Đukić: "Da prenesemo evropske dobre vibracije na Super ligu"

Autor: Pavle Knežević
subota 04.11.2017.
15:24
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana želi da se dobra atmosfera iz Evrope prenese i na Super ligu i da tim pobedi Mačvu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić hoće da se dobra atmosfera iz evropskih takmičenja prenese i na Super ligu. Zna da će u Šapcu biti teško, ali misija šampiona Srbije se zna.

"Mačva je veoma teška ekipa, pogotovo kod kuće u Šapcu. Uvek je teško posle evropske utakmice, igrači će biti umorni i fizički i psihički. Biće zaista teško, ali nama trebaju tri boda i sa tom namerom idemo u Šabac", rekao je Đukić novinarima u Teleoptiku.

Ne zna se kako će izgledati tim u Šapcu, što će se znati posle današnjeg treninga. Mitrović je dobio u petak udarac u članak i ne zna se u kakvom će stanju biti, dok će Suma sigurno propustiti meč. Vladimir Stojković je trenirao normalno i trebalo bi da bude spreman za ovaj duel.

Đukić se igrački afirmisao u Mačvi, a sada priznaje da ima emocija, kao i pred svoj prvi meč u Partizanu, kada su Šapčani pobeđeni 6:1.

"Uvek ima emocija kada igrate protiv bišveg kluba, ali ja sam profesionalac i tamo idem sa Partizanom. Znam da moramo da idemo na pobedu. Sve ostalo je u drugom planu.

Ova utakmica neće imati nikakve veze sa prvom. To je Mačvi bilo vatreno krštenje u prvoj ligi. Tada je izgledalo lako, ali u Šapcu će sada biti teško
", rekao je Đukić.

Partizan je pobedio Skenderbeg 2:0 i tako došao u situaciju da pobedom protiv Jang bojsa kod kuće odluči o prolasku u nokaut fazu Lige Evropa. Hoće li se ta atmosfera preneti na domaće takmičenje.

"Očekujemo da ovo bude jedan zamajac, da se prenese dobra atmosfera, dobre vibracije na Super ligu. Da ekipa uhvati samopouzdanje, da krenemo da igramo mnogo bolje nego do sada", rekao je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 04.11.2017
22:58

Ma premije na sudije i ne beri brigu Djukicu, to vam je proveren recept...

avatar
36 Dado
Sunday, 05.11.2017
12:08

Izplaci se bice ti lakše😂😂😂

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 05.11.2017
16:50

Vec sam napisao scenario unapred 😂