Đukić ga ostavio na klupi, a šta o tome ''Bambi'' kaže?

Autor: Darko Mitrović
subota 14.04.2018.
21:16
Izvor: Sportske.net

Đukićevo iznenađenje u startnoj postavi nije donelo rezultat crno-belima.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Mladi Partizanov tinejdžer Armin Đerlek večeras je u derbiju dobio poverenje trenera Miroslava Đukića umesto iskusnog Zorana Tošića, ali ukazanu priliuku nije uspeo da iskoristi.

Partizan je tek ulaskom Tošića u drugom poluvremenu pokazao nešto više, zahvaljujući njemu je i došao do jedinog gola, pa su novinari večeras posle poraza crno-belih od 2:1 upitali popularnog ''Bambija'' kako komentariše odluku svog trenera.

''Ne znam, trenirao sam desetak dana sa ekipom...  Svakog igrača nešto boli, i mene kroz celu karijeru nešto boli, ali trpim i igram. Trener je danas tako odlučio i to je to'', istakao je Tošić.

Kada je sama utakmica u pitanju, nema dilemu da je Zvezda večeras bila bolja i zaslužila pobedu.

''Svi smo tužni i razočarani, ali to je što je, danas nismo zaslužili više.

Posle ta dva gola, oni su znali kako da sačuvaju taj rezultat. Mi smo pokušavali, da smo dali gol ranije, možda bismo učinili utakmicu zanimljivijom... Drugo poluvreme bilo je bolje sa naše strane, ali okrećemo se sledećim utakmicama. To je to.

Derbi je takva utakmica gde nema neke lepršavosti. Nisu ni oni imali neke velike šanse. Naša greška za gol Pešića, tako se rešava derbi. To je što je, okrećemo se Kupu i obavezama u prvenstvu.

Zvezda je u velikoj prednosti šest kola do kraja, ne zavisi sve od nas. Gledaćemo Zvezdine rezultate i mi ćemo da uradimo što je do nas'',
zaključio je Tošić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Saturday, 14.04.2018
22:12

Navijacima partizana valjda sad sve jasno?

avatar
Saturday, 14.04.2018
21:56

Bravo Bambi! Evo ja kao navijač Zvezde to kažem. Neviđeno mi je drago što nisi igrao od početka. Bilo bi mnogo teže. Ti si ubedljivo najkvalitetniji igrač Partizana.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 14.04.2018
21:21

A za prvi gol? Zasto oni nisu napravili takve greske? Pusti izgovore, mator si.