Đuka otkrio - Ko je najveće otkrovenje?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.02.2018.
18:30
Izvor: Sportske.net, mondo

Trener Partizana zadovoljan posle nove provere.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić pohvalio je svoju ekipu posle prve pobede na pripremama, a posebno je istakao mladog vezistu Armina Đerleka.

"Đerlek je odigrao kompletnu utakmicu, dao je kvalitet između linija. On igrač koji zaista daje interesantne stvari i pored svoje mladosti veoma je zreo, stabilan. Traži loptu i što je najbitnije dobro radi za ekipu. Otkrovenje je ovih priprema", rekao je Đukić, a prenosi Mondo.

Pored toga, zanimljivo je da je Đukić oprobao i Nemanju G. Miletića na poziciji štopera, pošto na toj poziciji ima dosta problema posle povrede Bojana Ostojića, a drugi Nemanja Miletić je suspendovan za prvi meč sa Viktorijom Plzenj.

"Nemanja je dobro radio. Zbog Ostoje (Ostojića, prim. aut.) gledamo šta možemo da radimo i probamo. Miletić je profesionalac, stabilan je igrač i na njega možeš da računaš", istakao je Đukić.

On je takođe pohvalio i Sejdubu Sumu posle utakmice u kojoj je nagovestio da bi mogao da bude još od veće pomoći na proleće.

"Super je radio za ekipu, veoma dobro je odradio meč, Nismo hteli više da rizikujemo, pa je izašao posle 60 minuta. Oseća se dobro i na dobrom je putu da pomogne"
, zaključio je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.02.2018
21:05

Koji drugi Miletic? Taj koji je danas (malo za promenu) igrao stopera, a inace je levi bek i imas kosu, taj je suspendovan.