Đukić hvali kapitena: "Sale Ilić kao dirigent orkestra"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 22.10.2017.
17:36
Izvor: Sportske.net

Partizan pobedio Bačku, Ilić odigrao 90 minuta, Đukić veoma zadovoljan.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je veoma zadovoljan igrom i pobedom od 3:1 protiv Bačke u Super ligi. Novinarima je otkrio kakvo je stanje sa Vladimirom Stojkovićem, a uputuio je i čestitke kapitenu Saši Iliću.

"Veoma sam zadovoljan ekipom. Odlično smo počeli, dali dva gola, poveli. Malo nas je taj gol poljuljajo, ekipa je izgubila samopouzdanje krajem prvog poluvremena, ali smo u drugom ponovo dominirali, imali šanse i na kraju pobedili 3:1, što je u ovom trenutku zaista najbitnije. Želeo bih da zaista čestitam ekipi, jer se posle veoma teškog gostovanja u Albaniji i pobedila", rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

Saša Ilić je počeo utakmicu i odigrao svih 90 minuta, a bio je i asistent kod jednog gola.

"Saša Ilić je kao dirigent orkestra. Odigrao je 90 minuta i zaista je bio odličan. Radio je za ekipu, pomogao je ekipi i stvarno, sve čestitke Saletu", rekao je Đukić.

Zašto nije bilo Stojkovića?

"Stojke ima malu povredu, da kažemo smetnju. Nije ništa ozbiljno, ali smo rešili da ga odmorimo", rekao je trener Partizana.

Đukić je pre meča rekao da njegovi igrači moraju da imaju više strpljenja u građenju šansi. Danas su tri gola postignuta u prvih 20 minuta, a treći Partizana je pao u nadoknadi vremena. Kako je on zadovoljan tim segmentom?

"Imali smo mnogo prilika, nekoliko kontri u kojima smo mogli da kaznimo protivnika, ali nismo. Zadovoljan sam ekipom, kako su radili, strpljivo. Pogotovo posle primljenog gola, što je jako teško. Ipak su se digli, dominirali i pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje", rekao je Đukić.

Trener Bačke Zvezdan MIlošević bio je kratak i jasan.

"Partizan je zasluženo pobedio, koliko god bilo teško da se to prizna. Loše smo počeli, oni su poveli 2:0, ali smo posle uspostavili ravnotežu i imali aktivan rezultat do kraja. Čestitam igračima na pokazanom karakteru i zalaganju, ali je, sve u svemu, Partizan bio bolji i zasluženo pobedio", rekao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 23.10.2017
09:48

Sale je legenda i na tome treba da ostane.On produžuje ugovor da bi mu na rate kroz platu isplatili stara dugovanja.Uvek sam ga voleo i cenio,ali sa fudbalom na terenu je dosta.Koga ćemo prodati sledeće godine,od čega će klub živeti?Zar utakmice u SLS nisu prilika da se po neki mlađi igrač predstavi,a godine prolaze.Igrači sa 17-18 godina akoimaju kvalitet igraju evropska takmičenja,a mi se hvalimo kako imamo biser do bisera,gde su?

avatar
DR DRE
Tuesday, 24.10.2017
08:34

I ja sam cuo da mu se dosta duguje, ali, i plata mu je uvek bila ista, a godine prolaze li prolaze, mogao je malo da je smanji...

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Monday, 23.10.2017
08:47

Eeej, da ti dve utakmice zaredom ne napravis trecu izmenu i zbog toga u drugoj utakmici na terenu svih 90 minuta drzis 40-godisnjaka, to svet jos nije video.

avatar
Sunday, 22.10.2017
19:38

Ja bi da igra jos malo...

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Sunday, 22.10.2017
18:19

Da ti dve utakmice zaredom ne napravis trecu izmenu,.to svet jos nije video, nadam se da ce ti se u zivotu vratiti za sve sto nam radis, a jako lose radis...