miroslava Đukića.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Miroslav Đukić više nije trener crno-belih.

Danas je to potvrdio prvo Miloš Vazura, da bi se i klub obratio javnosti saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub Partizan je, nakon sastanka sa trenerom Prvog tima, na danas održanim sednicama Odbora za hitna pitanja i Upravnog odbora doneo jednoglasnu odluku da sporazumno raskine ugovor sa gospodinom Miroslavom Đukićem.

Fudbalski klub Partizan se, ovom prilikom, istinski zahvaljuje dosadašnjem treneru Đukiću na predanom i profesionalnom radu, izuzetnim ostvarenim rezultatima u evropskim takmičenjima, osvajanju nacionalnog fudbalskog Kupa i želi svaku sreću i uspeh u nastavku njegove trenerske karijere.

Miroslav Đukić ističe svoju zahvalnost Partizanu, veoma korektnoj i iskrenoj međusobnoj saradnji, podršci i svesrednim nastojanjima na ostvarivanju kvalitetnih rezultata dostojnih tradicije i slave Kluba.
"

Novi trener će biti Zoran Mirković, očekujemo i saopštenje Partizana za ovaj slučaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 03.08.2018
15:01

Mišljenja sam da je doveden Gvardiolada bi mu naši navijači našli zamerku,recimo nema dovoljno kose.Sve se pljuje,a niko da ode na stadion.Pamćenje nas kratko služi ili ga nemamo.Početnik je bio Tumbaković,Jokanović,Stanojević,Rašović i svi su osvajali titule.Biti početnik,ne mora da znači neznalica i neradnik.Mlad čovek,pun energije,željan dokazivanja,radan izgaraće na terenu i oko njega.Zašto avansno nepoverenje?Treba dovesti Tomića za sportskog direktora i za godinu dve eto novog i modernog Partizana.Sadašnji roster je katastrofalno selektiran,bez vizuje i strategije.Igrači fizički inferiorniji od svih u SLS-u,a da ne govorimo o Evropi.Kakve to"curice" igraju u Partizanu,kada na svakoj utakmici kod kuće ili na strani imamo duplo manje faulova od protivnika.Svi nas prebiju,a onda se i ovi mladi teže razvijaju,jer ne vide pored sebe nekog ko sme telo u telo da udari na protivnika.Ovo sve baletani koje promaja sruši i šta da onda očekujemo.Imali smo jenog granitnog Evertona i isti tim je igrao hrabrije,ovo sada je nežnije od modernog baleta.

avatar
Cika Boris Fr
Friday, 03.08.2018
14:16

Pre 2-3 dana na ovom istom portalu sam pisao da se Djukic iz Litvanije nece vratiti za Bg. vec ce se prikljuciti porodici u Spaniju, potpuno sam bio u pravu, ali sada sam jos vise zabrinut, jer na njegovo mesto dolazi covek bez ikakvog iskustva, nemo da mislite da potcenjujem Batu Mirkovica, ali Partizanu sada bi ipak trebao trener sa pedigreom koji iza sebe ima ipak neke rezultate tipa Marka Nikolica !!

avatar
nemam pojma
Friday, 03.08.2018
14:06

Neka nam je bog u pomoći! Nije problem što je Đukić smenjen, igra tima je bila katastrofalna, igrački kadar najlošiji u istoriji od kad pamtim, već što početnički dvojac nije pokazivao uspehe ni u niželigašima. I još im Tumba mentor, čovek izrazito zastarelih shvatanja fudbala. Očekujem same Kosoviće u timu od kojih se meni kosa diže na glavi. Mada, nadam se da će sledeći neuspesi značiti i odlazak svih u kompletu. Ulklubu je što se tiče finansija izgleda haos, svima duguju, svi opraštaju dugove, a imali su 20 mil. evra novca od Evrope i tranfera. I sad prodaju klince budzašto, ušao nam je Ramadani u klub, koji kao kancer uništava sve. Odvodi decu za sitan novac, po ko zna kojim kombinacijama, puni nam tim prosečnim igračima kojih ćemo se teško rešiti. UŽAS!!!

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 03.08.2018
13:57

Sve se plasim da ce biti kao u onoj narodnoj "i od najgoreg moze biti jos gore". Slazem se da Partizan sa Djukicem nije bio ni senka Partizana koji je Vodio Nikolic, ali se plasim da ni sa Mirkovićem nećemo niša bolje izgledati. Partizanu je potreban iskusan trener i pravi strateg. ovo je samo odlaganje neminoovnog. Daj Boze da gresim.

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 03.08.2018
13:51

Uverice te se da je Mirkovic jos losiji od DJukica.Fudbaler je bio odlican,onakvog beka nema nasa liga.Ali , ipak,trener ne i ne .Mislim da je mekan i nece biti autoritet i sve ostalo.Rukovodstvo vam je haos i tesko ce te ga se resiti,duboko je korenje pustilo.

avatar
MMK
Friday, 03.08.2018
13:44

Da li je moguce da sam docekao i taj dan

avatar
trifun
Friday, 03.08.2018
13:30

E falim te Bože koji jesi na nebesi da se i ovo konačno reši za sva vremena.Pobeda za sve navijače koji su pročitali ovog nazovi trenera,ime da mu ne spominjem,još posle mesec dana njegovog rada.Zaboravimo da postoji čovek sa takvim imenom i prezimenom.Amin.

avatar
bagra
Friday, 03.08.2018
13:21

I kao sve ce da se promeni sa novim trenerom? Isto da podsetim da nije Djukic igrao sve ove tuzne utakmice, a ne znam ni da li je zakucao nekoga za klupu pa da sada kazes nije ovaj igrao zato smo losi. Igraju nam Miletici koji su sacuvaj boze, Jankovic kome ne radi x na joysticku, samo zabode glavu i drvi loptu, Suma ne dao bog, Pantic Zdjelar, da znaju nesto igrali bi u klubovima iz kojih su pozajmljeni, Tosic davi igru, jedino sto valja je Stojkovic. Treba Ilijev da se pokupi i da bezi glavom bez obzira, jer je doveo raspade od igraca. Poslednja 2 roka, kukala nam majka bukvalno.