Đuka blista, ali je otkrio da ima neočekivan problem

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 05.04.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net

Šta to muči trenera Partizana posle "petarde" Borcu?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan je "petardom" završio prvi deo takmičenja, a Miroslav Đukić imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, a novinarima je otkrio da mu je najveći problem da odredi sastav za utakmicu.

"Zaista smo odigrali kompletnu utakmicu, 90 minuta u jakom ritmu, zaista veoma dobro, efikasno i presrećan sam zbog ekipe i momaka, jer daju maksimum. Mi smo ekipa i rastemo iz dana u dan, poboljšavamo se i videćemo gde nam je plafon", rekao je Đukić.

Partizan je pobedio Borac 5:0, a golove su postigla četvorica igrača, među kojima je i povratnik posle povrede Zoran Tošić.

"Bitno je da svi daju golove, svi učestvuju u završnici. Ali danas ne samo što smo bii efikasni, nego što smo bili i ofanzivni, a protivniku nismo dozvolili da nas iznenadi. Naš gol je ostao netaknut, tako da sam zaista srećan. Ulazimo u završnu fazu u dobroj formi", rekao je Đukić.

"Bambi" se vratio golom, a konačno je zaigrao i Kosović, tako da je Partizan u skoro punom sastavu, što donosi slatke muke Đukiću.

"Kića se vratio, on je bitan igrač koji može da nam da dobre stvari. Toške se isto vratio i cela ekipa igra na vrhunskom nivou. Svi su koncentrisani, svi rade dobro. Najveće muke ima trener da odredi prvih 11, pa čak i 18. Svi se trude i svi rade.

Veliki problem je koga ostaviti van 18. Sigurno je da sam to hteo, to su slatke muke, ali nekada vam bude žao kada morate da ostavite neke igrače koji odlično rade, a nemate prostora da ih nagradite
", rekao je trener.

On je posebno pohvalio mlade igrače, rekavši da su osveženje za ekipu, a za gol Danila Pantića je rekao da je "u nivou Kristijanovog".

Sada sledi plej-of, prva utakmica je derbi, prilika da se prepolovi zaostatak.

"Pa već smo prepolovili sad", odgovorio je trener kroz smeh.

"Prepolovili smo ga, sad ćemo probati još jednom da prepolovimo. Znamo da derbi odlučuje mnoge stvari, skoro rešava ligu, tako da ćemo ući pobednički, jer nam ništa drugo ne odgovara sem pobede", rekao je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 06.04.2018
20:17

Niko nikada u Partizanu nije imao toliko kredita kao Suma i Djukic, prvi da pokaze znanje, a drugi neznanje. Po meni oni su iskljucivi krivci sto nismo prosli Plzenj i sto gubimo prvenstvo tkzv. JSL .

avatar
Stefan Stojanovic_fb
Thursday, 05.04.2018
20:49

Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Markovic, Miletic- Zdjelar, Pantic- Jankovic(desno), Tosic(levo)- Tavamba, Ozegovic. Moze tosic i levo... nzm zasto ga Djukic ne stavlja po levoj strani Kad je igrao najpre u partizanu pa i u cska a i u reprezentaciji vise puta po levij strani... A Jankovic se po desnoj strani snalazi odlicno, dok po levoj nije ni blzu svojih mogucnosti...

avatar
RIP KOBE
Thursday, 05.04.2018
19:40

hocemo pobedu!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
19:23

Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Markovic, pitaj Boga ko- Zdjelar, Pantic- Tosic, Suma, Djerlek- Tavamba. Moze i Tosic levo, a Djerlek desno. Naravno, nije realno da Suma igra, onda cemo igrati u vec poznatom sastavu.

avatar
petar000
Thursday, 05.04.2018
19:55

A zasto Suma danas nije igrao? Meni nije jasno da ne dobija minute ni u ovakvim utakmicama...

avatar
Петар Чалић
Friday, 06.04.2018
00:52

Сигурно то што револт каже. Очигледно је да Сума зна игру боље од свих осим Салета. Човеку немогу лопту одузети, зна где да трчи, има технику и добар пас. Види се да га нико неможе да прати по фудбалском умећу. Једини игра брзо, једноставно и логично. nnИсто тако се код њега виде фрустрације кад незналице по ко зна који пут упропасти акцију, погрешно трче или додају. nnТо би се некако решило кад би играо на својој позицији иза шпица и кад би чешће играо. Сигурно да не игра само због пара које би требали платити. Такви су наши....

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
22:10

Ne znam, mozda to ima neke veze sa njihovom zajednickom namerom da Slovanu ne isplate neke bonuse koji su mozda ugovoreni ili da ovog nateraju da sam zatrazi odlazak. Licne premije i(li) bonuse ce vec morati da mu isplate.

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 05.04.2018
20:12

Nemoj Sumu samo,zbog njega smo i izgubili titulu,ne znam sto smo toliko obracali paznje na tu prevaru koju smo pretstavili kao nekog igraca Serije A,Premijer lige,a ne igraca treceplasiranog tima u Slovackoj,da smo Ozegovicu dali prostora da sutira penale od pocetka bilo bi sve dugracije posebno zbog njegovog samopouzdanja.