Đuka hvali ekipu, Ivanovića, Ožega, a šta je bilo sa Mitrovićem i Tavambom?

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 26.04.2018.
20:32
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana nije štedeo reči hvale na račun ekipe posle pobede nad Radničkim, a novinarima je rekao zašto su Tavamba i Mitrović ispali iz protokola.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić kaže da je ekipa pobedom nad Radničkim 3:1 pokazala da je prevazišla poraz u kupu, a pohvalio je i igrača utakmice Đorđa Ivanovića.

"Zaista sam veoma zadovoljan kako je ekipa odigrala, iako smo odmah primili taj gol bezveze. Ipak, ekipa je nastavila u dobrom ritmu i zaista smo odigrali jednu kompletnu utakmicu. Bili smo čvrsti i tvrdi u odbrani, a napravili smo mnogo šansi. Vidi se da smo se oporavili od poraza i da smo u uzlaznoj putanji", rekao je Đukić.

Ivanović dva gola i asistencija, sjajna partija.

"Đole je odigrao stvarno odlično i veoma je bitno i za njega i za nas što je nastavio sa golovima i vratio se u golgetersku formu. Odigrao je dobru, dobru utakmicu", rekao je trener crno-belih.

Pre utakmice ste rekli da je kombinacija Jevtović-Zdjelar čvršća, ali defanzivnija, a u poslednje dve utakmice se videlo da njih dvojica kao i Ožegović i Ivanović u napadu daju rezultate.

"Jevtu smo morali da vratimo na centarhalfa, pošto je Mitar (Milan Mitrović) dobio  temperaturu. Zaista je odigrao vrhunsku defanzivnu utakmicu. Ta kombinacija je stvarno čvršća, a kombinacija Zdjelar-Panta (Danilo Pantić) je ofanzivnija, kreativnija, bliža golu i opasnija po gol protivnika", odgovorio je trener.

A kombinacija Ožegović-Ivanović?

"Odlična! Radili su za ekipu, dali golove, Ožeg je isto odlično radio za ekipu. Bili su u šansama, a dao je gol koji nije priznat zbog ofsajda koji nije bio", rekao je Đukić.

A šta je bilo sa Mitrovićem i Tavambom?

"Iznenada se desilo, pred sastanak je doktor došao i rekao da ima temperaturu i da ne može da igra, zato smo naknadno dodali Vulićevića u sastav. Tavamba ima povredu meniskusa. Doktor će vam reći koliko će tačno pauzirati, ali oko dve-tri nedelje", rekao je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Thursday, 26.04.2018
22:33

Covek ni posle godinu dana ne zna koji mu je prvi tim, ni posle tolikog vremena nema igru a ovo lutanje sa igracima je samo dokaz koliko je limitiran trener. Miletic nije desni bek i samo steti sebi i ekipi njegovo silovano pomeranje na beka od strane Djukica. Posle pocetnog forsiranja Urosevica ponovo vraca Miletica na levog beka a onda iz naftalina vadi Antonova !? Ukrajinac je neopravdano zapostavljen i drsko sikaniran jer i kada bi trebalo da mu se ukaze prilika onda na scenu stupa Sasa Ilic jer mora da uvecava licni rekord broja nastupa za prvi tim !? Kod Djukica je najstandardniji fudbalski odpadak Ozegovic inace Ivicin sticenik dok nas mladi i talentovani Djordje ulazi na kasicicu i to minut pred kraj meca !? Da se nekim slucajem forsirao Ivanovic kao sto se sve vreme forsira Ozegovic danas bi Ivanovic bio prvi strelac i ubedljivo najbolji igrac Partizana.

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 26.04.2018
20:50

Ovaj Pavkov solidan igrac,steta sto ga je zvezda otkupila verovatno ce i kod njih biti prvi napadac sledece sezone posle odlaska Pesica,mislim da bi najbolje bilo da krenemo sa nekim proverenim domacim napadacem,mladim,ovog Ozegovica vratiti tamo odakle je poceo.