Đukić hvali redom, a kad je došao do Sume...

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.06.2018.
09:57
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Trener Partizana dao odličnu ocenu svojim igračima posle jučerašnje partije protiv Honveda.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je juče u Ptuju odigrao prvu kontrolnu utakmicu i pokazao da već u ovoj fazi priprema deluje prilično uigrano, iako je u ekipi bilo i par novajlija, poput napadača Nikolića i Rikarda Gomeša.

Crno-beli su slavili sa 2:0, a prema prikazanoj igri i stvorenim šansama, u Honvedu mogu da budu srećni što nisu primili još četiri-pet golova.

Iako je realizacija mogla da bude još bolja, trener Đukić je veoma zadovoljan jučerašnjim izdanjem svog tima.

''Zaista sam zadovoljan, igrali smo kao ekipa, u dobrom intenzitetu, protiv dobre ekipe Honveda i zaista smo dobro izgledali.

U svakom momentu smo pritiskali protivnika, nismo mu dali da igra i mogu samo reči hvale da kažem za igrače.

Što se tiče Nikolića i Rikarda, veliko su osveženje i zaista su pokazali da pored velikog kvaliteta, odlično rade za ekipu, pomažu u različitim fazama igre. Rikardo ima dobru igru u prostor, Nikolić odlično ulazi između linija i zaista sam zadovoljan'', objašnjava Đukić.

Ono što posebno raduje, jeste to što se Sejduba Suma konačno ''probudio'', a svoju dobru partiju začinio je i postignutim golom.

''Zaista smo svi zadovoljni. Svi znamo koji on kvalitet ima, a sa ovakvim radom i učinak dolazi sam po sebi. On može mnogo da nam donese, a drago mi je što je shvatio kako treba da igra i mislim da je ove godine pravo osveženje i pravo pojačanje za nas'', zaključio je Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke