Đuka? Leo? Ne! Grof tvrdi da Zvezda ima najboljeg igrača lige! On će od sada imati novu privilegiju kod njega!

Autor: Beta Beta
subota 08.04.2017.
14:08
Izvor: Beta

Šef struke aktuelnog šampiona ponovo je govorio ne samo o predstojećoj utakmici, već i o brojnim drugim temama.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u narednih mesec dana pokazati pun svoj kvalitet i dodao da se protiv Rada u predstojećoj utakmici Superlige Srbije nada pobedi.

Zvezda će sutra gostovati Radu na Banjici u 29. kolu Super lige Srbije, a Božović je kazao da njegova ekipa mora da ide na pobedu.

"Očekuje nas težak mesec i sigurno je da će se sve rešiti u njemu. Mislim da će Zvezda tek pokazati svoje pravo lice", rekao je Božović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

"Očekuje nas teška utakmica, privodimo ovo prvenstvo polako kraju. Bilo bi mnogo dobro da ostvarimo dobar rezultat i da pobedimo, kako bi psihološki imali prednost pred plej-of. Moji igrači moraju da budu odmorniji u glavama, nego u nogama kako bi uspeli da pobede. Ne možemo da idemo na Banjicu da ćemo i mislimo da će lako da pobedimo. Uvek mora da postoji doza opreza s bilo kojim protivnikom", rekao je Božović.

Trener Zvezde kazao je da je Rad ekipa spoja "mladosti i iskustva" i da očekuje da će u sutrašnjoj utakmici biti rasterećena.

"Imaju dobar kvalitet i siguran sam da će igrati rasterećno i u tome vidim njihovu šansu. Mi smo ekipa koja mora da ide na pobedu i rezultat", rekao je Božović.

On je kazao da će na sutrašnjoj utakmici nastupiti isti tim kao protiv Mladosti u Kupu, kao i da ne može da računa na Džona Ruisa, Dušana Andjelkovića i Nemanju Supića.

"Ostali igrači su uglavnom živi i zdravi. Ruis je počeo da trenira, trčkara i nadam se da će biti spreman za 'večiti' derbi, dok je Andjelkovićev nastup neizvestan", kazao je trener šampiona Srbije.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde igraće se sutra od 17.00 na stadionu na Banjici.

Upitan o čestim tekstovima o Geloru Kangi u medijima, Božović je kazao da je on "najbolji igrač u ligi" i da bi više trebalo da se piše u pozitivnom kontekstu.

"Mislim da je on najbolji igrač u ovoj ligi. Ima devet asistencija i tri gola u prvenstvu, a uz to i jedan gol u Kupu Srbije. Neperestano se spominje u negativnom kontekstu, kao da neko želi da se unese nemir. Mislim da bi o njemu trebalo da se više piše sa pozitivne strane", rekao je Božović.

Poslednja dva jedanaesterca za Crvenu zvezdu izveo je Aleksandar Luković, a ne Kanga, koji se često prvi uhvati za loptu u želji da izvede penal. Novinare je zanimalo da li je to odluka Božovića.

"Da sam ja igrač i da imam 35 godina, a da je na terenu neko od 24, 25 koji može da se proda, pustio bih baš njega da šutira. Od sada će penale da šutira Kanga, to je moja odluka", rekao je Božović.

On je dodao da ga raduje uspon forme Nemanje Milića koji je na poslednja tri meča postigao dva gola, kao i da tek očekuje da Ričmond Boaći prikaže pravi kvalitet.

"Nije lako adaptirati se na Zvezdu. Potrebno je vreme. Drago mi je što Milić ulazi u formu, a i što je (Stefan) Milošević pokazao da možemo da računamo na njega. Što se tiče Boaćija, nisam video onog kakav je bio na pripremama, gde je igrao mnogo bolje. Imao je peh da se povredi, ali opet... Nije pokazao brzinu koju ima. Mislim da će i on igrati sve bolje i bolje. Pravog Boaćija tek očekujemo",
rekao je Božović.

Trener Zvezde je od svog dolaska bio protivnik sistema takmičenja Super lige Srbije, a upitan da li je to hendikep za ekipe koja gotovo sa priprema ulaze u utakmice kvalifikacija za evropska takmičenja, Božović je kazao da to predstavlja problem.

"Sigurno predstavlja problem iz više aspekata. Da je normalno prvenstvo, već bismo mogli da slavimo titulu. Mogli bismo ranije da stavljamo mladje igrače, ali nemamo pravo da budemo protiv sistema, jer je Zvezda bila jedan od predlagača", rekao je Božović.

"Naše prvenstvo se završava 27. maja, a već tamo 12, 13. juna treba da počnu pripreme. Niko nema vremena da se odmori. Teško je pripremiti ekipu da bude u top formi. Svi timovi koji rano kreću u kvalifiakcije imaju tu vrstu problema, ali mi ih imamo i zbog dužine prvenstva", dodao je trener Zvezde. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 09.04.2017
11:44

Канга најбољи играч у лиги. Ма дај Грофе не лупетај. За њега су Ђука и лео измислили фудбал без обзира што су у супротном табору. Ипак треба напоменути да је Ђука наша школа фудбала.

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 08.04.2017
20:21

Ne zovu ovog dzabe komicar...

avatar
X
Saturday, 08.04.2017
17:21

Ovaj vec zna da ce biti dosta penala do kraja pa na mesto izvodjaca stavlja igraca kojeg hoce prvog da proda.. Sou

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 08.04.2017
16:16

Gde je vest sa ponizavanja na danasnji dan 4:0 u 110 derbiju,moglo 11:0 da bude,sve 100% sanse,nigde a?

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 08.04.2017
16:11

Ko jos obraca paznju na njih i njihove komentare

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 08.04.2017
15:51

Aaahahahahahahahahhahahahahaahahaa.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
15:00

Dobar je igrac, ja to pisem od samog pocetka, ali nema sanse da je bolji od Leonarda, sa Djurdjevicem ga ne bih poredio. Dizanje cene putem penala?

avatar
Branislav
Saturday, 08.04.2017
15:59

Ja sam zvezdas i slazem se sa tobom. Ali nisam ovo tvoje skontao poslednje. On tvrdi da je najbolji jer je u poslednje vreme tresao mreze, pa je kao za nagradu dobio da izvodi penale... Eto...a inace, po meni nije bolji od vaseg tandema.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
19:10

Kako ne kontas, ne razumem kako neki klub mogu da privuku golovi iz penala...

avatar
Ukizadenje
Saturday, 08.04.2017
14:50

Apsurdno je pricati da je bolji od Djurdjevica i Lea

avatar
Reus
Saturday, 08.04.2017
15:13

Nista nije apsurudno.Sve zavisi ko za koga navija.Vi ste na primer pricali da ste bolji od nas i na -32.

avatar
Branislav
Saturday, 08.04.2017
15:59

Hahaha, to jeste :D

avatar
Petar Petar
Saturday, 08.04.2017
15:58

I vi ste pricali da ste bolji od nas a niste nas dobili deset derbija u nizu (za sve to vreme sutnuli ste dva puta u okvir gola) i niste videli titulu sest godina. U pravu si sve je relativno.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 08.04.2017
14:37

Hahahahaha kakav kangal bre

avatar
Reus
Saturday, 08.04.2017
14:31

Grofe,Kanga zapravo ima 15 asistencija haha.

avatar
Saturday, 08.04.2017
14:27

Elvis Prisli?!