Đuka nije obraćao pažnju na muziku sa tribina, reakcija u drugom poluvremenu jedina dobra stvar

  • Autor: Pavle Knežević

  • 05. maj 2018.

  • 20:39

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Partizan opet nije pobedio Napredak, Đukić ne menja mnogo priču.

Đuka nije obraćao pažnju na muziku sa tribina, reakcija u drugom poluvremenu jedina dobra stvar
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev
Trener Partizana Miroslav Đukić kaže da je reakcija njegovog tima u drugom poluvremenu jedino što je dobro iz remija sa Napretkom, a rekao je da tim mora da bude mnogo čvršći u defanzivi u sredu u kupu.

"Posle zaista očajnih prvih 45 minuta uspeli smo da se vratimo u meč. To je pozitivno što se tiče ovogo meča. Negativno je kako smo ušli u meč i lako primili golove, ali smo u drugom poluvremenu to ispravili", rekao je Đukić.

Partizan je danas na poluvremenu gubio 0:2, ali je u drugom dao dva gola, tako da je morao da se zadovolji bodom. U poslednjih šest utakmica ima samo dve pobede.

"U ovom momentu je najbitnije da se dobro spremimo za sredu, to nam je glavna utakmica. Ne možemo biti zadovoljni, pogotovo u defanzivi: primamo olako golove, kako ne bi smeli. Pogotovo u sredu ne bismo smeli. Treba da iz defanzivne čvrstine idemo u pobedu", rekao je Đukić.

Imate mnogo problema sa povredama, zna li se kakvo je stanje za sredu i meč sa Čukaričkim u polufinalu Kupa?

"Videćemo još. Tošketa ne znamo, treba doktor to treba da vidi. Boli ga list. Jevta ima crveni karton i neće sigurno moći da igra", odgovara trener.

Napravili ste dve izmene u poluvremenu, što je donelo golove, a Đorđe Jovanović je bio prilično dobar, a Saša Ilić je imao još jednu sjajnu partiju.

"Izmene su donele pozitivnu energiju i ekipa je živnula i igrala mnogo bolje i agresivnije i stav je bio mnogo bolji i to je rezultiralo golovima. Đorđe je odigrao zaista dobar meč, dao dva gola. U prvom poluvremenu ga nije bilo mnogo, ali se popravio u drugom, kao i cela ekipa. Sale u svakom momentu može da reši stvar i da da kvalitetan pas i razigra ekipu. To je ono što od njega očekujemo", rekao je trener.

Šta biste savetovali Ilića za jesen: da ostane na terenu ili da ide na neku funkciju?

"Sale je već odlučio da će da okači kopačke o klin. Jedan vrhunski igrač, vrhunski čovek. Mnogo je dao Partizanu, svi smo presrećni što je sa nama i sigurno će nastaviti da pomaže svom klubu u bilo kom obliku", rekao je trener.

Na početku meča je trubački orkestar sa tribina svirao Posmrtni marš. Da li ste čuli muziku?

"Čuo sam muziku, ali nisam obraćao pažnju. Fokusiran sam na druge stvari", kratko kaže trener.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari